Nana!
Az nekem még simán.
A lényeg hogy a képek jók lettek.
Nagyon köszönöm a sok képet amit készítettél rólam.
Nana!
A sebesség mindent megold.
Kevés volt a watt. Akkor még simán mentem v-fékes bringával és 2,1es jimmyvel.
Kevés volt a watt. Akkor még simán mentem v-fékes bringával és 2,1es jimmyvel.
Szerintem nem a gumik miatt lett beszüntetve a verseny. Én speciel sárgumival mentem végig, de fél 11 kor már az sem bírta az iramot, meg persze a bringát is próbáltam védeni az esetleges károktól. De majd jövõre talán jobb idõnk lesz. Inkább por mint dagonya
A sebesség mindent megold.
balu75
én direkt rendszeresítettem egy alkoholos filcet mert ez gyakran elõfordul az efféle kissebb versenyeken
gratulálok szépet mentél
Mindenkinek köszönet a képekért!
Ðave, H.Zoli szuperek az éjszakai képek!
azért van ami jo iranba mozdult
jol jött a váltózónában az a néhány sátor, az elso három kupát kap ráadásul nem is használt kupa.
én éjfélkor akartam feladni mert sokat kell dolgozni a drága alkatrészekért de a csapat másképp döntött
egyébként sajnálom, hogy a töbség nem készült megfelelõ gumival és ezért felfüggesztették a versenyt
... az elso három kupát kap ráadásul nem is használt kupa.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Pár dolog...
Azért a kv és az energiaital két külön kategória... Megihatsz két liter kávét, az kb azonos mint egy ilyen lötyi koffeintartalom szempontból, és akkor a lötyi savtartalmáról még nem beszéltünk
Azt én is tapasztaltam, hogy délutántól hajnalig ébren tart, de ehhez nekem elég egy korty is, úgy kicsinálja a gyomrom, hogy nem tudok aludni
A névválasztás pedig duplán is szerencsétlen, össze sem lehet hasonlítani a kulacsbafröccsel. Az poén, ez nem.