Már több éve járunk a 24 órás(ok)ra többé kevésbé minden okés velük.
Csupán pár gondolatot (javaslat) ha megengedtek.
- A váltózóna használata jövőre legyen már mindenki számára kötelező.
- A váltózóna ne legyen táborhelynek kialakítva, az váltózóna. Oda nem kell szék, meg asztal meg a többi.....
- A válózónában a szervezők szigorúan tartassák be az általuk "kitalált" szabályokat. Vonatkozzon mindenkire.
- Éjjel a nagy viharban (kb:100km/h szél) a szalagok a pályán össze-vissza lobogtak 3 órán keresztül. Ez nagyon zavaró volt. Éjjel a váltózóna elején próbáltam ugyan szólni de nem volt kinek. Ha mi "megtisztelünk benneteket" azzal, hogy elmegyünk a versenyetekre elfogadjuk a szabályaitokat akkor elvárt, hogy pályát biztosítsátok.
- Köszönet az éjjeli csendszünetért, és a feltűnően higgadt már-már hallgatható speakernek. Jövőre is ilyet kérünk.
- Minden évben visszatérő probléma az előzés, mivel én nem épp a TOP tekerők közé sorolom magam így olykor (igen gyakran) megesik, hogy utolérnek mi-több meg is előznek. Jó lenne ha látnám ki is tette azt. Volt már nekem is bokor látogatásom ezek miatt. Hátra egy rajtszám.
- Időmérésnél jó lenne megoldani, hogy ne a magunk vezetett kockás füzetből szedjünk infókat az eredményeinkről, hanem a csapattagok önálló mért időt is kapjanak.
- Nagyon hiányzott a eredményjelző fal. Tudhatni miért nem volt? Jövőre lesz?
- Korábbi években a kör beérkezésénél láttam a köridőmet. Ez is visszajöhetne?
AZOK A BRINGÁS VERSENYTÁRSAK AKIK A ITT-OTT RÖVIDÍTENEK A PÁLYÁN, NÉZZENEK MAGUKBA ÉS NE JÖJJENEK TÖBBET IDE.
Valaki árulja már el nekem, hogy a rétről lejövetelt követően az autógumis lassító előtt minek kellett egy mesterségesnek tűnő "falat" építeni?
Jövőre is megyünk.