Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salzkammergut Trophy | Bad Goisern

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1873 hozzászólás a témában

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Most olvasom a Salz honlapján:
"minden résztvevõnek rendelkeznie kell baleset- és felelõsségbiztosítással!"

Ezt hogyan kellene érteni? Ezt a biztosítás esetleg benne foglaltatik a nevezési díjban? Vagy tényleg keresni kell egy biztosítót itthon, aki egy montiversenyen általam más bicajában/testi épségében okozott kárért helytáll? És kinél lehet ilyesmit kötni?

Akik már voltak: Ellenõrzik a felelõsségbiztosítás meglétét mondjuk a rajtszám átvételekor vagy bármikor?

A biztosítás nincs benne a nevezési díjban.
Az elmúlt 3 évben nem ellenõrizték, de te jársz rosszul, ha biztosítás nélkül perecelsz és a mentõ visz le a hegyrõl, aztán sokba fog kerülni az összefoltozásod. ;)

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Most olvasom a Salz honlapján:
"minden résztvevõnek rendelkeznie kell baleset- és felelõsségbiztosítással!"

Ezt hogyan kellene érteni? Ezt a biztosítás esetleg benne foglaltatik a nevezési díjban? Vagy tényleg keresni kell egy biztosítót itthon, aki egy montiversenyen általam más bicajában/testi épségében okozott kárért helytáll? És kinél lehet ilyesmit kötni?

Akik már voltak: Ellenõrzik a felelõsségbiztosítás meglétét mondjuk a rajtszám átvételekor vagy bármikor?

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás

és mi van a 40km-rel? mert a magyar kontaktszemély azt mondta, hogy az 53-on nem indulhatok, mert fiatal vagyok hozzá, a 26 km meg nagyon rövid.

Tényleg ott van!
Csak a magyar oldal kicsit hiányos.
http://www.salzkamme...hreibung-pid152
www.magicteam.hu

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
és mi van a 40km-rel? mert a magyar kontaktszemély azt mondta, hogy az 53-on nem indulhatok, mert fiatal vagyok hozzá, a 26 km meg nagyon rövid.

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás

akkor hogy is van ez? extrem= 2xx
classic =1xx
small=?
light= ?

http://www.salzkamme...t/kiiras-pid361
A - 208,7 km
B - 109,7 km
C - 53,1 km
D - 26,6 km
www.magicteam.hu

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
akkor hogy is van ez? extrem= 2xx
classic =1xx
small=?
light= ?

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

http://www.salzkamme.../5802_file1.pdf

Köszönöm, megnyugodtam...

Sucofine

Sucofine

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
http://www.salzkamme.../5802_file1.pdf

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

Pdf formátumban már elérhetõ az összesített startlista!

Nem találom. Valaki tud segíteni? thx

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Pdf formátumban már elérhetõ az összesített startlista!

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás

Szia!

Szállás publikus és aktuális még?

Szia Laciklon!

Ha van még hely nálatok a szállásban akkor érdekelne! 2 fõnek!
Kérlek hívj a 06-20-326-6578-as számon 14.00-óra után! vagy írj mailt a balazs.lerant@freemail.hu címre és felveszem veled a kapcsolatot!

L. Balu

Hali! még négy hely van. A hely Gosau 4824 754.
A Google Earth-on megtalálod.
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

balu78

balu78

vendég

• fórumtag
  • 109 hozzászólás
Szia Laciklon!

Ha van még hely nálatok a szállásban akkor érdekelne! 2 fõnek!
Kérlek hívj a 06-20-326-6578-as számon 14.00-óra után! vagy írj mailt a balazs.lerant@freemail.hu címre és felveszem veled a kapcsolatot!

Várom válaszod!!

L. Balu

Zoltikov

Zoltikov

vendég

• fórumtag
  • 100 hozzászólás

A szállás még aktuális, de a kocsi tele van. Viszont vonattal is elég jó a közlekedés..

Szia!

Szállás publikus és aktuális még?

norbi-a-hod

norbi-a-hod

vendég

• fórumtag
  • 33 hozzászólás
Üdv!
Nem azt akartam mondani hogy nem jó,csak azt hogy a környezetemben elég sok a defekt a Continentalokkal...Persze mindenki a személyes élmények alapján választ és ítél.
Az akácos az egy külön történet... :) De a kevlar megfogja azokat is...Legalábbis nálam igy volt,mindenki úgy tele lett tüskével,hogy sündisznó feeling volt,de én nem defekteltem el...A másik megoldás meg a hab,ahogy mondtad...
Én a 110km-esen indulok Salzon.
Üdv! N

penczbike

penczbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 hozzászólás
Én tavaly elõtt is, és tavaly is Conti Speed King Supersonic-kal mentem végig a salzon, és hibátlan volt, meg persze az itthoni maratonokon is. Pedig az aztán igazán papírvékony gumi... Helyes guminyomás, és szerencse, persze tudni kell vigyázni is rá.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
40km-re neveztem végül,, 91esként még az 53-on még nem indulhatok:)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
OFF Gyere akácosba bringázni, mind ugyanúgy fog lyukadni. És majd ha lesz 2000 Forintod latexra és/vagy 1200 forintod habra, az egészet letojod, s röhögsz minden szerencsétlenen, aki az út mellett pumpál. Nem a gumin múlik, a rajzszeg az rajzszeg. Amúgy nekem rekordmennyiségû tüske megy át a Schwalbe külsõimen is, pl felnit cseréltem (leszedtem a felnirõl), s vagy 20 tüske vége ott hegyesedett benne. (amúgy semmivel sem szívtam még akkorát, mint a drótperemes ATOMBOMBAÁLLÓ Schwalbe külsõmmel a városi gépen, amit nem bírtam lefeszegetni a felnirõl, s 30 km-t mehettem felnin hazáig)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

norbi-a-hod

norbi-a-hod

vendég

• fórumtag
  • 33 hozzászólás
Nem nagyon akarom leszólni a Contikat,de a defektvédelmük nem túl rózsás...Nem egy Conti gumikat használó ismerõsöm és edzõtársam van,de egytõl egyig mindnek annyi defektje van mint állat....Explorerek,Speed king...stb. Schwalbék zöme életképesebb.Black Jack-kel 1 defektem volt 3 év alatt,Jimmykkel semmi sem két év alatt,tavaly bükk óta meg kevlár is van benn.Nem beszélve arról hogy szinte lehetetlen felütni utóbbi gumit...Legalábbis még nem jött össze.Pedig kapják a kiképzést rendesen...

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás

Hali!
Laciklon ajánlotta, hogy itt érdeklõdjek,igy valszeg náluk nincs már hely kocsiban.Õ a szállást reklámozta, hogy van még x szabad helyük,erre irtam én,hogy érdekelne,csak ki is kéne jutnom...
Köszi azért a választ! :)
Üdv: N

A szállás még aktuális, de a kocsi tele van. Viszont vonattal is elég jó a közlekedés..
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

norbi-a-hod

norbi-a-hod

vendég

• fórumtag
  • 33 hozzászólás
Hali!
Laciklon ajánlotta, hogy itt érdeklõdjek,igy valszeg náluk nincs már hely kocsiban.Õ a szállást reklámozta, hogy van még x szabad helyük,erre irtam én,hogy érdekelne,csak ki is kéne jutnom...
Köszi azért a választ! :)
Üdv: N