Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
24 órás verseny | Zánka
Started by
szammer
, 2006. May 31. 20:59
Posted 2006. September 06. - 12:45
Szerintetek milyen lámpával vagy lámpákkal érdemes menni a versenyen (konkrét tipusra gondolok)?
A sebesség mindent megold.
Posted 2006. September 04. - 21:46
Posted 2006. September 04. - 21:44
csak nekem nincs fayomtolj ide egy faxot: 06-1-269-2714 , nekem mindig bejött.
nem lehet letagadni
és ha ezen felhívom õket?? :confused:
Fiat hatulján: "Ne kövess, mert idegesít!"
Posted 2006. September 04. - 21:12
Posted 2006. September 04. - 21:11
Ebben mi a nehéz?, a csapat összetételét még a helyszíni regisztrációig lehet változtatni."
Oda mentek szombat délelött és azt mondjátok a béla meg a pista nem jött helyetük a géza meg a robi van.
És azután már verseny közben nem tudsz változtani.
Posted 2006. September 04. - 21:07
Posted 2006. September 04. - 20:46
és hogy????Olvass itt!
www.sportaktiv.hu
"Amennyiben egy csapat benevezett és be is fizette a nevezési díjat, a csapat összetételét még a helyszíni regisztrációig lehet változtatni."
mert az e-mail-eikre nem fognak válaszolni telefonszámot meg nem láttam
Posted 2006. September 04. - 18:54
Olvass itt!
www.sportaktiv.hu
"Amennyiben egy csapat benevezett és be is fizette a nevezési díjat, a csapat összetételét még a helyszíni regisztrációig lehet változtatni."
www.sportaktiv.hu
Posted 2006. September 04. - 18:49
Csá!
Lenne egy nagy kérdésem:
Tudnátok valami telefonszámot mondani amin fel lehetne hívni az egyik szervezõt a köv ügyben:
Van havernak egy csapatja amiben négyen vannak, és ki van fizetve a nevezésük, és hogy még 1 vagy 2 embert hozzánevezni???
Lenne egy nagy kérdésem:
Tudnátok valami telefonszámot mondani amin fel lehetne hívni az egyik szervezõt a köv ügyben:
Van havernak egy csapatja amiben négyen vannak, és ki van fizetve a nevezésük, és hogy még 1 vagy 2 embert hozzánevezni???
Posted 2006. September 03. - 22:20
Sztem menj be holnap személyesen intézd el a dolgot. Jobban jársz.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!
Race, no Rest!
Posted 2006. September 03. - 20:58
Bocs de szerintetek ha esetleg felszabadult most a hétvégén hely akkor azt kiteszik a honlapra ogy mennyi, és melyik kategóriában?
Vagy az eddig túlyelentkezõket teszik be?
Mert kitölteném az online nevezési lapot minnél elöbb, csdak nem tudom ez így müxik e?! )
Vagy az eddig túlyelentkezõket teszik be?
Mert kitölteném az online nevezési lapot minnél elöbb, csdak nem tudom ez így müxik e?! )
Posted 2006. September 03. - 19:15
a pálya inkább lájtos, kistányér nem kell, lendületesen végig lehet menni, szerintem jó a semislick, persze ha nem lesz sár
Posted 2006. September 03. - 08:08
Amennyiben egy csapat benevezett és be is fizette a nevezési díjat, a csapat összetételét még a helyszíni regisztrációig lehet változtatni.
ezért nevezett be sok ember egyedül egy egész csapatot (vagy többet...), majd feltöltik a helyeket.
Az viszont tény, hogy a nevezés így kicsit olyan rendszerû, mint a vizsgára jelentkezés volt a Neptun elõtti idõkben. Még szerencse, hogy itt nem lehet kihúzgálni a többi embert.
Posted 2006. September 02. - 20:42
Vannak csapatok pl akik hobby-ba és elit-be is nevezve vannak meg olyan hogy ugyanaz az ember csapatban és duo-ban is szal lesz még hely...
Ha valaki ismeri esetleg a pályát az leírhatná hogy milyen. Sima inkább vagy köves gyökeres? Kistányéros felfele van benne? Vagy csak ilyen lájtos és semislickkel is simán ellehet rajta menni?
Benevezhettél volna, hogy meglegyen a hely aztán a csapat tagjait lehet utólag variálni... a pénzt meg ráértetek volna akkor befizetni mikor már fix a csapat.
Ha valaki ismeri esetleg a pályát az leírhatná hogy milyen. Sima inkább vagy köves gyökeres? Kistányéros felfele van benne? Vagy csak ilyen lájtos és semislickkel is simán ellehet rajta menni?
Benevezhettél volna, hogy meglegyen a hely aztán a csapat tagjait lehet utólag variálni... a pénzt meg ráértetek volna akkor befizetni mikor már fix a csapat.
Posted 2006. September 02. - 20:41
Csak azt tudnám, miért mindig az utolsó pillanatban kaptok észbe...
mire meglett volna a csapat, addigra visszamondták páran, így szépen kicserélõdött 4 ember, s mire ezt a 4et összevadásztuk, kicsúsztunk...
most mi a faszt csináljak, ha egyszer így jött össze. szívesen neveztem volna már rég, ha biztosan tudom, hogy meglesz ez a kibebaszott 6 ember :mad:
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2006. September 02. - 09:58
A hétvégén van a befizetési határidõ. Aki nem fizetett annak a nevezését törlik, így fel fog szakadulni néhány hely.
Posted 2006. September 02. - 09:50
Yo.
Akkor probálsz valamit intézni mint tapasztalt utolsó pillanatban nevezõ?
aztán mayd szóly mi van, mikor kell pénzt adnom sb.
meg addig probálok lámpát szerezni iyesmiket mert az azóta sincs
Akkor probálsz valamit intézni mint tapasztalt utolsó pillanatban nevezõ?
aztán mayd szóly mi van, mikor kell pénzt adnom sb.
meg addig probálok lámpát szerezni iyesmiket mert az azóta sincs
Posted 2006. September 02. - 09:20
nem volt olyan könnyû, de nem volt gáz
és elméletileg lehet még nevezni, más kérdés, h lassan az 5 éves unokatesóm is indul szólóban,aztán a pályáról végleg lejön már kora este, és ezért megtelnek idõ elõtt a kategóriák :x
különben meg hosszabb a pálya, jobban elférünk, nem?
és elméletileg lehet még nevezni, más kérdés, h lassan az 5 éves unokatesóm is indul szólóban,aztán a pályáról végleg lejön már kora este, és ezért megtelnek idõ elõtt a kategóriák :x
különben meg hosszabb a pálya, jobban elférünk, nem?
Posted 2006. September 02. - 04:06
mi?
na nehogy már meghalyak az indulásért!
enegem nem érdekel szivesen elindulnék ha még lehet, ha nem akkor meg szurkolok.
nem izgat.
és azért utolso pillanatban mert nem tudom elõre megyósolni éppen részt tudok e venni.
de vállalom hogy ig ynem biztos a résztvételem .
szerencsére nem a VB-rõl van szó
kalaius:
szerintem telyesen hivatalosan neveztünk tavay is, de csak az utolsó pillanatban. vagy váry, te intézted akkor , mégse volt oyan könnyû?
na nehogy már meghalyak az indulásért!
enegem nem érdekel szivesen elindulnék ha még lehet, ha nem akkor meg szurkolok.
nem izgat.
és azért utolso pillanatban mert nem tudom elõre megyósolni éppen részt tudok e venni.
de vállalom hogy ig ynem biztos a résztvételem .
szerencsére nem a VB-rõl van szó
kalaius:
szerintem telyesen hivatalosan neveztünk tavay is, de csak az utolsó pillanatban. vagy váry, te intézted akkor , mégse volt oyan könnyû?
Posted 2006. September 01. - 23:27
ezt én sem értem, hogy lehet 4 hónapja nevezni, akkor miért most jut eszébe pár embernek.
az okosságról meg annyit, hogy oké, hogy kikönyörgi valaki harangnál, h indulhasson, csak éppen már így is elég gáz lesz, h 120 ember egyszerre a pályán, kiváncsi vagyok mi lesz így...
az okosságról meg annyit, hogy oké, hogy kikönyörgi valaki harangnál, h indulhasson, csak éppen már így is elég gáz lesz, h 120 ember egyszerre a pályán, kiváncsi vagyok mi lesz így...