Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

24 órás verseny | Zánka

- - - - -

• Please log in to reply
3842 replies to this topic

worldismine

worldismine

vendég

• fórumtag
  • 27 posts
Az ODIN-on látja már valaki a versenyek között a 24 órást ???
.:.::.:...:.::..:::..
r!de forever for live

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts

ne menj egyedül szerintem.
bezárod az autódba és kész :)
az hogy mennyi idõ alatt eszel, Te tudod, szerintem kajálásonként 10-15 percet számolhatsz.
volt egy ismerõsöm szólóban nyomtam 3 éve, neki a pálya szélén adogatták a kaját, éjszaka másik bicajjal ment, amire neki sötétedésre felszereltek egy rakás lámpát, neki csak át kellett ülnie. szóval vigyél segítõt.

igen egy segítség életet menthet. Ha csapatban mész ,ha nem akkor is .. Én mint segítõ voltam kint 2 éve és sokat számít este mikor tartják az emberben a lelket.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
ne menj egyedül szerintem.
bezárod az autódba és kész :)
az hogy mennyi idõ alatt eszel, Te tudod, szerintem kajálásonként 10-15 percet számolhatsz.
volt egy ismerõsöm szólóban nyomtam 3 éve, neki a pálya szélén adogatták a kaját, éjszaka másik bicajjal ment, amire neki sötétedésre felszereltek egy rakás lámpát, neki csak át kellett ülnie. szóval vigyél segítõt.
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Tavaly volt egy tányér tészta, egy pohár energiaital és a készlet erejéig alkoholmentes sör.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Peti_86

Peti_86

újonc

• fórumtag
  • 4 posts

a pálya erdõben van, szóval közvetlenül a pálya mellé nem tudsz parkolni... :)
de vannak kisebb "sugár utak" a központ felé, ahol sátorozni lehet és ezekben a kis utcákban le lehet parkolni...
frissítés: viszel magaddal kulacsot, segítõ kiáll a pálya mellé és odaadja. nagy kajáltatás eddig nem igazán volt, vinni kell magaddal kaját.

Akkor ahogy ultrafutó versenyeken szokás ( pálya mellett autó leállít, kempingszék, kis asztal, kis asztalon minden földi jó) akkor nem lehetséges. Ha valaki egyedül megy, kísérõ nélkül, akkor le tudja tenni a cuccát úgy, hogy biztonságban legyen, könnyen hozzáférhetõ legyen és ne kelljen sok idõre kiszállnia a versenybõl frissítés miatt?

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Hát, ha járt, nagyon elkerülte a figyelmemet, mert 24 óráson én még kaját/piát a nevezésért nem kaptam. 3-4 éve volt néhány ajándék elem, ennyi dereng. Szóval fel kell készülni, fõleg, hogy itt sokkal fontosabb az utánpótlás, mint bármelyik maratonon.

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts
Hát mondjuk igen...ezért a nevezési díjért dupla tésztaparty járna....
Team Heavy Pedál Szeged

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
a pálya erdõben van, szóval közvetlenül a pálya mellé nem tudsz parkolni... :)
de vannak kisebb "sugár utak" a központ felé, ahol sátorozni lehet és ezekben a kis utcákban le lehet parkolni...
frissítés: viszel magaddal kulacsot, segítõ kiáll a pálya mellé és odaadja. nagy kajáltatás eddig nem igazán volt, vinni kell magaddal kaját.
egyik évben járt mindenkinek egy bomba meg egy másik évben korlátlan mennyiségû vizezett redbull.

megy végig a fõzõcskézés, lehet venni, az árakat nem tudom amúgy.

Peti_86

Peti_86

újonc

• fórumtag
  • 4 posts
A verseny honlapján én nem találtam infót arról, hogy a kocsival érkezõk hol hagyhatják a kocsijukat. A tapasztalt kocsival érkezõktõl kérdeznem, hogy autóval hol lehet megállni? A pálya mellett lehetséges?
És még egy apró kérdés, a frissítés hogyan történik? Mindenki egyéni frissítést használ, vagy esetleg van központi frissítés is?

A válaszokat elõre is köszönöm

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
sportaktiv.hu
már lehet nevezni.

Peti_86

Peti_86

újonc

• fórumtag
  • 4 posts
KB. mikortól lehet nevezni a 2009-es 24 órás MTB versenyre? Vagy esetleg már le is késtem a nevezésrõl?

A válaszokat köszönöm

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Nem találom a kék Cateye Velo 8 bringás órámat a 24órás óta... aki megtalálja, szóljon!

Setike

Setike

vendég

• fórumtag
  • 133 posts
sziasztok

bár már ezer éve nem írtam de találtunk egy Sigma dts 2006 mhr kilóméterórát ha valakinek hiányzik vegye fel a kontaktot velem

Köszönettel
Setike kicsi tigger (Mérgesmókus l.)
Veres Ördögök S.E.
Csillebérc bike park

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Háát, ha lehet ;) :D:D
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
ezaz bazze, már az elején egybõl balra nagyívben kötelezõ jobbra továbbhaladás táblánál a záróvonalon, 2x2 sávon keresztül :D

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
http://www.greenzone...olmik/Mutat/188

24 órásról 1 videó. Regisztrálni kell, a Greenzone csapatról szól, de talán megtalálja rajta valaki magát ;) :)
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

dit

dit

törzsvendég

• fórumtag
  • 441 posts

Sziasztok!
Segitseget szeretnek kerni a 24orason fotozoktol.En soloban indultam 174es rajtszammal.Segitom egy baratom volt de o sajnos nem tudott vegig ott lenni igy aztan nincs is szinte kepem sem a versenyrol sem pedig a dijjatadasrol.
Kerem akinek van fotoja rolam egy piros bukos zold taskas 174 es rajtaszamu lany voltam.

bringaslany@yahoo.com

Koszonettel : Cecilia

Szia Cecilia!
Küldtem Neked valamit :)
"Soha ne félj kimondani azt, amirõl egész lelkeddel tudod, hogy igaz." Márai Sándor

www.szaguldoviragok.hu

SlyRoxy

SlyRoxy

újonc

• fórumtag
  • 6 posts
Sziasztok!
Segitseget szeretnek kerni a 24orason fotozoktol.En soloban indultam 174es rajtszammal.Segitom egy baratom volt de o sajnos nem tudott vegig ott lenni igy aztan nincs is szinte kepem sem a versenyrol sem pedig a dijjatadasrol.
Kerem akinek van fotoja rolam egy piros bukos zold taskas 174 es rajtaszamu lany voltam.

bringaslany@yahoo.com

Koszonettel : Cecilia

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts
H.Zoli!
a vége tuti nem jó!!!
én 11:25 kor mentem ki az utolsó 3körre!!
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Szerinted mögötted mentem...?! ;)

Nem, mert 3 és 4 óra között mentem ki az 5 körömre. Egyébként a köridõk alapján simán jöhettél volna utánam.

A sebesség mindent megold.