Igen ezt tudom hisz a kamáslim is neoprém, télen kemény mínuszokban sem fázott a lábam pedig tiszta víz volt de ezt csak otthon vettem észre mikor le vettem a cipõm.Neoprén kesztyû. Bármelyik búvár vagy szörf boltban kapható. Na az nem vízálló, de abban, ha megfelelõ vastagságú nem fog fázni a kezed.
Jelentkezz be Regisztrálj
Salzkammergut Trophy | Bad Goisern
Posted 2009. July 21. - 15:37
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2009. July 21. - 07:51
Posted 2009. July 21. - 06:40
Posted 2009. July 20. - 22:06
Posted 2009. July 20. - 22:02
PudingEl sem indultam...
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2009. July 20. - 21:48
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Posted 2009. July 20. - 21:43
El sem hiszed, hogy mennyire jó érzés ezt olvasnom Hogy végre te is megkaptad a vitrinbringás jelzõt
Viccet félre téve.
Amúgy a legokosabb, amit tehettél, az kb. ez volt. Orsi remélem szintén "depózott" inkább! Idén valahogy elkerül minket eddig a jó maratonos idõ. Szilvás suxx, Kassa félig suxx, Salz suxx, (Dunán nem voltam). Bízzunk a többiben...
A 200-okat szintén visszafordították?
A 200-asok kb 120-130-at mentek.
Posted 2009. July 20. - 21:36
Posted 2009. July 20. - 21:34
El sem indultam...
Én is megkaptam Zéé-töl a vitrinbringàs jelzöt, de bevàllalom.
RESPECT minden indulonak!
Reggel arra keltem, hogy még mindig villàmlik és tombol a vihar. Igy nem volt kedvem nekivàgni 110-nek. 1/2 10-kor màr feszitettem is a "Luzer" poloban.
El sem hiszed, hogy mennyire jó érzés ezt olvasnom Hogy végre te is megkaptad a vitrinbringás jelzõt
Viccet félre téve.
Amúgy a legokosabb, amit tehettél, az kb. ez volt. Orsi remélem szintén "depózott" inkább! Idén valahogy elkerül minket eddig a jó maratonos idõ. Szilvás suxx, Kassa félig suxx, Salz suxx, (Dunán nem voltam). Bízzunk a többiben...
A 200-okat szintén visszafordították?
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Posted 2009. July 20. - 21:25
Én is megkaptam Zéé-töl a vitrinbringàs jelzöt, de bevàllalom.
RESPECT minden indulonak!
Reggel arra keltem, hogy még mindig villàmlik és tombol a vihar. Igy nem volt kedvem nekivàgni 110-nek. 1/2 10-kor màr feszitettem is a "Luzer" poloban.
Posted 2009. July 20. - 18:07
E --- kezdõk, hidegfélõk, egykerekûek
D--- U 19 verseny
C --- már több tapasztalat kell hozzá
B --- állatok:D
A - droidok:)
Posted 2009. July 20. - 18:04
Jövõre ugyanitt:D csak C távon.
Jövõre megint több táv lesz, beraknak egy 71km-est, szóval vélhetõen az lesz a C táv akkor Ami szerintem jó, azon megyek majd én is.... nade ennyi távot menedzselni... nem semmi azért.
Posted 2009. July 20. - 18:01
Suddenly becoming stationery, now thats the killer.
Posted 2009. July 20. - 17:19
Idõ: 2:35
Avg: 14,3 km/h
Jövõre ugyanitt:D csak C távon.
Posted 2009. July 20. - 14:03
A tombola ami még nem tetszett, a meghirdetett 22 helyett 21-kor volt és ha nem jelentkezett a cuccért rögtön valaki akkor már húzták is a következõt.
...és hol húzták azt a tombolát?
Mert mi ott voltunk fél 9-tõl a rendezvénysátorban, 22 óra elõtt még bõszen dobálták a dobogóra helyezett "tombola" feliratú dobozba a szelvényéket.
Egyébként GRAT a kitartásodért, én inkább hagytam az egészet a fenébe. Hideg ellen volt cuccom, de semmi vízálló...
Posted 2009. July 20. - 13:58
Nos, ez jó hír, meg annak is örülök, hogy tetszett a körülmények ellenére.Látod, tudsz Te, okosan készültél.
Ma még otthon, vagy már a munka frontján építed az országot!?
Posted 2009. July 20. - 13:11
Tetszett nagyon.
Rövid volt:cry:
már egy héttel a verseny elõtt nézegettem az idõjárás jelentéseket akkor 2300m tõl mondtak havat max12 fokot és 22.5 mm esõt tehát ez maximálisan bejött annyi változás történt hogy a hó határ lejjebb jött. Én így kezdtem a felkészülést mentálisan. Gyakorlatilag az összes bringás cuccomat elvittem csak a vastag kamáslit kevertem valahol el (pedig jól jött volna). Reggel kinézve az ablakon láttam hogy az jön amit ígértek ezért felvettem egy átmeneti hosszú nadrágot egy nyári mezt, egy téli bringás kabátot és arra egy esõkabátot ill. egy vékony téli vízálló:lol1:-nak mondott kesztyût (ha legközelebb lesz hideg esõs maraton arra viszek gumiba mártott munkás kesztyût mert az tényleg vízálló.
A verseny nagyon tetszett pláne az hogy az ösvény helyét átvette az idõszakos patak és az abban való tekerés tólás nekem a legszimpatikusabb rész az az elsõ itatópont utáni lefelé száguldás volt mert ott már nem fáztam és végre éln is elõzgethettem nem csak engem, a tetõn 1 fok volt
ami kellemetlenül érintet amikor elindultunk lefelé. A kizárási ponthoz bõven idõben értünk késõbb tudtam meg hogy az itteni áthaladás lett a végeredmény ami kicsit furcsa. A tó mellett tekerve már hallottuk a vissza felé tekerõktõl hogy vége a versenynek csak éppen egy pályabíró sem osztotta meg velünk ezt az infót . A második idõmérõpont után betekervén Hallstdtba várt minket az egész verseny legbrutálisabb emelkedõje az órám a legenyhébb részeken mért 15-17%-ot de járt 25-27 nél is.
Amikor felértünk a sóbányához ott közölték velünk hogy vége a versenynek akkor csak azt nem értem hogy miért nem az itteni mért idõt tették be végeredménynek?
Mindent összevetve nagyon tetszett csak kár hogy nem engedtek végig mert bár fogcsikorgatva de végig csináltam volna.
Ami még nagyon tetszett hogy le gurulva Hallstadtba megkérdeztük hogy merre lehet lejutni a rajt területre erre azt válaszolták hogy várjunk 10 percet mert egy tûzoltóautóval visszaszállítanak minket ami ingajáratban közlekedett!!!!!!! Ez nagyon jó volt ( mikor lesz ehhez hasonló itthon hogy jõn egy hirtelen probléma és kész is a megoldás.) be mentünk a fütött laktanyába és elövettem a hátizsákból a nejlonba csomagolt téli mezt és vigyorogva átöltöztem a német sporik meg csak sóvárogva bámulták a száraz ruhát:D.
A tombola ami még nem tetszett, a meghirdetett 22 helyett 21-kor volt és ha nem jelentkezett a cuccért rögtön valaki akkor már húzták is a következõt.
Egyébiránt jövõre ugyanott veletek. Most már tudom mire készüljek 23% emelkedõ pölö
Te kis vitrinbringás:) lefoglaltad már a szállást?
Posted 2009. July 20. - 09:21
C távon indultam.
Gratulálok mindenkinek, aki ilyen idõben elindult, és nekivágott.
Nem volt semmi.
Amikor beértem a célban, levettem az esõnadrágom és gõzölgött a lábam.
Posted 2009. July 20. - 07:30
http://laciklon.fotoalbum.hu/index
Posted 2009. July 20. - 00:18
tényleg láttunk embereket, akik egy szál mezben, rövid nadrágban nyomták a választott távot.. A hideg mindenkit nagyon kicsinált szombaton - kit jobban, kit kevésbé. Rajtam fölül 7 vékony réteg ruha volt, alul hosszú nadrág, két lábmelegítõvel, rajt elõtti pillanatokban összekunyerált nejlonzacskóval még betekertem a lábom a zokni felett, a fejemre reklámszatyor és indulás. Az egyik frissítõpontnál pálinkát adtak, volt meleg iso is. Az egyik lány a frissítõn odaadta a gumikesztyûjét, azt is felhúztam. Nem voltam trendi, de legalább praktikus. Hihetetlen, hogy keddtõl szombat reggelig majd' megsültünk (Bad Aussee-ben volt a szállásunk) erre szombaton kockára fagyunk..
Mindenkinek gratulálok, aki teljesítette a számára rendelt távot..A hegyekben az idõ nagyon szeszélyes, ez van. Döbbenten pislogtam körbe, amikor havas esõ esett fenn, nem hittem a szememnek..