vasárnap délelõtt én is ettem még két adagot ingyen, nagyon kedves volt a néniA kajával nekem nem volt gondom, én hajnal 4-kor kértem ki, mikor beértem egy menetrõl. A büfés néni segítõkész és kedves volt.
Jelentkezz be Regisztrálj
24 órás verseny | Zánka
Posted 2011. July 25. - 15:36
Posted 2011. July 25. - 15:31
A kajával nekem nem volt gondom, én hajnal 4-kor kértem ki, mikor beértem egy menetrõl. A büfés néni segítõkész és kedves volt.és a vacsi, 20-kor, 22-kor, végül 1 óra körül ettem :-)
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2011. July 25. - 15:22
https://picasaweb.go.../sengakov/24h02
Posted 2011. July 25. - 15:20
Posted 2011. July 25. - 15:09
Pl. Annát láttam, amint épp beért zárás elõtt és nagy gázzal már húzott is tovább És sorry, hogy éjjel borítottam a forgatókönyvet...
Hát ott nagyon elhúztam a köröm,de nem tudtam eléggé De mikor odaértem a váltó központhoz,akkor döntöttem el, hogy kimegyek még egy körre, amit én bolond még élveztem is:):)Ott szerintem elgurult nekem valami,de én már csak ilyen vagyok:D
Posted 2011. July 25. - 15:07
Ha ennyi meredekség nem fér bele a pályába, akkor bizony nincs más választás.. Szegedre kell hozni a verseny ! Itt tuti nem fog félni senki a zuhanástólA meredek rész viszont abszolút nem jó benne, túl sok a "kezdõ", aki ott szárazon is letolja vagy elesik a nagy fékezéstõl, amitõl így nagyon balesetveszélyes lesz.
Posted 2011. July 25. - 15:06
Gratulálok mindenkinek, ügyesek voltatok. Keresztül-kasul bejártam gyalog a pályát, szerintem 24h rendezésre jobb, mint a csillebérci.
Az réten, a hosszú mászás tetején elkövetett éjszakai atomvillanásokért elnézést, elromlott a rádiós vakuvezérlõm, csak úgy tudtam megoldani a fotózást, ha szembõl is kapjátok az áldást, nem csak két oldalról. Annyi vigaszotok legyen, hogy csak 1/4-ed fényerõt kaptatok!
A képeket csinálom, szerintem késõ délután fent lesz majdnem 2200 fotó. Majd linkelem.
Köszi, hogy ennyit fotóztál a pályán. Éjszaka mikor elõször voltam kint, nem vettem észre a fotós táblát, ezért lepõdtem meg, mikor hirtelen fotóztatok:)Szerintem sem volt vészes a vakú, egyszer sikerült belenéznem:) Bocsi ha a lámpámmal esetleg elvakítottalak,de nem volt erõm lejjebb venni az erõsséget...
Posted 2011. July 25. - 15:00
Posted 2011. July 25. - 14:58
A képeket csinálom, szerintem késõ délután fent lesz majdnem 2200 fotó. Majd linkelem.
Tûkön ülve várom, az elsõ éjszakai etapom mindhárom körén ott voltatok, kaptam a vakut (cseppet sem vol zavaró), meg a biztató szavakat is, köszönet érte, az emelkedõk végén kifejezetten jól jött Bár a profi lámpa, profi tempó bíztatásból az utóbbin elröhögtem magam, kegyes hazugság volt
Posted 2011. July 25. - 14:55
és a vacsi, 20-kor, 22-kor, végül 1 óra körül ettem :-)A "frissítés" viszont gáz volt.
Ha egyszer a bemondóbácsi bemondja hogy lehet menni frissítõért akkor jó lenne ha tényleg lehetne.
Én háromszor próbálkoztam, elõször azt mondták épp most lett vége, jöjjek 2 óra múlva. Másodszorra(kb 2 óra múlva, nem stoppereztem) nem volt ott senki. Harmadszorra már a sátor is le volt engedve.
Posted 2011. July 25. - 14:49
Ha egyszer a bemondóbácsi bemondja hogy lehet menni frissítõért akkor jó lenne ha tényleg lehetne.
Én háromszor próbálkoztam, elõször azt mondták épp most lett vége, jöjjek 2 óra múlva. Másodszorra(kb 2 óra múlva, nem stoppereztem) nem volt ott senki. Harmadszorra már a sátor is le volt engedve.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2011. July 25. - 14:23
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2011. July 25. - 14:23
Nem értem, mi bajotok van a vakuval? Örüljünk, hogy valaki ilyen lelkesen fényképez, éjszaka is!
Na jó, 1 éves koromban én is féltem tõle...
Várom már a képeket!
Így van. Én örültem volna a vakunak, úgyis felfelé kaptuk volna, akiknek nem az elsõ 24 órásuk úgyis tudják, hogy mi jön, nem éri õket váratlanul, de idén nem volt szerencsém a vakuzáshoz. Biztos Zoli szerint fotogénebb volt a másik bringám.
Posted 2011. July 25. - 14:15
Na jó, 1 éves koromban én is féltem tõle...
Várom már a képeket!
Posted 2011. July 25. - 14:10
A FOTO tábla segített lelkiekben felkészülni. Ill. jobb volt ez így, mintha egy lefelén kapjuk be az atomvillanást Akkor az a 2 mp-es vakság is elég a perechezAz réten, a hosszú mászás tetején elkövetett éjszakai atomvillanásokért elnézést, elromlott a rádiós vakuvezérlõm, csak úgy tudtam megoldani a fotózást, ha szembõl is kapjátok az áldást, nem csak két oldalról. Annyi vigaszotok legyen, hogy csak 1/4-ed fényerõt kaptatok!
Posted 2011. July 25. - 14:03
Orulunk, hogy Te is es Balazs is velunk tekertetek, remelem jol ereztetek magatokat.
Meg tekerjunk majd egyutt.
Köszönöm én is a lehetõséget!! Gratulálok mindegyik csapatotoknak, köztük a hobbi vegyesnek is! Nagyon jól mentetek, jó volt a végén látni a hajrákat az esõben. Pl. Annát láttam, amint épp beért zárás elõtt és nagy gázzal már húzott is tovább És sorry, hogy éjjel borítottam a forgatókönyvet...
A verseny helyszín/idõpont nekem is tetszett, még úgy is, hogy messzebb van (nekem), mint Csillebérc. Jó idõben még ideálisabb lenne a helyszín, mind a központ, a pálya, és a környék (Balcsi). A pálya is jó volt, valóban könnyû, viszont egyrészrõl kevesebb konfliktus alakult ki -tumultusok, elõzések miatt-, másrészt -szerintem- ez a verseny kevésbé kell, hogy a nehéz pályáról szóljon. Van sok alkalom, verseny, maraton itthon és külföldön a technikás mászásokra, lefelékre, útvonalakra. Szóval remélem jövõre, ugyanitt, ugyanekkor, de erõsebben!
Ádám, kaptál "gyümölcsteát, cukorral" éjjel?
Posted 2011. July 25. - 13:37
Gyomorégés, vércukor ingadozás, derékfájdalom, hányás és egy komoly eléhezés a 77. körben ... errõl H.Zoli tudna mesélni és persze sok-sok beszélgetés magammal
Hát igen, teljesen zombi voltál, nem úgy néztél ki, mint akinek sok van hátra. Csak álltál, mint egy szobor a víztorony utáni kis S alakú emelkedõ tetején, egyet pislogni is két másodpercig tartott és úgy beszéltél, mint amikor régen húzta a magnó a szalagot, majdnem mondtam, hogy tartós tejet már kár lenne venned:D:D
Gratulálok mindenkinek, ügyesek voltatok. Keresztül-kasul bejártam gyalog a pályát, szerintem 24h rendezésre jobb, mint a csillebérci.
Az réten, a hosszú mászás tetején elkövetett éjszakai atomvillanásokért elnézést, elromlott a rádiós vakuvezérlõm, csak úgy tudtam megoldani a fotózást, ha szembõl is kapjátok az áldást, nem csak két oldalról. Annyi vigaszotok legyen, hogy csak 1/4-ed fényerõt kaptatok!
Posted 2011. July 25. - 12:57
Sokat voltam a pályán, így sokat láttam. Éjszaka mindig azon imádkoztam, hogy csak most ne legyen ott valaki, aki tolja vagy az "egy helyben állást" gyakorolja. De kétszer is estem ott, egyszer éjszaka állt valaki ott, akit csak a gödör/gyökér felé lehetett kikerülni, garantált esés volt, a második meg a 47. körömben volt az esõben, csak a belsõ ív maradt az alsó szakaszon, a hátsókerekem egybõl elém került és az oldalamon csúszva jöttem le (a maradék köreimben innentõl nem erõltettem és inkább lábon lecsúsztam ).Jani viszont azt az egy DH-es részt is kivenné. :-)
Ez is jó megoldás lenne.Na azt nagyon nem kellene kivenni belõle, az egyetlen technikás rész volt, kellene inkább mellé egy kicsit hosszabb ,,csirke" ösvény amivel kikerülhetõ volna, annak akinek nem megy.
A sebesség mindent megold.
Posted 2011. July 25. - 12:39
Én mindig lementem, a végén már nullfékkel, s csak 11:15 perckor csapódtam bele a fába. Emiatt a kövi körömben már lefutottam, s még ezalatt is elõztem.
Ja akkor az volt az a nagy csattanás, én meg azt hittem villámlik! Ja mint tudjuk amilyen lassú vagy Te lefelékben úgy nem nehéz nulla fékkel! Nekem is ment esõben is az utolsó körbe valakit pont ott értem utol aki tolta, így le kellett szállnom, gyalog volt a legrosszabb.
Posted 2011. July 25. - 12:37
Én mindig lementem, a végén már nullfékkel, s csak 11:15 perckor csapódtam bele a fába. Emiatt a kövi körömben már lefutottam, s még ezalatt is elõztem.
az a DH- s rész szerintem is jó volt. Én is végig lementem, bár nem nagy sebességgel. Kivéve az utolsó pár kört ahol már nem biztonsági kört akartam menni( meg felázva kissé,inkább lefutottam:))