Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

24 órás verseny | Zánka

- - - - -

• Please log in to reply
3842 replies to this topic

vintage52

vintage52

törzsvendég

• fórumtag
  • 350 posts
...jajjj nyuszihusi...azért érzem ám, h éjfélkor megtöcsköltél volna :)
...työttyenzi smöccc, majd hírtelen frütty, de csak zsöttyelve!!!

Eerie

Eerie

törzsvendég

• fórumtag
  • 514 posts
A pálya (Harang tényleg vilászinvonalúnak hívta ezt is?, lol) néhol tényleg utálatosan szar volt az elejétõl fogva, de azt a pár rövidebb részt bõven kárpótolta a sok atom ívelt kanyaros csiki-csuki, ahol nagyon lehetett küldeni neki, fõleg este volt nagyon hangulatos a száguldás. Elõzéses konfliktusom egyetlen sem volt, mindig udvariasan elõztem, és ha engem elõztek, akkor segítettem nekik, a szóbeli kommunikáció csodákra képes :D Persze ez nyilván szerencse is, gondolom az a lány, akit egy droid úgy fellökött, hogy felhasadt az arca, majd otthagyta magára, kicsit máshogy gondolja. :(
A külön feláras hagymás kenyér és a lejárt szõlõcukor pedig tényleg a legalja. De legalább a hastáncos lány egy rövid idõre minden nyûgöt feledtetett ;)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

Szerintem a rossz kép rosszabb mint a semmilyen kép, de tudom, hogy ezzel a véleménnyel nem vagyok többségben ;)

Persze, fotósgondolkodással igen; de ha vki ezen van csak rajta az máshogy látja - tudom, én is évente max 5 képen szereplek pedig jó pár helyre megyek... :( Szal ezért kérdeztem. Ami annyira gáz azt persze nem töltöm fel...

H.Zoli: Köszi a képekért!
(A gyökeres utáni lejtõn nem sikerült amit lõttél rólam? Pedig nagyon feszítettem :D)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Váltás: Egyes csapatok semmibe vették a sportszerûséget, és nem áttették egy más bokájára a chip-et, hanem Staféta módjára egymás kezébe, mezzsebébe tették azt. Ha mindenki tudott rendesen váltani, miért kell ilyen piszlicsáré dolgokkal lehúzni a verseny szinvonalát. (Magyar mentalitás, folyamatos kiskapu keresés.)

Eerie

Eerie

törzsvendég

• fórumtag
  • 514 posts

Szavazzátok ti meg!

Külön könyvtárba töltsem fel a nem tökéletes (elmosódott vmennyire vagy ferde amit kiegyensítve az emberbõl is nyesne le egy darabot) képeket, vagy egybe a többivel? (Vagy fel se rakjam.) (A rossz kép is jobb mint a semmi alapon ... :()
:prosze:

Szerintem a rossz kép rosszabb mint a semmilyen kép, de tudom, hogy ezzel a véleménnyel nem vagyok többségben ;)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
:chin:

tavaLY?

gondold már át mégegszer mielõtt a küldés gombra nyomsz, szerintem te sem írnál akkor ekkora baromságokat...

13028 - 2007. szept.15-16. 24H

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Feltöltõdtek végre. Sajnos be kell látnom, hogy kis kompakt géppel nagyon nehéz ilyen gyors mozgást jól lefotózni, pláne erdõben. Mazsolázzatok.:D
http://kep.tar.hu/krimih/50530647?o=0

RoGeR

RoGeR

vendég

• fórumtag
  • 236 posts

Nekem tagom is :D.
És talajeroziós és gumikímélési okokból nem blokkoltam a hátsó kereket szinte sose (nagyon ritkán, véletlen és rövid idõre; fõleg mikor elsõvel is akkorát fogtm hogy hátul emlekedett el). Ki hogy szokta meg... (Marcikon is sokan élvezik ahogy radírozhatják a földet...)

Pedig nem csak a talajt és a gumit gyilkolják, hanem rosszabb is a fékhatás...

Amúgy a Bringabanda második éve kint van a 24 órás EB-n. Az ottani tapasztalat, hogy a verseny alatt folyamatosan javítják a pályát, a nagyobb gödröket feltöltik, hogy ideig-óráig jó legyen.

zerge83

zerge83

vendég

• fórumtag
  • 79 posts
ggx:

én ugy voltam vele h mivel mi ugysem nyerhetünk, ök viszont igen (tehát nekem pont mindengy h 82ik vagy 93ikok leszünk, neki viszont nem mindegy h 4ik vagy 3ik) ezért õ MEGÉRDEMLI h utat adjunk neki akár saját kárunkra is. én sokszor inkább lelassitottam egy-egy szélesebb szakaszon akár 4-5re is hogy ha hallottam h droidtámadás várható hátulról.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Nekem tagom is :D.
És talajeroziós és gumikímélési okokból nem blokkoltam a hátsó kereket szinte sose (nagyon ritkán, véletlen és rövid idõre; fõleg mikor elsõvel is akkorát fogtm hogy hátul emlekedett el). Ki hogy szokta meg... (Marcikon is sokan élvezik ahogy radírozhatják a földet...)

ggx, mutasd meg... Lehúzás, bucka, barom... nem kell mindegyik hszbe ezekbõl valami. :prosze:

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Zoltikov

Zoltikov

vendég

• fórumtag
  • 100 posts

mi is volt a baj velem?
ugy vettem észre nem voltam utban senkinek...
a pálya felett átivelõ hidon elég nehéz átmenni

amugy jó volt , jo volt látni a sok ismerõs arcot

Hopsz, én nem ott láttalak, ha Te is voltál az...

zerge83

zerge83

vendég

• fórumtag
  • 79 posts

A pálya szerintem kifejezetten jó volt, volt néhány huplis szakasz, és akkor mi van? Terepversenynek hirdették meg, nem döngölt utas vagy aszfaltos rohanásnak. Rossz állapota lett a végére? Szerintetek melyik pálya bírná azt, hogy átlagosan 10 másodpercenként átrobog rajta egy bringa egy teljes napon át?

tavaj összesen (minden versenyzõ együttvéve) 10000 (TIZEZER) kört mentünk, furcsa kimondani, de ezért lett olyan a pálya. de magatoknak is köszönhetitek (akinek nem meze negy vegye fel) ha nem satuhátsóval kanyarodnátok akkor a kanyarok megmaradhattak volna simán.

igazából nincs harag...van telóm:)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Szerintem is korrekt volt; a pályán sétállóknak magguktól lehetett volna anyni eszük hogy 'itt valami van'. Volt aki a pályán keresztül ment reggel munkába, pont ahol fényképeztem ott ment át...

Pálya jó, frissen vágott rész amit annyira nem díjaztam de nem lett gond belõle.
Nekem sem volt gondom a profikkal és a mazsolákkal sem; ha nem tudtam engedni/nem tudtak engedni akkor 'mindjárt engedlek innen', vagy 'ha tudsz engedj el majd vmerre' és kész.

Áramot csak egy idõre kapcsolták le(?), utána megint volt még délelött, szal nem biztos hogy direkt volt.

Kajajegyre hogy ez járt arra különösebben nem tudok se jót, se rosszat szólni, nekem a hagyma nem volt feláras, azt vetted el amelyikat akartad. Persze krumplistésztának jobban örültem volna, de a forró lötyi kellett a gyomornak - már akik nem délután ették le.

H.Zoli, én is így látom; úgy döntöttem lesz egy fõ galéria, meg egy 'többi' al, ahova inkább a csapatunkra, egyéb dolgokra vonatkozó dolgok is lesznek, ill egy bizonyos minõségi szintet nem megütõ képek is oda mennek; akit érdekel jobban az végiglapzza mindkettõt, átfedés nem lesz benne; aki meg csak meglesné nagyjából azt meg csak általános jó minõségû képek fogadják csak. :prosze:
Képek holnapra fenn lesznek! (Ha majd a kep.tar.hu is úgy akarja...)
Feltöltött kép
Feltöltött kép
Feltöltött kép

Egyébként látom megint divat fikázni Harangot; tény hogy õ sem tökéletes, de tessék azért a rendezõség helyébe is képzelni magatokat olykor. Fikázni könnyû,alkotni nehéz; a nyílvánvaló mulasztásokat hozzuk fel, de ne flameljünk szerintem mert elég unalmas. Aki úgy érzi sokkal jobban csinálná segíthet a szervezésben bármikor nekik... Köszi!

RoGeR

RoGeR

vendég

• fórumtag
  • 236 posts
Fotósok!

48d rajtszámmal indultam. Akinek van rólam képe az legyen szíves jelezni.
Elõre is köszönöm!

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts
Hú látom indul a flame... pálya izlés kérdése, nekem nem esett jól az a szakasz, ahol még kiállva sem tudtam haladni, annyira buckás volt....

kajajegyen nagyon nem lepõdtem meg, mert tudtam hogy magyar verseny, ráadásul harang szervezés, de nehogy már ez legyen a normális? lehúzás megy és kész... haverom megpróbált elvenni egy olyan zsíroskenyeret, amin van hagyma és rászólnak, hogy az nem jár hozzá...jézusom ez már tényleg a legalja...

zerge83: nagyon sokszor flottul mûködött ez a gyorsabbat elengedem dolog, csak azért én sem nézelõdni mentem ki a pályára és ha csak úgy tudnék fére állni hogy tökre beszívom, akkor esetleg várhat még 5-10 métert mögöttem a sporttárs, ahol már tisztán ki tud elõzni...
szóval szerinted normális reakció az, hogyha egyszerûen nem fértem volna el jobbra lehúzódva ezért kb még 1 másodpercig középen maradtam, akkor leordít a seggfej egy bazmeggel?

na hogy pozitívumot is mondjak, ez pl teljesen igaz:

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc

És a babakocsis apuka...? Õ is ott tologatta a gyereket a pályán össze-vissza.

mi is volt a baj velem?
ugy vettem észre nem voltam utban senkinek...
a pálya felett átivelõ hidon elég nehéz átmenni

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

szóval akkor Harang hozta a megszokott "színvonalat"? ;)

Nem volt az annyira vészes. A pálya szerintem kifejezetten jó volt, volt néhány huplis szakasz, és akkor mi van? Terepversenynek hirdették meg, nem döngölt utas vagy aszfaltos rohanásnak. Rossz állapota lett a végére? Szerintetek melyik pálya bírná azt, hogy átlagosan 10 másodpercenként átrobog rajta egy bringa egy teljes napon át?A "vérprofikkal" nekem nem volt gondom, ha olyan helyen akartak elõzni ahol nem fértünk volna el, akkor hátraszóltam mindjárt mehetsz, és megértették és megköszönték, ha az elsõ alkalmas helyen félrehúzódtam és elengedtem. De mástól is hallottam ilyen problémáról, lehet, hogy csak szerencsém volt? Viszont voltak olyan idióták, akik bemondták, hogy balról, lehúzódtam jobbra, és jobbról majdnem elgázolt a ökör! Az áramot tényleg hagyhatták volna legalább a verseny végéig, jó lett volna kaját melegíteni, meg teát fõzni. Az ilyen kajajegy dolgon meg szõlõcukron meg nem tudom mit kell kiakadni, ha valaki erre számítva megy versenyezni, akkor az meg is érdemli.
Pite! Szerintem a rossz kép is jobb, mint a semmi alapon tedd fel mindet, és akit érdekel, majd mazsolázik. Lehet, hogy egy képet Te rossznak ítélsz, de akirõl készült, az örülne neki, mert csak az egy készült róla. Én is mindjárt teszek fel vagy 200db-ot, jobbat-rosszabbat vegyesen.

zerge83

zerge83

vendég

• fórumtag
  • 79 posts

-iszonyatosan huplis pálya, nem tudom kinek élmény olyan helyen tekerni, ahol 1 napja még bokrok és fák voltak, az utolsó 10 métere a terep szakasznak mielõtt kikanyarodott az ember a fahídhoz pedig kritikán aluli volt.

-bunkó emberek a pályán, barátnõmnek menet közben kiesett a hátsó kereke, jó nagyot zanyált, és elmondása szerint kb a 10. fiú állt meg neki segíteni, akit megkért... pfff .... nekem is volt incidensem cube mezes "vérprofival", szûk csikicsukiban beordítja a balrólt, és mivel nem voltam hajlandó rögtön beugrani a bokorba, erre kaptam egy "neked ez a bal, bazmeg" beszólást, NO COMMENT

1. ez montenbájk, arra van h huplis uton menj. ha sima uton akarsz menni akkor válts országútira.

2. gondolkozz el magadon, teljesen igaza volt cube-osnak, akadályoztad a versenyében. az hogy igy reagált háát, nyélen ment, mégsem mondhatta azt h "mélységesen felháborit a sportszerûtlen magatartásod kedves sporttárs, a jövõben nem szeretnék erre példát látni ugy tõled mint csapattársaidtól, kérlek figyelmeztesd erre õket is, köszönöm és további jó versenyzést"

egyébként gratulálok a 83ers csapatnak,neked is, pont megvertetek minket(SzMK team)

happyzso

happyzso

vendég

• fórumtag
  • 36 posts

Szavazzátok ti meg!

Külön könyvtárba töltsem fel a nem tökéletes (elmosódott vmennyire vagy ferde amit kiegyensítve az emberbõl is nyesne le egy darabot) képeket, vagy egybe a többivel? (Vagy fel se rakjam.) (A rossz kép is jobb mint a semmi alapon ... :()

Legalább 5 hsz-t várok ezzel kapcsoaltban és úgy teszek utána. :prosze:

szvsz külön könyvtárb a neked nemtetszõket...

RoGeR

RoGeR

vendég

• fórumtag
  • 236 posts

szóval akkor Harang hozta a megszokott "színvonalat"? ;)

Nagyjából. Kevesebb volt a frissen vágott szakasz, de azok szokás szerint rettentõ állapotban voltak a végére.
Mi 4,0 km távot mértünk egy körre, kicsit több technika volt benne, mint tavaly. A fahíd viszont eléggé veszélyesre sikerült.

Ádám mattrészegen ordibált és rohangált összevissza hajnali 1 tájékán. Hallgatthattunk Micimackót meg Hupikék Törpikéket is az éjszaka során.

A kajajegy egy db zsíroskenyér (hagyma csak felárral) és egy zacskós leves volt.

De összességében szerintem jobb volt, mint tavaly. Mind a pálya mind a szervezés.