Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

24 órás verseny | Zánka

- - - - -

• Please log in to reply
3842 replies to this topic

h_geri

h_geri

törzsvendég

• fórumtag
  • 459 posts

Megfontolandó ez a termékkapcsolás. :)
Egyelõre minden 3000 forintnyi vásárlás után küldök egy képet, amennyiben igényt tart rá a kedves Nutrixxion - X-iont fogyasztó. :)
Annyit kérek, hogy a rendelés végén lévõ megjegyzés rovatba írjátok be a kép(ek) sorszámát, esetleg e-mail címet, ha az eltér a regisztrációnál megadottól!
Jani

És ha én helyben vásárolok kint a standon? :)

x-iont

x-iont

vendég

• fórumtag
  • 147 posts

Esetleg termékkapcsolás is megvalósulhatna, mondjuk 3 zseléhez az ember kap egy képet is. :)

Megfontolandó ez a termékkapcsolás. :)
Egyelõre minden 3000 forintnyi vásárlás után küldök egy képet, amennyiben igényt tart rá a kedves Nutrixxion - X-iont fogyasztó. :)
Annyit kérek, hogy a rendelés végén lévõ megjegyzés rovatba írjátok be a kép(ek) sorszámát, esetleg e-mail címet, ha az eltér a regisztrációnál megadottól!
Jani
Az eddig készített összes fotóm: http://foto.nutrixxion.hu/ (a fölsõ zöld sávban lehet navigálni)

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts
Hát engem a profi fotósok nem szeretnek ahogy látom...vagy rosszkor voltam rossz helyen....

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 posts

oks,de akkor Téged viszélek duó társként:)

Áhhh gondoltam egyénibe nyomod :D én már öreg vagyok az ilyenekhez meg lassu is :D
most nem voltam topon :(

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts

menjél de nem 24 órásversenyt rendezünk hanem 72 órásat csak neked :D

oks,de akkor Téged viszélek duó társként:)

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 posts
H.Zoli: Koszi a sok munkat, kepet, biztatast! Nagy vagy! :)

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 posts

Vissza akarok menni Zánkára....:)

menjél de nem 24 órásversenyt rendezünk hanem 72 órásat csak neked :D

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts

‪24 ÓRÁS MTB.VERSENY ZÁNKA (2011.07.23-24)elsõ rész.‬‏ - YouTube

Harang és a zacskó chip, nagyon király! :D

Vissza akarok menni Zánkára....:)

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 posts

Sokat gondolkodtam, hogy mi legyen a fotók fizetõssé tétele kapcsán, szólt mellette és ellene sok minden.
Végül arra jutottam, hogy a teljes méretû képeket ezután némi "pénzmag" ellenében küldöm el, annyi idõm és energiám megy rájuk.
Ennek az 1070 képnek például, csak az utómunkája egy teljes nap volt. :(
Jani

Már csak egy dolog hiányzik, mégpedig valami egyszerû fizetési rendszer, mondjuk PayPal. Azonnal ott van, kényelmes, egyszerû :)

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts
‪24 ÓRÁS MTB.VERSENY ZÁNKA (2011.07.23-24)elsõ rész.‬‏ - YouTube

Harang és a zacskó chip, nagyon király! :D

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts

Köszönöm a támogatást és persze az elismerést is a fotókért. :)

Esetleg termékkapcsolás is megvalósulhatna, mondjuk 3 zseléhez az ember kap egy képet is. :)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Nem találom linkmár ide....

Még nincs ott, majd ha feltöltõdött az album, odarakom.
Most siettem, hogy a letörölt albumok mihamarabb újra visszakerüljenek.

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts

az album elején van egy fehér kép szöveggel, ott leírja Zoli mi a módja a letöltésnek!

Nem találom linkmár ide....
Team Heavy Pedál Szeged

becsap

becsap

vendég

• fórumtag
  • 69 posts
Azok a huplik voltak a legjobbak a pályán! Imádtam õket! Fõleg az elsõt a lendületes kanyarvétel után :)

x-iont

x-iont

vendég

• fórumtag
  • 147 posts

Az új, helyes link alább található. Töltõdnek a képek, innen az összes album elérhetõ lesz.

KÉPEK

Nálam még most is pörgethetõ volt a 2. galéria. A kishidas fotók szalmabálákkal a háttérben nagyon feeling-esek, elismerésem. Kár, hogy odáig nem jutottam el.
Az eddig készített összes fotóm: http://foto.nutrixxion.hu/ (a fölsõ zöld sávban lehet navigálni)

Zeke

Zeke

vendég

• fórumtag
  • 161 posts
A lejtõvel szerintem csak annyi volt a gond , hogy elõtte nem volt túl sok hely elengedni a lényegesen gyorsabbakat. Sokan tényleg leszálltak még a száraz pályán is , pedig nem volt vele gond. Én mindig szépen biztonságosan igyekeztem lemenni rajta de ha hallottam , hogy gyorsabb versenyzõ jön akkor még az elõtte levõ kanyargós részen húzódtam félre (egyszer még egy ágba is sikerült megállnom emiatt) , így ott már nem tartottam fel senkit. Külsõ íven sokkal jobban tapadt , nem is volt kijárva és egyenesen lehetett ráfordulni a két fa közti részre. Ahogy elkezdett fél11kor esni akkor már nem erõltettem , húzódtam félre aztán szépen letotyogtam rajta , ekkor láttam is jó pár esést. A csirke ösvény tényleg nem lenne rossz , akár úgy is , hogy az épület mellett elvezetni a lépcsõre õket... fõleg az alapján , hogy néhányaknak a rázós híd elõtti huplik is komoly gondot jelentettek. (javítás után is) ott volt , hogy beleakadtam másokba , pedig nem is agresszívan mentem , aztán a híd utáni emelkedõn meg lenyomott mint a bélyeget.

A morcos.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Az új, helyes link alább található. Töltõdnek a képek, innen az összes album elérhetõ lesz.

KÉPEK

flyingroosters

flyingroosters

vendég

• fórumtag
  • 88 posts
az album elején van egy fehér kép szöveggel, ott leírja Zoli mi a módja a letöltésnek!
kaklac

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts

Próbálkoztam...:-)
Ezt én is lementettem! Nagyon kemény ez a vigyor, vagy inkább vicsor??
Jók voltatok nagyok kedves földim, amikor elmentetek mellettem, mindig volt pár kedves szavatok, köszönöm!!!
Üdv

Minden elismerésem nektek(solo)
Team Heavy Pedál Szeged

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts

Igen, elnézést kérek.
Nem nálam van a hiba, gondolom a szerver vagy egy kábel a ludas.
Elkezdtem újratölteni, remélem már jó lesz.

Hogy lehet letölteni vízjel nélkül?
Team Heavy Pedál Szeged