Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salzkammergut Trophy | Bad Goisern

- - - - -

• Please log in to reply
1873 replies to this topic

Szekszárd Maraton

Szekszárd Maraton

vendég

• fórumtag
  • 78 posts

Sõt! Dobjuk össze rögtön hárman, akkor tök olcsóra kijön a vége!

Azt hiszem, nem jó (ellen)példa, bár nem ismerem jól a médiatörvényt. Míg a digitális audió/video tartalmaknál nem kerül sokba egy, az eredetivel megegyezõ minõségû másolat elkészítése, az újságoknál, folyóiratoknál ezt nem tudod megtenni. Fénymásolóval lehet játszani, de sosem fogod ugyanazt az élményt elérni, akkor meg a legtöbb esetben elvész az élvezeti értéke. Ha meg nem fontos a minõség (pl. napilapok), akkor meg van annyira drága a másolás, hogy nem éri meg.

S ami ennél is fontosabb: az írott (nyomtatott) sajtó nagy része az elõfizetõk mellett leginkább a reklámozókból él, éppen ezért nekik az a legfontosabb, hogy a termékük minél több helyre jusson el. Ha úgy, hogy többen összedobják rá a pénzt, akkor úgy. Gondolom, édesapád a Te kezedbõl sem vette ki az otthoni napilapot annak idején azzal a felkiáltással, hogy "én fizettem elõ", és az lapkiadóknak is vannak olyan _hivatalos_ statisztikai mutatóik, hogy az elõfizetõk mellett még hányan olvassák "másodkézbõl" az újságot. Ez pont az egyébként, mint amit Te javasoltál korábban: dobják össze a DVD-re közösen a pénzt, de egyszerre csak egyiküknél legyen. Ahogy a helyi kanászkürt a családban...

Robi
Szekszárd Maraton: 2008. augusztus 10. - Fedezz fel új utakat!
Egyszer talán megint lesz...
www.szekszard.hu

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

Amikor megveszel egy digitális médiumot, akkor azt saját használatra veszed meg, hacsak az adásvételi szrzõdésben ez máshogy szerepel. Ez így van fotókkal, videókkal, mindennel. Jó, vegyétek meg együtt - de akkor osszátok be, hogy mondjuk januárban egyik embernél van, februárban a másiknál stb. Biztonsági másolatot "elvben" készíthetsz, de azt nem "használhatod" (jelen esetben) játszhatod le egyszerre különbözõ helyeken. Vegyél inkább egy Bikemagot, s kérlek küldj nekem egy fénymásolatot, majd adok 200 forintot a Bükkmarcin érte, oks? Sõt! Dobjuk össze rögtön hárman, akkor tök olcsóra kijön a vége!

Jó ötlet :D
Vigyem?

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Amikor megveszel egy digitális médiumot, akkor azt saját használatra veszed meg, hacsak az adásvételi szrzõdésben ez máshogy szerepel. Ez így van fotókkal, videókkal, mindennel. Jó, vegyétek meg együtt - de akkor osszátok be, hogy mondjuk januárban egyik embernél van, februárban a másiknál stb. Biztonsági másolatot "elvben" készíthetsz, de azt nem "használhatod" (jelen esetben) játszhatod le egyszerre különbözõ helyeken. Vegyél inkább egy Bikemagot, s kérlek küldj nekem egy fénymásolatot, majd adok 200 forintot a Bükkmarcin érte, oks? Sõt! Dobjuk össze rögtön hárman, akkor tök olcsóra kijön a vége!
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Bocs, hogy beszólok, de ez tipikus ratyi szar magyar megoldás, hogy kimegy valaki filmezni, s itt meg már a kalózkópia másolgatása a téma. Most komolyan srácok, kimentek egy külföldi versenyre a sokszázezres bringákon, s ezen szaroztok? Már feltételezem nem az egyik szervezõnek írtál, Pite, hogy ugyan dobjanak már meg egy-egy kópiával.

Dehát mirõl is beszélünk, Sysspoék képei is hogy-hogynem vízjelesen kerülnek be az avatarokba...:P
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
És jó, érdemes megvenni? Mi van rajta, a tavalyi verseny? Lehet engem is érdekelne.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Lehetet rendelni a nevezésnél is; mindig van...
Õk rendeltek:
B1133 Adam Balazs Tatabanya BALU HUN M AK 2 1976 JA
B1088 Mez? Roland Biondo Bike HUN M AK 2 1976 JA

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 posts

Mi :D

De hol láttál te olyat ? A honlapon csak 2007-esrõl van hír, idei DVD-rõl még semmi.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Mi :D

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 posts

Térítési díj ellenében érdekelne 2008as Salzos DVD ha vki rendelt!

Mi van ezen a DVD-n ? Ha jó akkor engem is érdekelne :D

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Térítési díj ellenében érdekelne 2008as Salzos DVD ha vki rendelt!

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Gréta, a görcsnek is :)

Dante, 1× coptam csak be; gondltam lesz vagy 500Ft, túlélem 1×. Nekem is csak az egyik otp-s, akkor még csak az volt. Azóta okos csomagban vagyok ;)
De a paypal még okosabb...

Gréta Gardrób

Gréta Gardrób

vendég

• fórumtag
  • 101 posts

Az már kaja után volt :)
Ami még negatívum volt az csak az osztrákok és nme a szervezõk hibája, a hülye bedugulások... ode ki kéne már valamit találni... lelõni aki leszáll vagy ilyesmi... :D

Ja még egy apróság. Szinttérképet kapunk, de 4×6cm a térkép rajta és a lap 2/3a felirat; nem lehetne fordítva, és normálisan lehetne jelezni a km-eket meg frissítõket is akkor a térképen? Ha már ekkore ló nagy papírra nyomják...

A bedugulás elkerülésének legjobb módja, ha pl. ellépsz az aszfaltos emelkedõn az elején :D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Aki még nem rendelt képet a sportfotograftól, pay-palon tegyétek mert 4000E Huf az utalási költség különben :(

Már aki a lúzer ótépések körét bõvíti, s nem hallott még a rendszerváltás utáni szabad bankválasztásról... (félreértés ne essék, nekem IS van otp számlám, de nem hülyültem meg nemzetközi utalást onnan indítani...bár tény,a mi tény, hogy egyszer, évekkel ezelõtt, én is beszívtam, azt hiszem egy könyv rendelése kapcsán)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

Van egy-két érdekes videóm ...

Kíváncsian várjuk már!
Fõleg én :D

zaskarrace

zaskarrace

vendég

• fórumtag
  • 154 posts
Nagy gratula a legkeményebb magyaroknak, és minden teljesítõnek! A 110 km-en is kiváló magyar eredmények születtek. Én nem mondanám olyan tragikusnak a szombati idõt, az elején majdnem 2 órát esett, aztán teljesen jó idõ volt. Igaz, a rajt elõtt látva az összefüggõ felhõzetet, nem voltam benne biztos, hogy végigmegyek. Izgalmamban még a chipet is elfelejtettem felrakni, így nem kerülhettem be az eredménylista nyolcszáz-akárhanyadik helyére...8 óra 18 percet mentem, ez nekem teljesen megfelel, hiszen ebben az évben csak 500 km-t bicikliztem hegyekben. (Szilvás + Duna középtáv, meg némi túrázgatás). Tavaly 8:52 volt az idõm, az akkori kánikula eléggé kikészített. Most nem volt semmi gondom, max. annyi, hogy az elején a rossz idõ miatt hosszú nadrágot és felsõt vettem fel, aztán a "nagy mászáson" láttam hogy méregetnek a sporttársak, amikor a nap kisütött. Gondolom idiótának néztek, és erre minden okuk megvolt. De legalább a lefeléken nem fáztam...:)

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
A legkeményebb magyarok
Feltöltött kép

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
És tudom, nem illik hasonlítgatni, de ötletként a hazai rendezõknek: baromi jó dolog, hogy a rajtcsomagba bekerül egy vízálló szinttérkép, itthon is megoldhatnák!:)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

Pedig ahogy elõttem is írták 53 km-en nagy mázlink volt. A rajt elõtt fél órával elállt az esõ, mire indultunk már a nap is sütött... Végig gyönyörû napsütésben tekertünk, célbaérés után fél órával kezdett megint esni picit. A 9-kor rajtolók is csak az elsõ órában kaptak utána napsütés. Szóval az idõvel szerintem nem volt gond, legalább nem volt akkora hõség... Kis sár, de a pálya jellege miatt ez sem okoz különösebb gondot. (A nyílt részeken porzott az út)

A kis sár az tetszett:D Amikor a híd utáni elsõ itatóhoz értem, már úgy néztem ki, mint egy mocskos disznó, aki ráadásul sáros is:D Egyébként tényleg nem volt semmi gond a sárral. Annyiban dörmögtem, hogy sokan elõttem emiatt nem gurulgattak lefele, hanem tolták, de pihenni mentem oda, meg gyönyörködni a tájban, így mindez teljesen másodlagos:)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

Miért ? Én a második blokk elejérõl indultam, és nem volt semmi gondom. Idõd is hozzá van igazítva ha minden igaz.

Mi akkor egy bolyból indultunk:) Mondjuk csapattársak is vagyunk:D

Franci

Franci

vendég

• fórumtag
  • 235 posts
Hát én láttam néhány hosszutávosat, elég sárosak voltak.
Igen a röv. táv a 11 orási rajtjával jol járt.Pont láttuk öket elindulni,már száraz volt az aszfalt.
Tanácsok városi bringásoknak http://bringalakat.hu/