Jelentkezz be Regisztrálj
24 órás verseny | Zánka
Posted 2010. September 20. - 13:58
Amúgy kezd parázs kis hangulat keletkezni itt. Tetszik egy-két "okos" beszólás, innen is, meg onnan is... pl "éjjel nem menõknek csak annyit üzenek" stb... Én jót aludtam éjjel a kocsimban, és az ég világon nem okoltam senkit, semmiért.... Mit is is üzensz???
Posted 2010. September 20. - 13:54
...én csak egy kis Akkezdet Phiai zenét hiányoltam, de azt hallgattunk odafelé a kocsiban. :-) "Éljen a Nyugat, éljen Babits!"
Posted 2010. September 20. - 13:39
szerintem...
Posted 2010. September 20. - 13:27
Engem leginkább a zenei rész ölt meg.....
Minden negatív észrevétel ellenére is megyünk jövõre is, mert jó buli volt ez is, csakúgy, mint a többi 24h. Részemrõl ez lesz az egyetlen magyar rendezvény jövõre, amin tutira indulok. Porban, sárban, vagy hóban, mindegy.
Szóval kösz!
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Posted 2010. September 20. - 13:14
Ádám, szerintem csak jót tett a hangulatnak amit csináltatok és azokkal akiknek a szar is keserû... nem kell foglalkozni.
A vaku témáról meg annyit, hogy engem is lefotóztak párszor éjjel vakuval, de max poénból mondtam valamit a fotósnak, mert egyáltalán nem zavaró.
Amugymeg, ha nem lett volna fotós akkor meg az lenne a baj...
Én ismét csak azt tudom mondani hogy ezen a versenyen is jól éreztem magam és a következõre is megyek.
Posted 2010. September 20. - 12:49
és a nagy kritikusoknak is, a 2 szpíker kollégám nevében, mert magamról tudom hogy szar vagyok, már 18éve...persze lehetnének sztárszpíkerek is, vagy sportriporterek a miksi ezen végén, de akkor 1: 3X annyi lenne a nevezési díjad 2: sosem találná értelmes emberek közt olyat aki azt végigcsinálja 3: nincs pénz sminkesre 4: már az elsõ órában elalszol... igen hangosabb volt mint a színpad, de errõl csak Én tehetek, ekkora a cucc és kész...nem a szinpadi cucc volt kicsi a miénk volt nagy, de ezt csakis pozitív kritikaként élem meg... A zenekarok pedig nem ütötték meg a szintet, érdekes a névválasztáson meg a mi dumánkon kiakadtál de a dalszövegeken nem, egyebek iránt ha jobban odafigyeltél volna, csak átvettük egy pár percre a jó kis refrén és verze szövegeket...mert ugye pölö: a szarban b.szlak meg bébi az igen romantikus...
...egyebek iránt viszot egyben igazatok van, nem sikerült olyan hangulatot teremteni, mint ez elmúlt 9 évben...de ebben nem csak a pult mögött állók a hibásak...most így sikerült...24-bõl 17 max...
...a fizetésünk: mi nem ebbõl élünk, van rendes munkánk, egyebek iránt gyere és dumálj TE, mint szoktam volt mondani...igaz a hangcuccot csak úgy hobbiból pár millióért azért vegyem meg ugyi...meg ha nem hallani a szpíkert az a baj...ha hangos az a baj...ha lapos az a baj...ha bunó az is az...de hogy ötözködsz az a legnagyobb baj...
...nos rendezés:
...ugye nem komolyan szídjátok a rendezõket, csak szivattok...ilyen balcsi-uszi marhasággal...2 napra alvóhelyet, sátorhelyet szerezni, csak pitty-putty...fõleg Budapesten...ennyi embernek...igen a rossz idõrõl is a rendezõk tehetnek, lassan már ez jön...az elsõ 24óráson még érem sem volt, ez nem a nyereményre menõ játék sztem...mindíg is buliversenynek készült és eztán sem lesz másként...ha tárgynyereményeket akarsz, nyugaton tágasabb...csak egy elgondolkodásra késztetõ kérdés: tudod mennyi volt a kis ösznépi társulat energiafogyasztása? mert pl azt is kiszámlázzák ugyi, mint minden tönkretett fûcsomót, vagy letört faágat...
...média: még sehol nem volt ilyen profi a média...ha tudod mi az timecode-ra dolgozni?, ez az egyetlen verseny ahol ez így ment , reklámszpotokkal, élõ kapcsolásokkal, élõképekkel a pályáról amit Te nézõként a led falon láthattál, természetesen élõben vágva és keverve, mindezt természetesen pont olyan ídõjárási körülmények közt...elvileg 24h-án keresztül...nem kis koncentráció...persze sajnos nem volt fókusz és nem tudtad meg gizmónak hány csontja törött el és mennyire is fájt neki, nem volt Aktív, és nem tudtad meg mennyi kerül egy komoly Cube gép, avagy miért nincs cannondale ha már volvó van, nem volt telesport és nem beszéltek az olimpia-i bizottság kerékpáros szakákvezetõi a klubok anyagi helyzetérõl...csak azt vette a kamera ami talán téged nézõt-versenyzõt érdekel...majd ha kell természetesen átvehetik a már vágott anyagot más csatik is...s talán egy valódi képet kapnak a nézõk egy 24h versenyrõl...
...ami neked 24h az nekünk 48h...mert mi már pénteken építettünk, sõtt a pályát a rajtközpontot már kedden elkezdték összekalapálni, és még ma is és holnap is dolgozni fogunk rajta, természetesen azért, hogy Te kedves nézõ-versenyzõ-kritikusan hozzánkáló, szídhasd...persze mindíg minden lehettne jobb és szebb...de szerinted miért nincs még 1 ekkora barom mint mi akik ilyeneket szerveznek...láttad te egyáltalán milyen stúdiót építettünk oda? ...amit természetesen amikor Te már otthon pihizel mi még bontunk...
...neeem, nem mártirok vagyunk, csak szeretjuk ezt csinálni, még akkor is, ha senki nem gratulál hozzá, ha mások azért a SOOOK pénzért a saját junyoszt tv-jüket és videoton hangfalukat sem adnák kölcsön, még ha szídtok is, mert természetesen semmi nem jó...pedig sokunk az éves szabadságukat veszik ki ilyenkor, hogy a mocskos kábeleket takarítsák, hogy ha egy figyelmetlen résztvevõ miatt elszáll a fél oldal...stb
...igen-igen hijányzott a fûtés ott de ismét csak egy kérés: ne ragadj ki egy-egy mondatot, ha nem ismered az egészet...nem fûtésen volt a hangsúly, hanem a led kivetítõn...mert elkezdett csökkenni az áramerõsség így elkezdett "bepixelesedni" a led fal és akkor még azt is leírtad volna, hogy minek is ez a drága hülye kivetítõ amikor semmit nem lehet leolvasni mert olyan pixeles...így is többen beszóltak, amikor eme ügy miatt kicsit befagyott a kép, máris jöttek a kedves észrevételek...tehát pont nem a mi kis fûtésünk volt a lényeg...
...semmi képp nem haraggal írtam ezeket a sorokat, mert ha azzal írtam volna már 15évvel ezelõtt abbahagytam volna az egészet, de szerintem azok az emberek ( egyebek iránt mind bringás ) is megérdemlik az elismerést akik még holnap is azon fognal dolgozni, hogy rendehozzák a területet...
...kinek nem inge ne vegye magára...
... szemlyszerint Én köszönöm a sok bíztatást és jókívánságot amit kaptam tõletek, elképesztõen megható volt, mennyi ember fejezte ki hijányérzetét irántam a versenyeken, jövõre itt és ott is leszek, kinek-kinek örömére-bánatára...
Posted 2010. September 20. - 10:16
Posted 2010. September 20. - 10:13
Hát, kalandos volt..
Ok, hobby kategória, nem is elsõ hely, de mi is kifizettük a nem kevés nevezési díjat, a 2 köreim után rendszeresen közölték, hogy szarul nézek ki, vagyis kihajtottuk magunkat, mi is (majdnem) 5-ig szoptunk Azzal is tisztában vagyok, hogy nem kötelezõ menni, senki sem kényszerít, csak azért így nem marad jó szájíz az emberben(legalábbis bennem).
Igazság szerint azon én is csodálkoztam, hogy jubileumi lévén semmi különlegesség nem volt....tavaly a dunán legalább kapott mindenki egy kis biz-baszt.....
Posted 2010. September 20. - 09:36
Elszántaknak gratulálunk, jövõre ennél csak jobb lehet.
Posted 2010. September 20. - 09:23
Itt szeretnem megkoszonni mindenkinek a szurkolast es a batorito szavakat a palyan es palya menten, foleg a Viragoknak a kolesz mogotti reszen! Kilenc orakor, a kezdodo esoben is meg ott ultek esokabatban, es szurkoltak mindenkinek.
Posted 2010. September 20. - 09:10
Én rosszkor voltam rossz helyen, vagy még kómás vagyok..
Posted 2010. September 20. - 08:27
Posted 2010. September 20. - 08:09
Ne dobáljatok meg, félve mondom:
Én örültem az esõnek és sárnak - csak így nyerhettünk
Hajrá Yetik!!!
Gratula még egyszer, hát én sem panaszkodok a sárra, nehezebb volt, és ? Bicónak is sz*r volt, és ? Mi akartuk küzdeni, pályán lenni stb. minden, minden fejben dõl el
Nekünk is így "könnyebb" volt dobogó... (Stan & Pan duo)
Mellesleg voltak akiken meglepõdtünk, hogy nem küzdöttek tovább.
r!de forever for live
Posted 2010. September 20. - 07:48
(gyerekek, az utóbbi mondatom csak metafora, a fû rossz, értem? A south Park is rossz.)
Tent Music Company-nak: Köszi!
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Posted 2010. September 20. - 06:00
Köszönjük! Igaz a sör elmaradt a verseny után.De pótoljuk:DNálam a Sörstrong vitte a pálmát
Én személy szerint nagyon örültem hogy részt vehettem.Hát az idõjárás,sajna nem volt kedvezõ!A sarat az elején még bringán oldottam meg a vége felé meg futva próbáltam lenyomni egy egy kört:(
a spíkerektõl több biztatást vártam!!!És Zenét,pörgõsebbet!
Jövõre!!!
Posted 2010. September 20. - 02:16
A szpíkerek "teljesítményérõl" lenne szó. Én nézõként voltam kint és végig hallgattam sajnos õket. Hát jobb is, hogy nem volt kint média, mert úgyis csak némafilmként mehetett volna le fõmûsoridõben. Nem írom le, hogy idõnként mirõl témáztak a srácok, de ha ilyeneket ide beírogatnánk, akkor simán piroslaposak lennénk. Nem a 18-as karika fogalmát merítette ki néha a szöveg, hanem a szimpla emberi jóizlését. Nem hiszem pl., hogy sokan kíváncsiak, milyen szagú Ádám farka, ha nem fürdik...........
Az, hogy a sátorban zenélõket fikázzák a zenénél hangosabban, csak hab a tortán. Az volt a bajuk, hogy az erõsítõk elzabálták tõlük a fûtéshez vett energiát. Innen üzenném nekik, hogy a pályán sem volt fûtés és a váltózónában sem. Amit pedig próbáltak feldobni a jelenlétükkel, az pedig egy kerékpárverseny volt és nem ihb parti. Szóval azért próbáltak hangosabbak lenni és beszólogatni, hogy fejezzék már be a zenélést. Hihetetlen!
A versenyzõknek, viszont a legnagyobb tiszteletem és elismerésem! Embert és gépet próbáló küzdelem volt, GRATULÁLOK!
A csajokat azért külön kiemelném, mert hihetetlen erõvel küzdöttek éjjel.
Persze Hédi egy UFO, azt eddig is tudtam.
Valamirõl, viszont lemaradtak a bringások, az pedig a két gyönyörû lány aerobic féle bemutatója. Szakadó esõben!!! Nagyon jól nyomták! Sajnálhatjátok. De én láttam bibibííííí
Posted 2010. September 19. - 22:07
Ha megvannak a darabjai vidd el egy bringaboltba, hátha más bringákhoz is gyártanak ilyet, nekem pl a régi Peugeot vázamhoz passzolt egy régi magellán talán crater váltótartó füle. Gyakorlatilag mm-re megegyeztek.
vagy nézz szét itt, van e hasonló, és próbáld megnézni utána élõben, hogy passzol e. Váz | Váz alkatrész | Váltótartó fül | Kerékpár Webshop
itt is van egy rakás: Váz | Váz alkatrész | Váltótartó fül 1. oldal | RideBike / Kerékpárüzlet és szervíz
Köszi a válaszokat!
A napokban utánajárok. A lényeg, hogy kölcsönbringa és nyilván valahogy megcsináltatom, de eltörve nincs, csak kihajlott, s remélem nem akkor törik, mikor visszahajlítom/juk. Csak az XTR -nek ne legyen baja...
Posted 2010. September 19. - 22:00
Debreceni vagyok, ezért igazából nem tudom mi is az, s hol is van az Alle, de ha nem lesz más, valahogy megoldjuk a kérdést.
Köszi szépen!
Ha megvannak a darabjai vidd el egy bringaboltba, hátha más bringákhoz is gyártanak ilyet, nekem pl a régi Peugeot vázamhoz passzolt egy régi magellán talán crater váltótartó füle. Gyakorlatilag mm-re megegyeztek.
vagy nézz szét itt, van e hasonló, és próbáld megnézni utána élõben, hogy passzol e. Váz | Váz alkatrész | Váltótartó fül | Kerékpár Webshop
itt is van egy rakás: http://ridebike.hu/t...otarto-ful/?p=1
Posted 2010. September 19. - 21:58
Az idei 24 órás a második számomra, a tavalyi por jobb volt, bár itt elõrébb végeztünk, mert "õrültekként" majdnem 3-ig pályán voltunk..
De a lényegi kérdésem: GIANT TRANCE-hez keresek váltófület, ha tud valaki segíteni hol lehet kapni, s kb. mennyiért, annak külön köszönet!
Ha minden igaz az összes giant montihoz ugyanaz a váltófül való, szóval biztos találsz valahol.
Ezért haladtál, mert nagytányéron raktad neki rendesen. Nekem csak egy nagytányér volt a sárbringán.. Nagytányéron raktam neki végig, aztán jött az a ragadós szar az utolsó egyharmadon, ahol kb. végigtoltam az egészet, nem is toltam... nem tudom, mit csináltam vele. Hihetetlen volt.
A sebesség mindent megold.
Posted 2010. September 19. - 21:54
Nekem meg lánctányér csere a következõ lépés.
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás