Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salzkammergut Trophy | Bad Goisern

- - - - -

• Please log in to reply
1873 replies to this topic

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts

Dénes: Én 2,00 Nobby Nick-el megyek 110-en. A legtöbb rész salakos dózer, azon a rövid szakaszon ahol sár lesz ott meg mindegy mivel mész, mert az összes fricc tolni fogja, fõleg a rövid távosok.

Én is rövidre megyek, de utálom tolni, fõleg azért ha szarakodnak elõttem. Melyik blokkból érdemes indulni, ha el akarom kerülni a nagyon amatõröket? Persze csak kényelmesen tekernék. Nem vagyok én versenygép, csak egy elszánt amatõr. :)

Én elgondolkodnék a szöges gumidjain is. 2 cm friss hó....Péntek estefelé könnyebben össze tudunk futni a rajtszámátvételnél ha elküldöd annak a telefonnak a számát amelyik nálad lesz....

Én is elgondolkodtam rajta :D
Nálam is a szokásos számom lesz. (A másikat csak terepre hordom.)
www.magicteam.hu

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 posts

Tapasztalt rókák mit javasoltok, 1.95-ös sárgumi vagy maradhat a ballonos 2,4-es komfortos "traktorgumi"? Mert esõ az már tuti, hogy lesz.
Ja, rövidtávon mennék. Esõben mennyire dagonyásodik?

Láttad a belinkelt elõrejelzést?
Én elgondolkodnék a szöges gumidjain is. 2 cm friss hó....:))
Ha eltévedsz könnyen felkeveredhetsz 1800 méter magasra.
Péntek estefelé könnyebben össze tudunk futni a rajtszámátvételnél ha elküldöd annak a telefonnak a számát amelyik nálad lesz....
Minket ezen érsz el: 30/6644501
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

krilin

krilin

vendég

• fórumtag
  • 32 posts
Röfike
Ismerõs nem tud jönni a 200-ra, és úgy döntöttem egy életem egy halálom átveszem a nevezését, ezért eladó csak az én 100-as nevezésem :)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Kémeim jelentése szerint ma nagyon jó idõ volt kint, bár ez nem jelent semmit.
Krilin: Nem szabad besz..ni! Szilvás is milyen "jó" volt! ;) Tavaly is esett és jobban mentem mint elõtte egy évvel.
Zee: Végre együtt élhetünk túl. :D
Dénes: Én 2,00 Nobby Nick-el megyek 110-en. A legtöbb rész salakos dózer, azon a rövid szakaszon ahol sár lesz ott meg mindegy mivel mész, mert az összes fricc tolni fogja, fõleg a rövid távosok.

krilin

krilin

vendég

• fórumtag
  • 32 posts
Sziasztok!

Eladó egy 100 km-es ('B' Srecke nevezés)
Kint Goisern-ben tudom átadni, estefelé, mondjuk a tésztapartin a sátor alatt, vagy ahol megbeszéljük.

45 Euro az ára, plusz az átírási díj, ha szeretnél saját néven indulni. Ha jó az én nevem is akkor csak 45 :)

Érdeklõdni:
a 20 kilenchuszonkettõ hatvanhét nullanulla számon lehet ma éjfélig, vagy holnap egész nap.

üdv:
Dávid

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 posts
Ügyesek legyetek... Run Zeezoltano and Geoff Run....!!!
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Nagyon vidám kis maraton lesz ez nyár közepén még lehet hogy havazni is fog:D
http://hu.bergfex.co...mmergut/wetter/
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts
Tapasztalt rókák mit javasoltok, 1.95-ös sárgumi vagy maradhat a ballonos 2,4-es komfortos "traktorgumi"? Mert esõ az már tuti, hogy lesz.
Ja, rövidtávon mennék. Esõben mennyire dagonyásodik?
www.magicteam.hu

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
okk, akk 1200 nevezéses épület.

gsuveg

gsuveg

vendég

• fórumtag
  • 244 posts

én holnap már Bad Goisernben leszek.. a "rajt" idõpontjáról dobjatok egy sms-t pls.

12h beszeltem du MC_pitevel, jonak tunik. en is kinn leszek mar. a sportpalyan satorban.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
én holnap már Bad Goisernben leszek.. a "rajt" idõpontjáról dobjatok egy sms-t pls.

gsuveg

gsuveg

vendég

• fórumtag
  • 244 posts

Várjuk, többieket is.
Mivel délután záporok majd erõs esõzés várható nem szeretnénk szerintem nagyon 12 után indulni...

egyik odlalon 14rõl 18, másikon 14rõl 12re módosult a szombati csúcshõ... õõõ...

Kép frissült fentebb...

12kor 'rajt' ?

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
nekem jó a 10.. csütörtökön Hallstatt lesz úgyis terítéken, és akkor még pénteken belefér egy kis autós kirándulás is.. Szombaton verseny, vasárnap meg talán Bad Ischl..:)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Várjuk, többieket is.
Mivel délután záporok majd erõs esõzés várható nem szeretnénk szerintem nagyon 12 után indulni...

egyik odlalon 14rõl 18, másikon 14rõl 12re módosult a szombati csúcshõ... õõõ...

Kép frissült fentebb...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

gsuveg

gsuveg

vendég

• fórumtag
  • 244 posts

Hivatalosan péntek 3tól lehet...

Rajtszámok kiosztása/Utólagos jelentkezések
Július 17-én, pénteken, 15-21 óráig
Július 18-án, szombaton, 7.00-tól, legkésõbb egy órával az egyes rajtidõpontok elõtt

ott a pont. akkor jo. holnap mondok idpontontot jo?

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Hivatalosan péntek 3tól lehet...

Rajtszámok kiosztása/Utólagos jelentkezések
Július 17-én, pénteken, 15-21 óráig
Július 18-án, szombaton, 7.00-tól, legkésõbb egy órával az egyes rajtidõpontok elõtt

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

gsuveg

gsuveg

vendég

• fórumtag
  • 244 posts

Neked mikortól lenne jó? 10, max 1 körül indulnánk, hogy visszaérve rajtszámot is átvehessük.

honap tudom megmondani. en mar ott leszek csut este. megprobalom felvenni a rajtszamom mar csutortokon.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

az nekeme korai lesz :(

Neked mikortól lenne jó? 10, max 1 körül indulnánk, hogy visszaérve rajtszámot is átvehessük.

zaskarrace

zaskarrace

vendég

• fórumtag
  • 154 posts
"Zaskarrace és a többiek, itt szoktak az emberek elkeveredni néha? (Ha elq..a az ember akkor jobbra, egy alagúton át határozottan nem Bad Goisern fele megy tovább, itt akárhányszor jártunk nem volt teljesen világos elsõre a tábla."

Azt nem tudom, hogy az emberek elkeverednek-e, én rendszeresen el szoktam, de roppant hamar helyre is hozom...:) Többnyire szemügyre veszem Bad Ischl külsõt, és már fordulok is vissza a körforgalomban.

Ez a szombati idõjárás meg vicc, az egész ruhatáramat el kell csomagolni

gsuveg

gsuveg

vendég

• fórumtag
  • 244 posts

A pénteki D táv bajárással kapcsolatban: 10 órakkor a nevezéses épület(suli) elött találkoznánk?!
Reggel körbecsörrenek, megköszönöm a visszahívást...

az nekeme korai lesz :(