B távra kell bike check?
Ez tuti?
Nem, egyszer volt ezidáig, akkor is csak statisztika miatt, szerintem, a kérdőív volt a lényeg amit kitöltöttél a bicód felszereléseiről.
B távra kell bike check?
Ez tuti?
Nem, egyszer volt ezidáig, akkor is csak statisztika miatt, szerintem, a kérdőív volt a lényeg amit kitöltöttél a bicód felszereléseiről.
Néhány éve kitalálták, hogy a B-távon is kell bike check, voltak is szép hosszú sorok. Most már óvatosabbak, és megcsináltathatod előre is.
B távra kell bike check?
Ez tuti?
Köszi, kezd világossá válnic a dolog. Szóval a partner üzletnél végzett átnézetés is ad egy papírt, ami egyenértékű a kinti bikechekkel, vagyis azzal már mehetek a rajszámért. Azt hittem, hogy a kinti checkken felül kell elvigyem egy partnerüzletbe átnézetni.
Néhány éve kitalálták, hogy a B-távon is kell bike check, voltak is szép hosszú sorok. Most már óvatosabbak, és megcsináltathatod előre is.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Köszi, kezd világossá válnic a dolog. Szóval a partner üzletnél végzett átnézetés is ad egy papírt, ami egyenértékű a kinti bikechekkel, vagyis azzal már mehetek a rajszámért. Azt hittem, hogy a kinti checkken felül kell elvigyem egy partnerüzletbe átnézetni.
Pontosan, már jól látod! Gyorsan megy kint, én tavaly voltam ezen a távon, kicsit összeszaladt a sor, egyből kétfelé szedték, minket áttereltek az expo területére, és ott az egyik kiállító szerviz embere végezte el.
Csináltasd meg akkor kint, nem egy nagy vaszistdasz.
Sziasztok!
Tapasztalt A távosoktól szeretném kérdezni, hogy a bike check-nél ugye nem hajtanak el, ha nem a Trophy egyetlen hivatalos magyarországi partnerénél vizsgáltatom át a biciklit? Nincs semmi bajom a Doctor Bike-kal, csak messze van, meg van jól bevált bolt, ahol szoktam szervízeltetni. Na meg ha mindenki hozzájuk viszi a bringáját azon a héten, nem fogják bírni... Gondolom a lényeg, hogy ott a bike check-en átmenjen, de ez nem egésezn egyértelmű számomra a Tropy weboldalán közölt infó alapján.
Előre is köszi a választ!
Csináltasd meg akkor kint, nem egy nagy vaszistdasz.
Sziasztok!
Tapasztalt A távosoktól szeretném kérdezni, hogy a bike check-nél ugye nem hajtanak el, ha nem a Trophy egyetlen hivatalos magyarországi partnerénél vizsgáltatom át a biciklit? Nincs semmi bajom a Doctor Bike-kal, csak messze van, meg van jól bevált bolt, ahol szoktam szervízeltetni. Na meg ha mindenki hozzájuk viszi a bringáját azon a héten, nem fogják bírni... Gondolom a lényeg, hogy ott a bike check-en átmenjen, de ez nem egésezn egyértelmű számomra a Tropy weboldalán közölt infó alapján.
Előre is köszi a választ!
Mi csütörtök-hétfő, szintén Gosau.
Elbizonytalanodtam megint az AM távon (az hogy technikás, egy dolog; de olyan későn indul, hogy kutya nincs a pályán szurkolni már és az 53asok lefosztották addigra a frissítőket) de maradok a az E-távnál, én felhős-napos időt rendeltem (7-35°ig volt már részem párféle időjárásban)
Idén ki melyiken, mivel, hogyan, mikor indul?
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Sziasztok, Felszabadult a Salzkammergut Trophy idejére Bad Goisern közelében egy szoba két főnek szerdától vasárnapig 3 éjszakára júl 13-16. Ha valakit érdekel, akkor írjon nekem. Ilyenkor a környéken már szinte lehetetlen találni szállást, aki szeretne indulni a Trophyn, annak itt a ragyogó alkalom...
Sziasztok!
Eladó egy idei salzkammergut trophy nevezés, mely B távra szól.
A részletekért kérlek, itt érdeklődjetek: blnt52@gmail.com Zeke Bálint
Üdv.
Hello,
Aki megy Salzra és van számlaigénye, az hol és hogy szokott nevezni?
Odin és Ft-utalás a Ft számlára,
vagy
Hivatalos oldal + online fizetés EUR-ban?
Odinnál van olyan opció, hogy kérek számlát, de fognak is küldeni valóban?
Valaki kempingezett már Bad Goisernben? Ráguglizva nem találtam helyben, de emlékeim szerint szokott ott lenni valami verseny előtt. Csak péntekről szombatra kellene szállás, egy "gyors" A-táv, aztán kis rápihenéssel mennék is haza.
Ismerősök voltak már,a focipályán lehet kempingezni.
Valaki kempingezett már Bad Goisernben? Ráguglizva nem találtam helyben, de emlékeim szerint szokott ott lenni valami verseny előtt. Csak péntekről szombatra kellene szállás, egy "gyors" A-táv, aztán kis rápihenéssel mennék is haza.
Sziasztok,
szívesen mennék a versenyre idén, de egyenlőre nincs kivel. Ha valaki ugyanebben a helyzetben van vagy esetleg egy társaságban még lenne üres hely ahova beférnék várom jelentkezésed a zsoca96@freemail.hu címre. Köszönöm.
Olyan közel már nehezen találsz, már most le van foglalva Salz idejére szinte az összes szálláshely.
Nézegetni kell folyamatosan a booking-ot hátha valahol lesz lemondás.
Szevasztok!
Jövőre ismét mennénk!
Tud valaki valami Óccsó és Jó szállást max 10-15 km-es körzetben,ami bevált. Apartmant vagy falusi vendéglását,ha tud örömmel veszem!
S
Nagyon jót mentél, sokat fejlődtél, szép volt!
Nekem azért hiányzott itt-ott a 24-36-os áttétel. 32-42-vel volt pár combos mászás, ahol ahhoz, hogy tarthassam a tervezett Wattot, 48, 50, 52-es pedálfordulatokkal mentem, ami elég megterhelő egy idő után. Egyébként az "A"-ban van pár rövidebb-hosszabb, de nagyon meredek szakasz, ami ugye 1 kivételével nincs a B-ben. Ezt csak azért írom le, hogy ne lepődjön meg az, aki még nem tekerte le, de jövőre tervezné és arra számít, csak a Salzberg az igazán meredek. Hát nem.
Szóval, ha 1x11-es váltás, akkor az "A"-ra jobb előre a 30-as tányér. Korábban voltam kétségeim ugyan, de B-re simán vállalhatónak tűnik a 32-es.
Defektjavító készlet meg szerszám nélkül indulni, itt!?!? Az "merész"...
Meg nem lepődtem, de meg is jegyeztem magamban, ezek azért közelítik a sóhegyes aszfaltot, nekem legrosszabbul meglepő módon egy lefelé esett a kis kör végén az a értelmetlen gyaloglás, mentálisan rombolt.
Szívem szerint jövőre rámennék az "A" távra, bár tudom, hogy sok áldozattal járna a felkészülés (annyi lenne a napi sörözésnek ).
Ötször mentem már a "B"-t és új kihívás kellene. A 2012-es időmhöz képest majdnem 3 órával voltam most jobb.
Melyikek a nagyon meredek részek, amik nincsenek a "B" távban?
A második "lépcsős" mászás a Hütteneckhez?
Tervezem még bejárni amíg itt lakom Goisernben. A Hocmuth Runde és a WM Strecke részeit ismerem (ezekből kifejezetten szeretem a Blaa Alm utáni meredekebb mászást), ezek sokat kitesznek az "A" +90 km-éből.
Nagyon jót mentél, sokat fejlődtél, szép volt!
Nekem azért hiányzott itt-ott a 24-36-os áttétel. 32-42-vel volt pár combos mászás, ahol ahhoz, hogy tarthassam a tervezett Wattot, 48, 50, 52-es pedálfordulatokkal mentem, ami elég megterhelő egy idő után. Egyébként az "A"-ban van pár rövidebb-hosszabb, de nagyon meredek szakasz, ami ugye 1 kivételével nincs a B-ben. Ezt csak azért írom le, hogy ne lepődjön meg az, aki még nem tekerte le, de jövőre tervezné és arra számít, csak a Salzberg az igazán meredek. Hát nem.
Szóval, ha 1x11-es váltás, akkor az "A"-ra jobb előre a 30-as tányér. Korábban voltam kétségeim ugyan, de B-re simán vállalhatónak tűnik a 32-es.
Defektjavító készlet meg szerszám nélkül indulni, itt!?!? Az "merész"...