A tavalyi beharangozó pedig még 76-ról szólt.
Gondolkodik valaki a bejáráson való részvételen? (Rajtam kívül

Ezek a kedvenceimEgyébként minden távon alap, hogy van 1-2 örökké folyós saras-gyökeres-köves lefele, amin nemhogy bringával, még gyalog is necces a lejutás.
még pár ilyen hozzászólás és még a bringázástól is elmegy a kedve
2008 53 km 3:11 alatt 100-as merev farúval, jó a sípálya ,,nyeregben" is!Az 8-9óra "tömör gyönyör".
De megéri. 2006-ban a fájós térdem miatt csak az 53-on indultam, de az megvolt 3:11 alatt, az meg túl rövid. Emlékeim szerint valami sípálya volt benne a legdurvább, ott ilyen ököl meg fejnagyságú kövek között pattogtam lefele 12centit mozgó fullyval nyereg mögé ülve...
Egyébként minden távon alap, hogy van 1-2 örökké folyós saras-gyökeres-köves lefele, amin nemhogy bringával, még gyalog is necces a lejutás.
Gyere inkább a B távra
Gyere inkább a B távraEgyre inkább úgy látom, hogy idén is megyek, de idén a 76-on kellene indulni.
Én az 53-ason voltam, meg kell mondjam, szerintem durva volt. Bár inkább a rendkívül zord idõjárási körülmények tették azzá. Az is igaz, hogy a nehézségek ellenére, az egyik legemlékezetesebb maratonom (pozitív értelemben).A 2009-es versenyen melyik útvonal mennyire volt durva? Ha egy magamfajta totálisan amatõr kocabicajos a három legrövidebb út közt vacilál (27, 37, 53 km)
Azért volt olyan lefelé, ahol azért kellett megállnom, mert a fékezéstõl és a sziklák rázásától begörcsölt a csuklóm (130-as rugóút mellett). Igaz a hideg is segített biztos...asztallap simaságú dózerutakon megy a maraton... szerintem ott még egy merev villával is ellenél.
Pedig a tudatlanok boldogságával nekivágni az igazi kihívás...Na meg lehet, hogy megpróbálom valamelyik hazai könnyebb maratont is, hogy ne ez legyen már életem elsõ ilyen megpróbáltatása.
Srácok, köszi a válaszokat!
Úgy vagyok vele, hogy inkább megkérdezem, mire számíthat az ember, mint hogy ott sóhajtsak fel, hogy nem lett volna rossz a full face sisak meg egy garnitúra 661 minden porcikámra.
Na meg lehet, hogy megpróbálom valamelyik hazai könnyebb maratont is, hogy ne ez legyen már életem elsõ ilyen megpróbáltatása.
Talán elnézitek nekem ezt a fotót, hadd dobjam már fel a háttérrel - ha magammal ily' reménytelennek is érzem így az elõtérben!Nem kicsit gyönyörû ez a vidék...
Eljutunk Koma . Eljutunk ! Csak Pozitívan !! (és ez nem a reklám helye)
:bananadan:bananadan:bananadan
Remélem jövõre neked is jobban sikerül majd, és hogy én meg eljutok egyáltalán!
Üdv.