Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salzkammergut Trophy | Bad Goisern

- - - - -

• Please log in to reply
1873 replies to this topic

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts
Sziasztok!!!

Salzkammerguti nevezés ELADÓ!!!! Bármelyik távra felhasználható! Hívj!: 06-20-545-77-34 megegyezünk!!

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

Az éjszakák mennyire hidegek (sátorozni fogunk)?

Ma reggel néztem az elõrejelzést, javulnak a jövõ heti kilátások. 10°C alá nem valószínû, hogy lehül a levegõ. 10-15°C-ra készülj estére.

mb33

mb33

vendég

• fórumtag
  • 143 posts
Az éjszakák mennyire hidegek (sátorozni fogunk)?

BassLine

BassLine

vendég

• fórumtag
  • 30 posts
Sziasztok!

Bocsi, hogy ilyen szöveggel töröm meg a beszélgetést, de hátha
valakit érdekel :

!! Dolomit + Salzkammergut utitársat keresünk !!
Egy baratunk lebetegedett igy montis utitársat
keresünk a következõ útra:
Indulás: 07.03. reggel
Érkezés: 07.13. este
Helyszinek:
- Dolomiti Superbike , Toblach / 6 nap tartozkodás
- Salzkammergut Trophy / 3 nap tartozkodás
Szállás, utazás, nevezés megvan szervezve.
Ha betársulnál 3 sráchoz egy montis nyaralásra
két versenyt is érintve, akkor most semmit
nem kell tenned csak jönnöd!
Hogy mindez mennyibe kerül? Mit érne meg neked?
Ha komolyan érdekel a dolog hivj az alábbi
számon. Sajnos csak az utolsó pillanatban
tudjuk megmondani, hogy tudsz-e jönni vagy sem,
de érdemes próbálkoznod! Elõre is elnézést kérünk
azoktól akiknek nemet kell mondanunk mert lemaradtak
esetleg.
Tel: 0630bass303
BassLine

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Még két hét?! Amúgy csak 14% hivatalosan ösvény a pályának, szerintem ki lehet bírni sárban is bármilyen gummával. Inkább essen, mint égessen. Egy borongós, szemetelõs idõben szivesen kiegyeznék.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts
Egyre szarabb idõt mutat az elõrejelzés. Ideje felvetni a gumi-kérdést, lesz SÁR? :D

Ha verseny alatt esik, milyen ruhát javasoltok ami már bevállt?

Justin

Justin

vendég

• fórumtag
  • 234 posts
Nálunk lehet lesz még hely !
Szeged-BP - GYÕR utvonalon szobajöhet valaki! pontosabban hamarosan! akit érdekel az privibe irjon h tudjam kire számitsak!

Ne felejtsd! "Csak a táv és a lendület változik, az élmény marad."

www.szksc.hu

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Csak oda?
Egyelõre bringák számától függ, mert ha mindhárom gépet visszük akkor nem lesz hely, ha csak kettõt akkor szvsz lesz - nem akarom a tetõn vinni a gépeket.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

tundibogar

tundibogar

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Sziasztok,

Szeretném megkérdezni hogy van e még valakinél egy szabad hely a kocsiban aki juli 10-én csütörtökön megy Bad Goisernbe. A barátaim mennek a versenyre, de már náluk teltház van a kocsiban. Természetesen az költségekhez hozzájárulok.
Köszi

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Én szivesen megyek borongós idõben, sõt egy kis szitálás is belefér. Inkább mint tûzõ napon... De igaz, messze van még, meg ha esik is, akkor is elmegy az ember.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts
Nincs az 1600m, a Roßalm 1500m alatt van egy kevéssel a szintdiagram alapján, pontosabbat nem tudok most mondani, majd elõvadászom a térképet.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Tibi, szívesen! :ironic: :P ;)

A magasabb részek kb hány métert takarnak ?

1600 m körüli magasságra megy fel. De ezen a magasságon hidegfrontban már simán havazhat, szóval lehet vicces a téma. Vigyetek meleg ruhát, s nem lehet gond.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Justin

Justin

vendég

• fórumtag
  • 234 posts

tavaly 1 héttel a verseny elõtt méteres hó volt a magasabb részeken, a versenyen meg nyomát se láttuk... :)

A magasabb részek kb hány métert takarnak ?

Ne felejtsd! "Csak a táv és a lendület változik, az élmény marad."

www.szksc.hu

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Offtopic hozzászólásokat kéretik privátban intézni!

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,739 posts
tavaly 1 héttel a verseny elõtt méteres hó volt a magasabb részeken, a versenyen meg nyomát se láttuk... :)

Bigtibi

Bigtibi

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 posts
Sajnos ez úgy ahogy van nem igaz. Képzeld, más is pl. én is járok hegyet-sziklát mászni, és eddig azt tapasztaltam, ha az idõjárás elõre jelzés eõs frontot ígér, az általában be is jön. Ültem én már két napot autóban, sátorban mert nem hittünk az elõrejelzésnek :-( Nem mondom, hogy isten bizony, de azért nem kellene így elbagatelizálni.

Idõjárás hegyekben két héttel elõre? Nó para, x éves magashegyi mászói tapasztalattal elmondhatom, hogy a sógoroknál csak az 1-2 nappal történõ elõrejelzés megbízható. Ez csak egy tipp, az esélye pont ugyanannyi, mint amennyi az ellenkezõjének.

Csak szólok, hogy pl a bergwetter-en meg naposat mondanak arra a napra...

Bigtibi

Bigtibi

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 posts
Köszönöm,hogy megvilágítottad nekem az utat melyen járnom kell az életemet!

Miért ilyen munkát választottál, miért ott dolgozol, miért vállaltad az éjszakai melót, jah, hogy kell a pénz, meg el kell tartani a családot... Csak arra akartam rámutatni, hogy semmi sem kötelezõ, gondolom a munkahelyeden sem láncraverve vagy. Én pl azért váltottam munkahelyet néhány éve, mert a régi helyemen nem lehetett volna bicajozni - pont az ilyenek miatt. Választásod mindig van, csak sírni nem kell miatta.

Idõjárás hegyekben két héttel elõre? Nó para, x éves magashegyi mászói tapasztalattal elmondhatom, hogy a sógoroknál csak az 1-2 nappal történõ elõrejelzés megbízható. Ez csak egy tipp, az esélye pont ugyanannyi, mint amennyi az ellenkezõjének.

Csak szólok, hogy pl a bergwetter-en meg naposat mondanak arra a napra...

Franci

Franci

vendég

• fórumtag
  • 235 posts
ne offoljunk már ennyit ....sztem...

-idöjárásra meg: sztem is nagyon messze van még....
Tanácsok városi bringásoknak http://bringalakat.hu/

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
OFF Bocs Pite, de nincs igazad. Minek kell féltetõ? Mert nyilván Nektek az fontos. Miért nem melósokkal végeztetitek? Mert nyilván nektek az árérzékenység is fontos. De hát ez az egyéni döntésed, nem kell magadat a "körülmények áldozatának" bemutatni. Ha pedig most az a helyzet, hogy nem tudsz tekerni, hát akkor ez van, ez egy ilyen év, el kell fogadni, majd jövõre lehet, hogy máshogy lesz. Rajtad múlik, mint minden.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

Arra van idõd, amire szánsz.

OK!
Dante, dolgozz helyettem fél 10-10ig minden nap még kb augusztus végéig, és akkor én meg megyek tekerni! :)
Többször nekiindultam hogy meló után fejlámpa fel és go; de sajna 99%ban hullafáradt leszek utána.

Vagy ha vallaki megszponzorálj a féltetõ gyártásást(meg egyéb felújítások) (8×9m) akkor megyek tekerni, faternak is lesz több ideje, de a 400.000et enm tudunk munkadíjra kifizetni, így inkább mindketten emló után látástól mikulásig csináljuk ha 3 hónapig is tart... ezen semmit nem lehet váltani...

Szal ez a szöveg így hülyeség! Mond olyannak aki kocsmázik és tévét néz; nála igen, akarat kérdése :prosze:

Idõvel ne parázzunk, akinek van több gumi vigye, akinek incs meg nincs mi miatt aggódnia :D

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám