Hát ezt a versenyt is elmosta(=már akit) az esö.
Kedd estétöl voltunk ott, és pénteken 5ig szép idö volt, péntek délelött hatalmas höségben tekertem fel a Lahn-Roßalm emelkedön, sisak a kormányon,szemüveg-kesztyü a zsebben.
Aztán 5 körül voltunk a tonál. 1 orás nagyon durva felhöszakadás, és pár másodpercig apro jégesö is esett.
Majd verseny napján ahogy lenni szokott pontban a hosszutáv rajtnál 9 kor iszonyat nagy zuhé.....
Szombat reggel kinézve az ablakon csak dicsérni tudtam bölcs döntésemet, hogy nem neveztünk elö....
Hétföig maradtunk volna,de vas. reggel tiplit vettünk,és még Mo-n volt egy szép napsütéses napunk.
Grat aki letekert/szenvedte. Kicsit a 2006-os szilváshoz hasonlo filing volt.
Pedig ahogy elõttem is írták 53 km-en nagy mázlink volt. A rajt elõtt fél órával elállt az esõ, mire indultunk már a nap is sütött... Végig gyönyörû napsütésben tekertünk, célbaérés után fél órával kezdett megint esni picit. A 9-kor rajtolók is csak az elsõ órában kaptak utána napsütés. Szóval az idõvel szerintem nem volt gond, legalább nem volt akkora hõség... Kis sár, de a pálya jellege miatt ez sem okoz különösebb gondot. (A nyílt részeken porzott az út)