Más:
Elõreláthatólag 19-én tervezzük az Adamekhütte és a gleccser meghódítását gyalogosan!
Saccra egész napos program, tavaly 1600ig eljutottunk, ezek alapján korai indulás, még világosban érkezés a terv. Indulás a Gosausee-tõl.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
eladó egy bármely távon felhasználható nevezés 10000 Ft-ért
És ez hogy tettszik?
http://www.salzkamme.../9999_file1.pdf
Talán még csoportos kedvezmény is van:)
És ez hogy tettszik?Sziasztok!
Kis segítséget kérnék tõletek! Ha autóval nem tudod megoldani az utazást, tudnátok abban segíteni, hogy milyen modon lehetne kijutni erre a versenyre? Nézegettem a vonatokat az Eivirán, de elég értelmetlen dolgokat adott ki. Elõre is köszi a segítséget!
Sok megoldás nincs, autó, vonat, vagy kitekersz. Esetleg bérelsz kint bringát pár euróért és akkor a vonat annyival egyszerûbb.Sziasztok!
Kis segítséget kérnék tõletek! Ha autóval nem tudod megoldani az utazást, tudnátok abban segíteni, hogy milyen modon lehetne kijutni erre a versenyre? Nézegettem a vonatokat az Eivirán, de elég értelmetlen dolgokat adott ki. Elõre is köszi a segítséget!
Kösz széken, de 4-en lennénk, azért kérdeztem milyen megoldások jöhetnének szóba
nalam 99% hogy van 1 hely, dobj emailt gsuveg et gmail kom cimre a reszletekert.
ha 1% lesz, akkor segitek vonatot talalni. az is sima liba.
Sziasztok!
Szerintem keresd a kontaktszemélyt!Eddig 793 elõnevezés van fent és még nincs rajta a listán olyan aki már 2 hete nevezett, gyûlünk rendesen.
Ja és már él az 1500 as limit