...yooo-yooo aludni nem fogok...de TI sem!!!!!
A feladat Ádám : Megtanulnod a nevemet kiejteni részegen!
...yooo-yooo aludni nem fogok...de TI sem!!!!!
...én egy helikopterrõl szeretném közvetíteni a versenyt, miközben valami klassz csaj maszírozza a hátam, folyamatosan hideg sört vagy fröccsöt szolgálnak fel és már 11-kor elmehetek aludni...nekem csak ennyi vágyam van... ...hüjék.
elmehetsz aludni, csak adiig fejleszd az alvajárás/alvadumálás képességedet......én egy helikopterrõl szeretném közvetíteni a versenyt, miközben valami klassz csaj maszírozza a hátam, folyamatosan hideg sört vagy fröccsöt szolgálnak fel és már 11-kor elmehetek aludni...nekem csak ennyi vágyam van... ...hüjék.
Na ezért nem kell zsepit használni tekerés közben, egyik orrlyuk befog és nagyot fújsz! Csak nézd meg elõbb, hogy hova!Határozottan emléxem hogy hogy nézett ki a zsepi használat után, plusz a nem túl frankó tüdõm miatt menet özben is éreztem, csak a verseny közben felfokozott hangualtban kevésbé érdekel .
nincsAz idõjárást és a pályát kiveséztük, most jöhet az idõpont. Szavazzuk meg hogy legyen aug 20-án a 24 órás! Ellenvetés?
Nem is értem,miért nem ekkor van....
Szerintem akkor volt a legjobb a 24 órás mikor (asszem) 2005ben augusztus 20-21-én tartották. Rövidebb volt az éjszaka...nem volt olyan cidri hajnalban...éjfélkor hallottuk a tüzijátékot...
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Csak az elsõ néhány körben volt nagyobb por, utána már szétszóródtak az emberek.
Különben is, idén sár lesz!
Latex? Aaaa gumira gondolsz...?Még csak az kéne!
Így is mindig futkorászol egy csomót, ha defektet kapsz.
A csapatban kötelezõvé kellene tenni a latexet.
Egy biztos, könnyen felismerünk majd, mint hurutos hörgéstõl szenvedõ Darth Vadert.Komolyan gondolkodok maszk viselésén idén...
Rendben, engem nem nagyon zavar, de lehet, lesznek akik számon kérik.Csak az elsõ néhány körben volt nagyobb por, utána már szétszóródtak az emberek.
Különben is, idén sár lesz!
Rendben. Szavazzuk meg, idén legyen sár!Különben is, idén sár lesz!
A sebesség mindent megold.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]