Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salzkammergut Trophy | Bad Goisern

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1873 hozzászólás a témában

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
CSak egy tisztán elméleti kérdés mennyi is a szint a 110-es távon?:pomocy_na:icon_ques
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Amennyiben kimegyek akkor sem a hosszútávval fogom kezdeni hanem ,50-60km körülivel szerintem az is bõven-bõven elég lesz:)

Simán bevállalható a 110km, csak ne lazsáld végig a telet! Kajálni csak szeretsz, minél hosszabb a táv, annál többet ehetsz. Minden versenyt egy naaagy zabálásnak kell felfogni. :D

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 hozzászólás
jövõre én is ki szeretnék menni, ha nem szervez utat a csapatom, akkor majd beszállok vkihez, ha lehet....

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Amennyiben kimegyek akkor sem a hosszútávval fogom kezdeni hanem ,50-60km körülivel szerintem az is bõven-bõven elég lesz:)

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.662 hozzászólás

..... és bizony rengetegen szurkolnak a versenyzõknek!
Egy igazi élmény, még az is megtáltosodik a sok biztatástól, aki már-már feladná, de ha mindez nem elég, akkor ott van a gyönyörû környezet. Feledkezz bele a látványba és tekerj! Én többször is voltam kint és még most is beleborsódzik a hátam... szuper!
Menjen mindenki, aki tud, megéri!

Gyönyörûen összefoglaltad zsizsi ! Ez a lényeg. Olyan élmény, hogy szó szerint feltölt hetekre.
Én, mikor elõször jártam itt és hazajöttem, csak mosolyogtam napokig. Még a melóhelyemen is. Szerintem már gondolkoztak, hogy dilis lettem. :-) És akkor még elgurulhatsz Hallstadt-ba is (4-5km) ami egy csodás kis ékszerdoboz-gyönyörû falucska a tó partján.
A maraton hosszú távja érinti de akkor ugye nem sokat látsz belõle.
Menjen mindenki, aki tud. Egyszer ezt látni kell !
Marci

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Megéri kimenni. Annak, aki még nem volt külföldi versenyen - vagy éppen az alpok ormai közt - annak hatalmas élmény lesz!
A szervezés elsõ osztályú, és bizony rengetegen szurkolnak a versenyzõknek!
Egy igazi élmény, még az is megtáltosodik a sok biztatástól, aki már-már feladná, de ha mindez nem elég, akkor ott van a gyönyörû környezet. Feledkezz bele a látványba és tekerj! Én többször is voltam kint és még most is beleborsódzik a hátam... szuper!
Menjen mindenki, aki tud, megéri!

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
A képeket elnézve eldöntöttem hogy jövöre megyek még ha ott döglök is meg de ezt nem lehett kihagyni remélem annyira megtanulok németül hogy "Medicopter":lol1:

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Késõ délután fáradtan gurultam be a faluba valahol Au környékén és az út mellet a kávéját kevergette egy ember. Látta rajatam, hogy kész vagyok és nyujtotta felém a csészéjét, még én jöttem zavarba. Ott eztermészetes, este is ugyanúgy drukkolnak mint reggel. Itthon még reggel sem (a helyiek). Tavaly pl. a szállásadó nénike felírta rajtszámainkat, hogy szurkoljon nekünk!

poorbazsi

poorbazsi

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Sziasztok ! Zseniális a verseny, a rendezés, a sok sok szurkoló a pálya szélén..tavaly volt egy öreg alpesi pár: a mamika rázta a kereplõt a bácsika meg a kolompot és közben lelkesen óbégattak FOLYAMATOSAN !!! Mindenkinek ajánlom, hogy próbálja ki !

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Hi, én is csak ajánlani tudom.. ha jövõre mész akkor találkozunk a 220-on-a kigúvadt szemû leszek én..Nagy élmény, szép táj, sok sár ha esik, kárcherrel váró falubeliek, kemény de még párszor letekerem.
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Én idén majdcsak 1/2 1 órát tudtam faragni a tavalyi idõmön a 110km-es távon. Nem könnyü, de meg lehet csinálni.

bigyesz

bigyesz

vendég

• fórumtag
  • 117 hozzászólás

Hi, bigyesz !
Úgy emlékszem, Budapesttõl kb. 650Km. Azt komolyan kérdezted, hogy milyen a verseny lebonyolítása ? Ez még a német újságok szerint is az egyik legjobban szervezett maraton. Minden megy szépen, folyékonyan. A kaja nem fogy el, le van zárva minden út rendesen, a táj csodás. Ne hagyd ki, életre szóló élmény. DE ! Én 110km-en indúltam és az nagyon csúnya, mármint a szintemelkedés. 3000m, ami nem tûnik olyan soknak de itthon sehol sem mászol 1000m szintet jó meredeken, kistányéron. Ott ezt kipróbálhatod. Szóval, készülj fel rendesen. A terep nem kemény, végig dózerúton mész - ami simább, mint a budapesti utak.
Ja, mikor mi voltunk, volt bringás-cucc vásár. Régebbi (tavalyi v. régebbi:-)) cipõket 20 ! (húsz!) €-ért adtak. Már azon megspóroltam a nevezést.

Szia Marci!

Köszi a rengeteg infot és az élménybeszámolót! Mindenképp összehozom valahogy jövõre ezt a túrát, de persze nem a leghosszabb távon :no:, annyira azért nem vagyok profi :), persze a versenyszervazést nem kérdeztem halál komolyan, de azért kíváncsi voltam ki mit mond. Jó lenne még találni valakit magam mellé, remélem valakit rá tudok majd venni a barátok közül, hogy jöjjön el velem, valahogy a külföldi versenyektöl sokan berezelnek :hmmm:, nem értem miért!

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.662 hozzászólás
Hi, bigyesz !
Úgy emlékszem, Budapesttõl kb. 650Km. Azt komolyan kérdezted, hogy milyen a verseny lebonyolítása ? Ez még a német újságok szerint is az egyik legjobban szervezett maraton. Minden megy szépen, folyékonyan. A kaja nem fogy el, le van zárva minden út rendesen, a táj csodás. Ne hagyd ki, életre szóló élmény. DE ! Én 110km-en indúltam és az nagyon csúnya, mármint a szintemelkedés. 3000m, ami nem tûnik olyan soknak de itthon sehol sem mászol 1000m szintet jó meredeken, kistányéron. Ott ezt kipróbálhatod. Szóval, készülj fel rendesen. A terep nem kemény, végig dózerúton mész - ami simább, mint a budapesti utak.
Ja, mikor mi voltunk, volt bringás-cucc vásár. Régebbi (tavalyi v. régebbi:-)) cipõket 20 ! (húsz!) €-ért adtak. Már azon megspóroltam a nevezést.
Marci

bigyesz

bigyesz

vendég

• fórumtag
  • 117 hozzászólás

www.viamichelin.com itt km-re pontosan megtudod milyen messze van, mi Debrecenbõl mentünk és egyébként sem emlékszem rá, hány km.
Hát nem magyar, de azért a miénk sem rossz... Más az ott lakók mentalitása is.Aki járt ott nem kell ezt magyarázni. Pl: Rajt után nem sokal egy hifi kipakolva, és az ott lakók nyomják nektek a zenét. Este még mindig kint szurkolnak neked és mindenkirõl sugárzik az, hogy értékeli amit csinálsz.

Köszi a gyors választ, már most tetszik, köszi a linket is átnyálazom, nem is azt mondom hogy rosszak a mieink, csak kíváncsi lennék már egy külföldire :chin:

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
www.viamichelin.com itt km-re pontosan megtudod milyen messze van, mi Debrecenbõl mentünk és egyébként sem emlékszem rá, hány km.
Hát nem magyar, de azért a miénk sem rossz... Más az ott lakók mentalitása is.Aki járt ott nem kell ezt magyarázni. Pl: Rajt után nem sokal egy hifi kipakolva, és az ott lakók nyomják nektek a zenét. Este még mindig kint szurkolnak neked és mindenkirõl sugárzik az, hogy értékeli amit csinálsz.

bigyesz

bigyesz

vendég

• fórumtag
  • 117 hozzászólás
Szia Röfike!

Látom ti voltatok kint, sajna nekem idén nem jött össze, de jövõre mindenképp szeretnék kimenni erre a maratonra, naon kíváncsi vagyok és gyönyörû a táj, na mindegy segítséget kérnék tõled, milyen messze van ez kb pesttõl? Milyen a verseny lebonyolítása, olyan külföldies vagy hasonlít a magyar maratonokéhoz :)?

Üdv: bigyesz

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
http://www.salzkamme...p2.php?pid=1432 Azért nem gyenge hohy két magyart is kiemeltek a Fotógalériában!
Büszkék vagyunk!

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 hozzászólás

esetleg nincs valakinek egy kölcsön kerékpárostérképe a régióra vonatkozóan, vagy valami kiadványa?

Nekem van. Tavaly mi is kint voltunk, megvettem ezt:
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Nem igazán, már simán hó van 2000 felett, vagy gennyesen hideg.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Most ott van szezon?