Megnyugtatlak én végig hánytam a mult szombat éjjelt, és még mindig napi 3 szor megyek budyra hogy tuti ne legyen gond!
Jelentkezz be Regisztrálj
24 órás verseny | Zánka
Írta 2015. július 23. - 21:56
Írta 2015. július 23. - 21:13
Írta 2015. július 23. - 21:06
Óoh, én két napig kínlódtam ezzel tegnap maradt abba.
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2015. július 23. - 21:04
Pillanatnyilag annak is örülnék, ha szombatra tudnék olyan állapotba kerülni, hogy ne kelljen egy budit a bringa után kötni...
Érzem én, hogy remek menet lesz!
Ez az oldal sokkal pontosabb és korrektebb, 4 óránként frissül.
Írta 2015. július 23. - 19:11
Ez az oldal sokkal pontosabb és korrektebb, 4 óránként frissül.
http://www.yr.no/pla...ur_by_hour.html,
http://www.yr.no/pla...Zánka/long.html
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2015. július 23. - 08:34
Minden nagy, nem? Végülis annyi a lényeg, hogy rajtkor ne essen, utána mir mindegy, mitől vizes az ember...
https://www.idokep.h...idojaras//Zánka
- paarv kedveli ezt
Írta 2015. július 22. - 09:08
Sziasztok!
Besokaltunk és egy taggal többünk van mint ahányan lehetünk! Ha valaki szeretne egy fiút (17 éves) a csapatába, akkor mi szívesen adunk egyet! Hogy többet tudjatok róla: Tavaly vegyes kategóriában állt dobogón, tavaly előtt hobby 1-ben első volt a csapattal, így nem egy nyeretlen két éves! Ügyes és erős is, meg jól is bringázik. Indulni szeretne, így ha valakinek van egy csapata ahova kell egy ember akkor tudom ajánlani!
- zeezoltano kedveli ezt
Írta 2015. június 23. - 14:02
Üdv!
Hobby csapatba keresünk egy csapattagot. Nem kell profinak lenni, de előny ha némi hegyikerékpáros ismeret, esetleg 24 órás tapasztalat van.
Jelentkezni a paarvilmos77@gmail.com címen lehet, mert a fórumot ritkán nézem.
Előre is köszönöm
Írta 2015. február 19. - 20:11
Már előző nap is, illetve a verseny napján délelőtt talán még 1-2 órát.
Azért olyan sokat tanulni nem kell, elég ha egyszer körbemész oszt jónapot...
Sziasztok !
Az idén veszek részt először a megméretetésen. Azt szeretném kérdezni, hogy a verseny előtt végig lehet menni a pályán?
Írta 2015. február 19. - 20:01
Sziasztok !
Az idén veszek részt először a megméretetésen. Azt szeretném kérdezni, hogy a verseny előtt végig lehet menni a pályán?
Nem a győzelem a részvétel, hanem a fontos !
Írta 2014. július 29. - 05:09
Írta 2014. július 28. - 14:20
Írta 2014. július 28. - 11:02
Kattintottam néhány képet, az alábbi két albumban tudjátok megnézni őket.
https://plus.google....997954698312513
https://plus.google....012203352410577
- vdavid kedveli ezt
Írta 2014. július 28. - 05:45
Írta 2014. július 27. - 21:17
Írta 2014. július 25. - 22:33
Kb. a tavalyi a pálya, csak fordított irányban. Se szint nincs benne, se technikás rész, úgy tűnik gyors lesz. A nem túl fini kavicsos szakasz kimaradt, részemről nem baj. A frissen vágott részeken rengetegen kaptak defektet.
Gyors lesz, szerintem a tavalyinál több körrel, magasabb átlagokkal.
Írta 2014. július 24. - 22:06
Köszi a tanácsokat, most készülök tésztákkal előre, meg gyümölcsökkel bőven
Ez a bébiételes húsleves nem varázsolt el, de vitamin van benne
Egyél, igyál sokat, sokfélét, és ami a legfontosabb könnyen emészthetőt. Hurkát csülkös pacallal majd inkább vasárnap du.
Sós, édes sütemény, fehér hús, hal, kenyér, tészta, gyümölcs, gyümölcslé, víííííííííz. Ha egyszer eléheztél (nem csak megéheztél), akkor cseszheted, onnan nem nagyon van visszaút.
A titkos praktikák viszont titkosak... :-D
Na jó, egy titkot elárulok. Én főzök nagyon sűrű húslevest, leszűröm (mint általában), de most nem rakom vissza a húst meg a zöldségeket, hanem leturmixolom, csinálok bébiételt. A leves hidegen-melegen is jó, ezt elég akkor eldönteni, mikor helyzet van, a papit meg könnyen be lehet kanalazni két szusszanás között.
Írta 2014. július 24. - 08:25
Egyél, igyál sokat, sokfélét, és ami a legfontosabb könnyen emészthetőt. Hurkát csülkös pacallal majd inkább vasárnap du.
Sós, édes sütemény, fehér hús, hal, kenyér, tészta, gyümölcs, gyümölcslé, víííííííííz. Ha egyszer eléheztél (nem csak megéheztél), akkor cseszheted, onnan nem nagyon van visszaút.
A titkos praktikák viszont titkosak... :-D
Na jó, egy titkot elárulok. Én főzök nagyon sűrű húslevest, leszűröm (mint általában), de most nem rakom vissza a húst meg a zöldségeket, hanem leturmixolom, csinálok bébiételt. A leves hidegen-melegen is jó, ezt elég akkor eldönteni, mikor helyzet van, a papit meg könnyen be lehet kanalazni két szusszanás között.
Ti hogy tervezitek az evést, ivást? tavaly nem sikerült összehozni, mert sokszor eléheztem. Mik a titkos praktikák? (csapatként megyünk, 2 kör, 2 kör pihi, 2 kör, 2 kör pihi, hosszú szünet)
mgy módosította - 2014. július 24. - 08:28
- Nutrixxion kedveli ezt
Írta 2014. július 23. - 22:23
Ti hogy tervezitek az evést, ivást? tavaly nem sikerült összehozni, mert sokszor eléheztem. Mik a titkos praktikák? (csapatként megyünk, 2 kör, 2 kör pihi, 2 kör, 2 kör pihi, hosszú szünet)
krisztian7 módosította - 2014. július 23. - 22:34