Jelentkezz be Regisztrálj
Salzkammergut Trophy | Bad Goisern
Írta 2008. október 14. - 08:53
Írta 2008. október 13. - 18:23
Írta 2008. október 13. - 08:41
Írta 2008. október 12. - 21:28
a 23-i hosszú hétvégét a Salzkammergut régióban töltenénk el, egész pontosan Traunkrichenben - öcsémmel fõleg bringázni szeretnénk, míg a szüleink pihennek...
tudtok ajánlani útvonalakat, amerre érdemes menni? a http://www.biken.at/ honlapon rengeteg túra van fent, ezek közül gondolom érdemes válogatni...esetleg nincs valakinek egy kölcsön kerékpárostérképe a régióra vonatkozóan, vagy valami kiadványa?
Írta 2008. augusztus 01. - 17:26
Írta 2008. augusztus 01. - 15:38
Igazából annyit akartam mondani hogy így ilyeneket állytani ********g, mindegyiknél van több csomag, körbe kell nézni; aki nem teszi megérdemli. Mellesleg pl érdemes smseket is limitálni, pl :jött 6 ft kamatotd - éljen, 25 ft az sms > pl 1000 ft alatti tranzakciókról ne jöjjön sms, és az is csak akkor mikor elkönyvelik (ne 2× jöjjön). Egyébként banknál tartom a pénzemet mert lekötetlenül is remekül kamatozik, másiknál meg 'használom' mert az ott olcsóbb - az ingyen utalósról osztogatom szét, az éves kártyadíjat is és a kamatkülönbséget si figyelembe véve simáááán jobban megéri mint 1 banknál. Pár apróság, de mégse gondolkozunk el rajta mert nem tudom miért...
De ahol eleve lehet ingyé paypallal fizetni ott ****ság utalni, és kinn elég sok helyre mehet paypal szerencsére.
Az a baj hogy _rendesen_ kéne utána nézni mindennek mindegyiknek mindegyik csomagjánál, mert nagy általános butaságokat mondunk meg lúzerezünk féligazságok alapján :prosze:
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2008. augusztus 01. - 15:37
Írta 2008. augusztus 01. - 15:03
Régebben az Erste volt, de most már õk is lenyúlnak 1500-at nemzetközi tranzakcióként, szóval váltani fogok, ha jól hallottam pl a CIB-nél van valami jelképes összeg, utánajárok, s majd lehet, hogy lesz egy folyószámlám arrafelé is a netes rendelések fedezésére. De pl az Erste belföldön nem nyúl le pénzt a netbankos utalásokért, ellentétben az OTP-vel, ami 300 HUF / alkalom... Szóval minden bank rohadék, nem védem egyiket sem, de mindegyik más területen "rohadék", erre nem árt figyelni.
Nekem pont a CIB-re mondták, hogy vigyázzak. Amúgy úgy tudom belföldinél az OTP az aktuális hónap elsõ két kártyahasználatáért nem von le díjat. Mellesleg most megnéztem az egyik sms-met és mindössze 98 forintot vont le a kártyahasználatért. Ahogy látom a felvett összeg X%-át vonja le. Eddig a legmagasabb az 319 forint volt 55e huf felvét után. Eseti megbízásra nem tudom százalékot számol-e, de én az egyik állandó összegû (8e) számlám átutalása után 110huf-ot szed le.
És elnézést az offért:)
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2008. augusztus 01. - 15:00
Már aki a lúzer ótépések körét bõvíti, s nem hallott még a rendszerváltás utáni szabad bankválasztásról... (félreértés ne essék, nekem IS van otp számlám, de nem hülyültem meg nemzetközi utalást onnan indítani...bár tény,a mi tény, hogy egyszer, évekkel ezelõtt, én is beszívtam, azt hiszem egy könyv rendelése kapcsán)
A CRC-s fizetésemet is OTP-vel csináltam, igaz itthon, online, és belekerült pár száz forintomba a 170k-s tétel
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Írta 2008. augusztus 01. - 14:35
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2008. augusztus 01. - 14:12
Apropos: melyik bank az általad preferált?Már aki a lúzer ótépések körét bõvíti, s nem hallott még a rendszerváltás utáni szabad bankválasztásról... (félreértés ne essék, nekem IS van otp számlám, de nem hülyültem meg nemzetközi utalást onnan indítani...bár tény,a mi tény, hogy egyszer, évekkel ezelõtt, én is beszívtam, azt hiszem egy könyv rendelése kapcsán)
Írta 2008. augusztus 01. - 12:05
Ott a pont. És ezzel le is zárhatjuk a témát.Szerintem csak a saját nevedben nyilatkozz!
Egyébként a hozzászólás, ahonnan indultunk ütközik a fórmszabályzattal.
Írta 2008. augusztus 01. - 10:58
Egyébként a hozzászólás, ahonnan indultunk ütközik a fórmszabályzattal.
Írta 2008. augusztus 01. - 10:32
Írta 2008. augusztus 01. - 09:07
Írta 2008. augusztus 01. - 08:47
Írta 2008. augusztus 01. - 08:37
Tisztában vagyok szakmám miatt a fentebbiekkel; de nem érzem úgy hogy égetni való dolog lenne hogy erre rákérdünk - hisze nem csak engem érdekel, csak a mi fizunkhoz képest relatíve drágáért adják kintiek a dvd-t, ezért is lehet hogy annyi magyarból össz ketten rendeletek (az elõnevezettek közül).
De ha hivatalos kockák akarunk lenni akkor letöltheted(akkor elvileg kopizhatod is) ha CSAK te otthon nézed ezt meg; azt nem büntetik, az meg ugye akkor elvileg legális. (szerk: kivéve amcsiknál, de euban vagyunk.)Témát ezzel kb le is zárhatjuk.
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2008. augusztus 01. - 08:06
Teljesen más kérdés, hogy van-e valakinek "biztonsági másolatos" DVD-je, vagy feltesz egy hírdetést, hogy venne ilyet.
A hasonló dolgokat csendben, egymás közt szokták intézni.
Ha ismered a neveket akik vettek, keresd meg az elérhetõségüket pl. a Biondo Bike fórumban és privát beszélj vele.
Írta 2008. augusztus 01. - 07:51
Tedd a szivedre a kezed, te még soha sem csináltál ilyet, vagy hasonlót...
Nekem is van egy ilyen ismerõsöm, aki csinált dvd-t, azt nem tetszett neki, hogy lemásolják és feketén terjed a piacon (mert ebbõl neki így nincs pénze közvetlenül). Na de ahol lehet, ott trükközik az adóval, autóval stb.
Most akkor, hogy is van ez? Tõlem ne, de én mástól igen?
Írta 2008. július 31. - 17:26
Bocs, hogy beszólok, de ez tipikus ratyi szar magyar megoldás, hogy kimegy valaki filmezni, s itt meg már a kalózkópia másolgatása a téma. Most komolyan srácok, kimentek egy külföldi versenyre a sokszázezres bringákon, s ezen szaroztok? Már feltételezem nem az egyik szervezõnek írtál, Pite, hogy ugyan dobjanak már meg egy-egy kópiával.
Dehát mirõl is beszélünk, Sysspoék képei is hogy-hogynem vízjelesen kerülnek be az avatarokba...
Tedd a szivedre a kezed, te még soha sem csináltál ilyet, vagy hasonlót...