21:14-nél, a lépcsőknél mi történt?
Az 5:49 utáni rész tök jó lenne, kár, hogy nincs már benne az a meredekebb lefefé.
Jó ez a videó, szépen visszaadja a környék szépségét, hangulatát. El is fogott a nosztalgia, most valahogy lenne kedvem bejárni ezek egy részét.
A lépcsőnél a rázkódás miatt pár fok után begörcsölt a combom, jobbra nekidőltem a falnak amig rendbejött, kivágtam belőle azt a ~másodpercet.
Nagyon sajnálom hogy nem tudtam mindent felvenni mert volt még egy pár nagyon szép kilátás, jó kis singletrack, csikicsuki, gyökeres rész benne, köves/meredek lefelé de azok csak a fejre erősítve mentek volna és nagyon nem akartam hogy amiatt idő előtt kiszedjenek (asszem csekonics 2013-as felvétele végződik úgy hogy a hídnál megállították, ha peched van rögtön le is tépi a rajtszámot aztán nem engednek a pályán menni. A rajtnál rögtön lecsapott egy szervező hogy azonnal vegyem le, és miközben kerestem hogy hova tudok még beállni beszéltem egy honfitárssal aki épp a kormányra erősített dobozból szedte ki a GoPro-ját.., feltehetőleg hasonló okokból. De ugyanakkor láttam egy pár embert fejkamerával a mezőny közepén, gondolom őket egyszerűen nem vették észre a tömegben). Az Ewige Wand után felülkerekedett az élményrögzítő vágy de még volt civil néző is (kismama gyerekkel) aki rámszólt, szóval azután is fel le szerelgettem. Nagyon úgy néz ki hogy a UCI kereskedelmi törekvései miatt (TV jogok) a jövőben ez a szituáció csak fokozódni fog, de nagyon kiváncsi vagyok hogy oldják meg amikor egyre többen lesznek vele felszerelve, egyre miniatürizáltabb változatokkal.
A Gosausee-t megkerülő túristaúton egyébként javarészt tilos a biciklizés (mi gyalog voltunk), de jópáran voltak akik ezt semmibe vették (többek köszt németet/olaszt/szláv nyelvet hallottam). De láttam egy rendes srácot is aki kézben tolta A tavon is csak elektromos hajtású csónakok közlekedhetnek, nagy nyugalom van.