Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salzkammergut Trophy | Bad Goisern

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1873 hozzászólás a témában

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Mázlitok lesz, ha kaptok még szállást a környéken :) Én ahogy lefoglaltam Bad Goisernben (április vége körül), pár napra rá már be is telt a környéken minden a tiscover.com szerint. Legközelebbi szállások már csak Gosau-ban voltak.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.662 hozzászólás

Szia! Mi itt szoktunk megszállni 35 euró reggelivel, kicsit meg állt az idõ úgy 77 környékén,szóval retró fíling, szerintem csak a verseny idejére nyitnak ki. A versenyközpontól 4 km, az egyik oldaláról a háznak nagyon szép a kilátás a tóra. Gasthof Pension Seeblick, Steeg am Hallst

Itt viszont lehet spórolni - már aki akar. Mi a falusi sportpályán campingeztünk, ami 6-8€/fõ + a kocsiért valamennyi. A központ 500m-re van. A kilátás itt is gyönyörû. Érdemes Pénteken már korán érkezni és akkor még kapsz jó helyet.
Marci

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.662 hozzászólás

Sziasztok! Ha valaki megy a Salzra és S-etleg lenne hely nála két utasnak és a lováknak szóljon legyen szíves. Mondjuk szeretnék még a Salz után néhány napig maradni, szóval elképzelhetõ, hogy vissza vonattal jönnénk.
.

Ezt a vonatozást szerintem át fogjátok gondolni. Ausztriában rohadt drága a vonat. Bécs és Bad Goisern oda-vissza kb. 100€/fõ + bringaszállítás. Utána még gondolom Bécsbõl is valahogy haza akartok jönni. Vagy tekerni ? :-))
Marci

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Sziasztok! Ha valaki megy a Salzra és S-etleg lenne hely nála két utasnak és a lováknak szóljon legyen szíves. A potyautas szerénységem és Zeezoo lenne. A költésgek ránk esõ részét természetesen álljuk. Mondjuk szeretnék még a Salz után néhány napig maradni, szóval elképzelhetõ, hogy vissza vonattal jönnénk.
Ha valalki tud valami ócsó jó szállást legyen szíves szóljon. Én amúgy a 72km-el szemezek.

Szia! Mi itt szoktunk megszállni 35 euró reggelivel, kicsit meg állt az idõ úgy 77 környékén,szóval retró fíling, szerintem csak a verseny idejére nyitnak ki. A versenyközpontól 4 km, az egyik oldaláról a háznak nagyon szép a kilátás a tóra. Gasthof Pension Seeblick, Steeg am Hallst

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Sziasztok! Ha valaki megy a Salzra és S-etleg lenne hely nála két utasnak és a lováknak szóljon legyen szíves. A potyautas szerénységem és Zeezoo lenne. A költésgek ránk esõ részét természetesen álljuk. Mondjuk szeretnék még a Salz után néhány napig maradni, szóval elképzelhetõ, hogy vissza vonattal jönnénk.
Ha valalki tud valami ócsó jó szállást legyen szíves szóljon. Én amúgy a 72km-el szemezek.
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Végre: "Achtung Zeitlimits!" :D
:: Salzkammergut Mountainbike Trophy

Elég lazára vették a limitidõket...

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Pontosítás végett: Kedveseddel dózerúton tekereghettek sokat, de sok helyrõl ki is vannak tiltva a bringások; fincsi erdei (gyalogos) utakról pedig bringával álmodni sem szabad :(.
Mi is tekergünk bringával és gyalog is; Adamekhütte nem maradhat ki idén sem pl :)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Köszönöm az infokat! Ha végre rendezõdik a szállás, akkor már csak az odaút van hátra :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

semmiho

semmiho

törzsvendég

• fórumtag
  • 637 hozzászólás
Tavaly mi Bad Ischl-ben egy ilyen Tourinform-szerû irodában vásároltunk 1-2 EUR áron bicajos térképet is, ami lefedte a teljes régiót. Szerintem többszáz km hegyi kerékpárút van csak azon a környéken! :) Mi is tervezzük ismét, az idei év lesz a harmadik, hogy megyünk. ;)

rozoga

rozoga

vendég

• fórumtag
  • 97 hozzászólás

ODiN-os nevezésnél sehol nem kérte a póló színét. Gondolom majd a helyszínen kiválaszthatom.

Kérdés: mivel mi a kedvesemmel úgy mennénk, hogy még a verseny hétvége után maradunk pár napot, lehetõség van a hegyek közt bringázni az erdõben, vagy az csak a maraton ideje alatt lehetséges? Ha jól tudom, akkor mintha nem engednének bringásokat az erdõbe az erózió és egyéb problémák megelõzése miatt.

Öööööö...
Nem (M)Agyarország, hanem Ausztria!
Több száz kilométernyi kijelölt kerékpárút van a Salzkammergut régióban. A Kellys és a KTM által is támogatott, igen népszerû Dachstein Biketour útvonalát a trophy útvonala többször is érinti.
Egy szó mint száz, HAJRÁ!
Mi ugyan ezt tesszük a párommal évek óta. Elõtte és utána pár nap örömbringázás a környezõ vidéken.
Nem hogy tilos, hanem egyenesen kötelezõ! :)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
ODiN-os nevezésnél sehol nem kérte a póló színét. Gondolom majd a helyszínen kiválaszthatom.

Kérdés: mivel mi a kedvesemmel úgy mennénk, hogy még a verseny hétvége után maradunk pár napot, lehetõség van a hegyek közt bringázni az erdõben, vagy az csak a maraton ideje alatt lehetséges? Ha jól tudom, akkor mintha nem engednének bringásokat az erdõbe az erózió és egyéb problémák megelõzése miatt.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Ilyen pólót csak a leghosszabb táv teljesítõi kapnak?

Ha jobban megnézed, a fekete jár az extrém táv teljesítõinek, a többi valószínûleg választható, színben és méretben is.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Ilyen pólót csak a leghosszabb táv teljesítõi kapnak?
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
meg kell hagyni k...a jól néz ki
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Új póló design. Én egy feketére neveztem be.
:: Salzkammergut Mountainbike Trophy

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Nem tudja valaki az A-távon a limitpontok helyét és a hozzájuk tartozó limitidõt?

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Ezt nem találtam, köszi! Feltöltött kép

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Ne csak nézz, láss is!

http://www.salzkamme...reibung-pid1498

Ott van feketén-fehéren, rajt: Obertraun, cél: Bad Goisern.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Nevezés elindult, 68km szintje:
"New route stretches 68 km and covers 2155 m in altitude "
A 'közép' viszonyításképp 52.9 km and 1450 m of altitude.

Érdekesmód:

2010 wird es auf allen Strecken Teilnehmerlimits geben. Die beliebten Distanzen über 52,9 und 114,3 Kilometern werden mit jeweils 1500 Startplätzen limitiert. Auf den beiden kürzesten Distanzen sowie der neuen 68-km-Strecke können jeweils 400 Biker an den Start gehen. Die Extremstrecke wird mit 600 Plätzen begrenzt.

Ez összecsengene azzal hogy a 68km máshonnan (Obertraun?) indul...
Feltöltött kép

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Jól látom hogy a 68as táv 2010ben nem a szokásos helyrõl fog indulni?