vasárnap délelõtt én is ettem még két adagot ingyen, nagyon kedves volt a néniA kajával nekem nem volt gondom, én hajnal 4-kor kértem ki, mikor beértem egy menetrõl. A büfés néni segítõkész és kedves volt.
Jelentkezz be Regisztrálj
24 órás verseny | Zánka
Írta 2011. július 25. - 15:36
Írta 2011. július 25. - 15:31
A kajával nekem nem volt gondom, én hajnal 4-kor kértem ki, mikor beértem egy menetrõl. A büfés néni segítõkész és kedves volt.és a vacsi, 20-kor, 22-kor, végül 1 óra körül ettem :-)
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2011. július 25. - 15:22
https://picasaweb.go.../sengakov/24h02
Írta 2011. július 25. - 15:20
Írta 2011. július 25. - 15:09
Pl. Annát láttam, amint épp beért zárás elõtt és nagy gázzal már húzott is tovább
És sorry, hogy éjjel borítottam a forgatókönyvet...
Hát ott nagyon elhúztam a köröm,de nem tudtam eléggé
Írta 2011. július 25. - 15:07
Ha ennyi meredekség nem fér bele a pályába, akkor bizony nincs más választás.. Szegedre kell hozni a versenyA meredek rész viszont abszolút nem jó benne, túl sok a "kezdõ", aki ott szárazon is letolja vagy elesik a nagy fékezéstõl, amitõl így nagyon balesetveszélyes lesz.
Írta 2011. július 25. - 15:06
Gratulálok mindenkinek, ügyesek voltatok. Keresztül-kasul bejártam gyalog a pályát, szerintem 24h rendezésre jobb, mint a csillebérci.
Az réten, a hosszú mászás tetején elkövetett éjszakai atomvillanásokért elnézést, elromlott a rádiós vakuvezérlõm, csak úgy tudtam megoldani a fotózást, ha szembõl is kapjátok az áldást, nem csak két oldalról. Annyi vigaszotok legyen, hogy csak 1/4-ed fényerõt kaptatok!
A képeket csinálom, szerintem késõ délután fent lesz majdnem 2200 fotó. Majd linkelem.
Köszi, hogy ennyit fotóztál a pályán. Éjszaka mikor elõször voltam kint, nem vettem észre a fotós táblát, ezért lepõdtem meg, mikor hirtelen fotóztatok:)Szerintem sem volt vészes a vakú, egyszer sikerült belenéznem:) Bocsi ha a lámpámmal esetleg elvakítottalak,de nem volt erõm lejjebb venni az erõsséget...
Írta 2011. július 25. - 15:00
Írta 2011. július 25. - 14:58
A képeket csinálom, szerintem késõ délután fent lesz majdnem 2200 fotó. Majd linkelem.
Tûkön ülve várom, az elsõ éjszakai etapom mindhárom körén ott voltatok, kaptam a vakut (cseppet sem vol zavaró), meg a biztató szavakat is, köszönet érte, az emelkedõk végén kifejezetten jól jött
Írta 2011. július 25. - 14:55
és a vacsi, 20-kor, 22-kor, végül 1 óra körül ettem :-)A "frissítés" viszont gáz volt.
Ha egyszer a bemondóbácsi bemondja hogy lehet menni frissítõért akkor jó lenne ha tényleg lehetne.
Én háromszor próbálkoztam, elõször azt mondták épp most lett vége, jöjjek 2 óra múlva. Másodszorra(kb 2 óra múlva, nem stoppereztem) nem volt ott senki. Harmadszorra már a sátor is le volt engedve.
Írta 2011. július 25. - 14:49
Ha egyszer a bemondóbácsi bemondja hogy lehet menni frissítõért akkor jó lenne ha tényleg lehetne.
Én háromszor próbálkoztam, elõször azt mondták épp most lett vége, jöjjek 2 óra múlva. Másodszorra(kb 2 óra múlva, nem stoppereztem) nem volt ott senki. Harmadszorra már a sátor is le volt engedve.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2011. július 25. - 14:23
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2011. július 25. - 14:23
Nem értem, mi bajotok van a vakuval? Örüljünk, hogy valaki ilyen lelkesen fényképez, éjszaka is!
Na jó, 1 éves koromban én is féltem tõle...
Várom már a képeket!
Így van. Én örültem volna a vakunak, úgyis felfelé kaptuk volna, akiknek nem az elsõ 24 órásuk úgyis tudják, hogy mi jön, nem éri õket váratlanul, de idén nem volt szerencsém a vakuzáshoz. Biztos Zoli szerint fotogénebb volt a másik bringám.
Írta 2011. július 25. - 14:15
Na jó, 1 éves koromban én is féltem tõle...
Várom már a képeket!
Írta 2011. július 25. - 14:10
A FOTO tábla segített lelkiekben felkészülni. Ill. jobb volt ez így, mintha egy lefelén kapjuk be az atomvillanástAz réten, a hosszú mászás tetején elkövetett éjszakai atomvillanásokért elnézést, elromlott a rádiós vakuvezérlõm, csak úgy tudtam megoldani a fotózást, ha szembõl is kapjátok az áldást, nem csak két oldalról. Annyi vigaszotok legyen, hogy csak 1/4-ed fényerõt kaptatok!
Írta 2011. július 25. - 14:03
Orulunk, hogy Te is es Balazs is velunk tekertetek, remelem jol ereztetek magatokat.
Meg tekerjunk majd egyutt.
Köszönöm én is a lehetõséget!! Gratulálok mindegyik csapatotoknak, köztük a hobbi vegyesnek is! Nagyon jól mentetek, jó volt a végén látni a hajrákat az esõben. Pl. Annát láttam, amint épp beért zárás elõtt és nagy gázzal már húzott is tovább
A verseny helyszín/idõpont nekem is tetszett, még úgy is, hogy messzebb van (nekem), mint Csillebérc. Jó idõben még ideálisabb lenne a helyszín, mind a központ, a pálya, és a környék (Balcsi). A pálya is jó volt, valóban könnyû, viszont egyrészrõl kevesebb konfliktus alakult ki -tumultusok, elõzések miatt-, másrészt -szerintem- ez a verseny kevésbé kell, hogy a nehéz pályáról szóljon. Van sok alkalom, verseny, maraton itthon és külföldön a technikás mászásokra, lefelékre, útvonalakra. Szóval remélem jövõre, ugyanitt, ugyanekkor, de erõsebben!
Ádám, kaptál "gyümölcsteát, cukorral" éjjel?
Írta 2011. július 25. - 13:37
Gyomorégés, vércukor ingadozás, derékfájdalom, hányás és egy komoly eléhezés a 77. körben ... errõl H.Zoli tudna mesélni
és persze sok-sok beszélgetés magammal
Hát igen, teljesen zombi voltál, nem úgy néztél ki, mint akinek sok van hátra. Csak álltál, mint egy szobor a víztorony utáni kis S alakú emelkedõ tetején, egyet pislogni is két másodpercig tartott és úgy beszéltél, mint amikor régen húzta a magnó a szalagot, majdnem mondtam, hogy tartós tejet már kár lenne venned:D:D
Gratulálok mindenkinek, ügyesek voltatok. Keresztül-kasul bejártam gyalog a pályát, szerintem 24h rendezésre jobb, mint a csillebérci.
Az réten, a hosszú mászás tetején elkövetett éjszakai atomvillanásokért elnézést, elromlott a rádiós vakuvezérlõm, csak úgy tudtam megoldani a fotózást, ha szembõl is kapjátok az áldást, nem csak két oldalról. Annyi vigaszotok legyen, hogy csak 1/4-ed fényerõt kaptatok!
Írta 2011. július 25. - 12:57
Sokat voltam a pályán, így sokat láttam.Jani viszont azt az egy DH-es részt is kivenné. :-)
Ez is jó megoldás lenne.Na azt nagyon nem kellene kivenni belõle, az egyetlen technikás rész volt, kellene inkább mellé egy kicsit hosszabb ,,csirke" ösvény amivel kikerülhetõ volna, annak akinek nem megy.
A sebesség mindent megold.
Írta 2011. július 25. - 12:39
Én mindig lementem, a végén már nullfékkel, s csak 11:15 perckor csapódtam bele a fába.
Emiatt a kövi körömben már lefutottam, s még ezalatt is elõztem.
Ja akkor az volt az a nagy csattanás, én meg azt hittem villámlik!
Írta 2011. július 25. - 12:37
Én mindig lementem, a végén már nullfékkel, s csak 11:15 perckor csapódtam bele a fába.
Emiatt a kövi körömben már lefutottam, s még ezalatt is elõztem.
az a DH- s rész szerintem is jó volt. Én is végig lementem, bár nem nagy sebességgel. Kivéve az utolsó pár kört ahol már nem biztonsági kört akartam menni( meg felázva kissé,inkább lefutottam:))

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére