Jelentkezz be Regisztrálj
24 órás verseny | Zánka
Írta 2010. szeptember 20. - 20:33
Írta 2010. szeptember 20. - 20:33
Mi fél1-kor adtuk fel, úgy döntöttünk, hogy nincs értelme leamortizálni a technikát, fõleg, hogy egymás után jöttek be a leszakadt váltókkal, bovdenekkel a sporttársak, és hogy már lefele is keményen kellett tekerni.
Írta 2010. szeptember 20. - 20:07
Írta 2010. szeptember 20. - 20:00
Nem hiszem, hogy egy szóval mondtam volna, hogy jobban tudtam csinálni.
Szurkoló voltam, a sátorban nem hallottam, hogy mi ment, mert nem voltam rá kíváncsi. De köszi, hogy tolmácsoltátok kifelé is.
A hangerõtök pont jó volt egyébként. Azt hittem, azok felkért zenészek és mégis bunkóztok velük.
Szerintem arra hogy mit mondtál bele az éjszakába, legalább a felére nem emlékszel.
Tudom, hogy mi mennyibe kerül, mert jó pár évig a Garry-nél dolgoztam a szakmámból adódóan.
Nem megváltani szerettem volna a világot, csupán leírtam a véleményemet.
A negatív kritika is kritika. Pozitívat is kaptál már tõlem vízbeugrálásaim alkalmával.
Nekem jobban tetszett volna, ha az elõttetek elhaladó bringásokat bíztatjátok az éjjeli esõben.
Általában velem van a baj.
A teljesítményeddel szerintem akkor, ha felülmúlni szeretnének, mint most Yoda.
Írta 2010. szeptember 20. - 19:37
Picasa Webalbumok - Zoltán - 2010 Csillebé...
Írta 2010. szeptember 20. - 19:33
Írta 2010. szeptember 20. - 19:12
Blájen Adams
Írta 2010. szeptember 20. - 19:10
Mi végignyomtuk, mert úgy láttuk esélyünk van elcsípni egy harmadik helyet. Amikor hajnal egy körül beütött az igazi ítéletídõ és az addigi 15-ös körökbõl hirtelen 35-40 perc lett, akkor számba vettük a lehetõségeket és összeraktunk két bicajt sárgumikkal (ennyi gumink volt), és azt váltogatva nyomtuk tovább. Meg is lett az eredménye, fél ötre ledolgoztuk a két körös hátrányunkat 5 percre. Erre lefújták...
Mondom, nem az a problémám, hogy lefújták, tényleg embertelen körülmények voltak, de illett volna egy megfelelõ intervallumot hagyni, hogy mindenkinek legyen módja még kiadni magából a maximumot, ha kell.
Amúgy meg szerintem aki MTB versenyre megy, az legyen felkészülve ilyen idõre is. Ez is benne van a pakliban.
Azt pedig inkább nem kommentálnám, hogy a vége felé pályabíró nem nagyon volt a pályán és ezt a "lehetõséget" sajna igen sokan kihasználták
Írta 2010. szeptember 20. - 19:05
ÉN vagyok Ádám, és a feleségem is az.
...te mekkora humorherold vagy!
Írta 2010. szeptember 20. - 18:49
Írta 2010. szeptember 20. - 18:48
Írta 2010. szeptember 20. - 18:43
Írta 2010. szeptember 20. - 18:10
csak egy kérdés:
Ki az az Ádám?
Ezt most komolyan kérded kolléga ?
r!de forever for live
Írta 2010. szeptember 20. - 18:01
Írta 2010. szeptember 20. - 17:50
A tábla nem az oldalt jelölte, hanem a tényt, hogy számíts a vakura. Középre mégsem tehettem, volt aki így is nekiment és kidöntötte, pedig nem a legszélén volt!
Ha legyártod az összes variációjú táblát, akkor jövõre ígérem kirakok mindent. Mondjuk tök feleslegesen, mert volt aki ezt az UV sárga mûanyagon lévõ fényvisszaverõ fekete betûset sem látta. Kérdezgettem, onnan tudom. Meg ha látja is nem olvassa el, vagy ha igen akkor is írhatsz rá bármit, mindenképpen lesznek akik retinával hárítják a vakufényt. Egyszerûen nem tudsz olyat csinálni, ami mindenkinek jó, pont mint a versenyrendezésnél.
Épp kérdezni akartam hogy ez a tábla meg te hol voltál, mert én nem láttam ilyet kint, de akkor lehet figyelmetlen voltam, vagy nem voltam épp kint a pályán? Volt egy srác aki az ugrabugra pálya mellett egész éjjel kint volt, de ott nem láttam táblát. Igazából a felfelé elõtt volt valami rendezõi tábla amit mondjuk nem tudtam értelmezni, de biztos azért mert nem minden montis jelet ismerek! (Tuti azt akarta jelölni hogy felfele és gyalogosok vagy valami ilyesmi!
Írta 2010. szeptember 20. - 17:25
A képek között vannak nagyon jók, engem az lepett meg leginkább, hogy bal oldalt kinn a tábla, hogy fotó, mondom akkor semmi gáz, nézek addig jobbra a sötétbe, és erre villan mindkét iránybõól a vaku. Félreértés ne essék, a képek kellenek és köszi a fotósoknak akik technikájukat nem kímélve szintén kitartottak, de a vakuk irányát lehetne elõre jelezni. Ez csak egy tipp, nem fikázás. Kiírni mondjuk, hogy VAKU 2 OLDALRÓL! Mert akkor nézek lefelé. De ki lehetett bírni, és csak elsõre volt meglepetés.
A tábla nem az oldalt jelölte, hanem a tényt, hogy számíts a vakura. Középre mégsem tehettem, volt aki így is nekiment és kidöntötte, pedig nem a legszélén volt!
Ha legyártod az összes variációjú táblát, akkor jövõre ígérem kirakok mindent. Mondjuk tök feleslegesen, mert volt aki ezt az UV sárga mûanyagon lévõ fényvisszaverõ fekete betûset sem látta. Kérdezgettem, onnan tudom. Meg ha látja is nem olvassa el, vagy ha igen akkor is írhatsz rá bármit, mindenképpen lesznek akik retinával hárítják a vakufényt. Egyszerûen nem tudsz olyat csinálni, ami mindenkinek jó, pont mint a versenyrendezésnél.
Írta 2010. szeptember 20. - 17:08
A kritikusság a barátunk!
Írta 2010. szeptember 20. - 15:43
Az idõjárás megnehezítette a dolgunkat, és végül lehetetlenné is tette. Szerintem a legjobb döntést hozta a versenybíróság, és megértem azt is miért kellett 5-ig várni erre. Az ugyanis csak így tudott kijönni ki volt kitartó és ki volt aki kényszerbõl, vagy puhapucásságból éjfélkor feladta még aránylag jó eredménnyel.
Mi kitartottunk és így tartottuk meg az akkor még 3. helynek hitt második helyünket hobbi-vegyes-ben.
A CSAPATOM nevében is köszönöm a versenybírók igen sportszerû döntését, amely összevont elsõ hely mellett nekünk ezüst érmet hozott. Gondolom a szatyorban ígyis-úgyis az lett volna ami volt, de az ezüstérmet nyakunkban viselni felemelõ érzés volt!
Jó meglepetés volt, köszönjük szépen!
A képek között vannak nagyon jók, engem az lepett meg leginkább, hogy bal oldalt kinn a tábla, hogy fotó, mondom akkor semmi gáz, nézek addig jobbra a sötétbe, és erre villan mindkét iránybõól a vaku. Félreértés ne essék, a képek kellenek és köszi a fotósoknak akik technikájukat nem kímélve szintén kitartottak, de a vakuk irányát lehetne elõre jelezni. Ez csak egy tipp, nem fikázás. Kiírni mondjuk, hogy VAKU 2 OLDALRÓL! Mert akkor nézek lefelé. De ki lehetett bírni, és csak elsõre volt meglepetés.
Írta 2010. szeptember 20. - 15:10
Én rosszkor voltam rossz helyen, vagy még kómás vagyok..
ITT EGY ANNA - KICSIBEN, MERT KICSI VAGY:
Picasa Web Albums - Kömi - 2010 09 18-19...
MEG ITT IS
Picasa Web Albums - Kömi - 2010 09 18-19...
SZÓVAL NEM VESZTÉL EL...
ÁDÁM, NEKED EGY NAGY TAPS ÉS EGY SZIMBOLIKUS KÉZSZORÍTÁS, AMÚGY FÉRFIASAN!
KÖSZÖNJÜK!!
Egy kicsit off, de Ti akartátok:
Én már évek óta azért megyek a 24h-ra, mert buli, jó buli! Nem a díjazásért - álltunk már dobogón - nem a rajtcsomagért, - de Ádám, érted és a "szar" szövegdért igen - hanem mert jól érzem magam Veletek.
Eshet az esõ, lehet sár, lehet por én szeretek ott lenni évrõl évre.
Ennyi.
Írta 2010. szeptember 20. - 14:16
::Vazze! Ez szépen összeszedett kis írás volt Ádám! Legközelebb meghívlak egy sörre! Vagy kettõre
Amúgy kezd parázs kis hangulat keletkezni itt. Tetszik egy-két "okos" beszólás, innen is, meg onnan is... pl "éjjel nem menõknek csak annyit üzenek" stb... Én jót aludtam éjjel a kocsimban, és az ég világon nem okoltam senkit, semmiért.... Mit is is üzensz???
WRC! Nincs itt semmi parázs, de még üzenet sem. Csak annyi, hogy nem kell itten elindulni, ha minden fáj. Mert éppen ezé' jó hogy fáj. A 24 azért 24, hogy együtt legyünk.
Ádámnak pedig big respect, hogy betegen is velünk volt!