Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salzkammergut Trophy | Bad Goisern

- - - - -

• Please log in to reply
1873 replies to this topic

bigyesz

bigyesz

vendég

• fórumtag
  • 117 posts

a honlap címe: http://www.seeblick-haas.at/

De valami miatt most nálam nem lehet megnyitni, még a nyáron mûködött.Vegyes érzéseim vannak a szállással kapcsolatban: Utolsó pillanatban foglaltuk, örültünk neki. Mi 30 eur/fõ-t /reggelivel fizettünk, voltak ennél olcsóbb szállások is. Gyönyörû helyen van, a Hallsatt-i tó partján, a ház mellett kb 50 m.-re megy el a két hosszú táv mezõnye is. A házi néni nekem nem volt túl szimpatikus. De az én rossz érzésem oka az is lehet, hogy nagyon készültünk a versenyre, kiutaztunk és az igen zord idõjárási körülmények között nem álltunk rajthoz, így másnap indultunk is haza. Szóval életem elsõ Trophyja nem sikerült túl jól. Pozitívuma még az is hogy nem kell elõleget fizess, így ha nem mész el mégsem, akkor egy eurodba sem kerül. Reggeli svédasztalos, szuper!

Köszi! Igen most nem megy az oldal. A hely ezek szerint jó, a házinéni meg kit érdekel :)
Remélem jövõre neked is jobban sikerül majd, és hogy én meg eljutok egyáltalán!
Üdv.

orbea_d

orbea_d

vendég

• fórumtag
  • 49 posts

Kösz orbea_d!
Amúgy jó volt a szállás? Esetleg ha tudnál adni róla infot, vagy esetleg honlap címet ahol meg lehet nézni, azt megköszönöm!

a honlap címe: http://www.seeblick-haas.at/

De valami miatt most nálam nem lehet megnyitni, még a nyáron mûködött.Vegyes érzéseim vannak a szállással kapcsolatban: Utolsó pillanatban foglaltuk, örültünk neki. Mi 30 eur/fõ-t /reggelivel fizettünk, voltak ennél olcsóbb szállások is. Gyönyörû helyen van, a Hallsatt-i tó partján, a ház mellett kb 50 m.-re megy el a két hosszú táv mezõnye is. A házi néni nekem nem volt túl szimpatikus. De az én rossz érzésem oka az is lehet, hogy nagyon készültünk a versenyre, kiutaztunk és az igen zord idõjárási körülmények között nem álltunk rajthoz, így másnap indultunk is haza. Szóval életem elsõ Trophyja nem sikerült túl jól. Pozitívuma még az is hogy nem kell elõleget fizess, így ha nem mész el mégsem, akkor egy eurodba sem kerül. Reggeli svédasztalos, szuper!

bigyesz

bigyesz

vendég

• fórumtag
  • 117 posts
Kösz orbea_d!
Amúgy jó volt a szállás? Esetleg ha tudnál adni róla infot, vagy esetleg honlap címet ahol meg lehet nézni, azt megköszönöm!

orbea_d

orbea_d

vendég

• fórumtag
  • 49 posts

Azoktól kérdezném, akik voltak idén, hogy szerintetek érdemes már most szállás után kutakodni, vagy ráér jövõre?
Köszi

Mi idén a verseny elõtt 2 héttel simán találtunk 4 fõ részére szállást, a versenyközponttól kb. 4 km-re, gyönyörû környezetben.

Ha vki rendelt Salzos dvdt, egy másolt példányra szívesen vevõ lennék.

Én rendeltem az idei versenyrõl, ha megkapom majd jelzem.

bigyesz

bigyesz

vendég

• fórumtag
  • 117 posts
Azoktól kérdezném, akik voltak idén, hogy szerintetek érdemes már most szállás után kutakodni, vagy ráér jövõre?
Köszi

bigyesz

bigyesz

vendég

• fórumtag
  • 117 posts
2010.07.17

Na erre tuti megyek, már asszem most nézek szállást :chin:

zaskarrace

zaskarrace

vendég

• fórumtag
  • 154 posts

Ez engem is érdekelne...
A 2007-es megvan, így ha valakit az érdekel, tudok ebben segíteni... :)

Az jó lenne ( biztos érdekelne többeket is), mert 2007-ben is voltunk kint néhányan.

rozoga

rozoga

vendég

• fórumtag
  • 97 posts

Priviben keressetek még ezzel kapcsolatban hgoy mikor megjérkezik fel tudjam venni a kapcsolatot veletek...

Ez engem is érdekelne...
A 2007-es megvan, így ha valakit az érdekel, tudok ebben segíteni... :)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Priviben keressetek még ezzel kapcsolatban hgoy mikor megjérkezik fel tudjam venni a kapcsolatot veletek...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

densie

densie

vendég

• fórumtag
  • 55 posts
Ha vki rendelt Salzos dvdt, egy másolt példányra szívesen vevõ lennék.
MKSE
:kissmyass

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 posts

2010. július 17.
Távok: 27, 37, 53, 71, 114, 206
Összesen ennyi van a szórólapon, meg hogy Bad-Goisernben lesz. :)

Kösz :cool2:
71 szimpatikusnak tûnik :)
Vagy 110? Hmmm:chin:
Még alszok rá párat :D:D

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts

Errõl vmi bõvebb infó? Pl mikor lesz jövõre?

2010. július 17.
Távok: 27, 37, 53, 71, 114, 206
Összesen ennyi van a szórólapon, meg hogy Bad-Goisernben lesz. :)
www.magicteam.hu

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 posts

A helyszínen már kint volt egy csomó szórólap a 2010-es idõpontról, és azon a távok felsorolásánál szerepelt a 71km is.

Errõl vmi bõvebb infó? :D
Pl mikor lesz jövõre?

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 posts

Amúgy a 71es távról hol találtatok infót?

A helyszínen már kint volt egy csomó szórólap a 2010-es idõpontról, és azon a távok felsorolásánál szerepelt a 71km is.

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 posts

Ez engem is érdekelne!

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

Nem jó a link.

Sorry, itt a jó: katt

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Nem jó a link.

A sebesség mindent megold.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Csak második helyre elég :D dövinner

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Ja, és mindig jókat röhögök a mûanyag flakonból és kábelkötegelõbõl tákolt vázsárvédõkõn; fél millás bringákra ezer forintos vackot megvenni luxus vagy mi? :D

A lehetõ legjobb és legkönnyebb vázsárvédõ. ;)

A sebesség mindent megold.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Hát igen, már én is vinni fogom a téli cuccom a következõre... legalább elõtte és utána jó idõ volt.
Végülis mások ***** miatt nem tudtam idõbe rajthoz állni, így full idegesen és el nem készülve inkább nem indultam. Plusz középsõ tányéron 4-5 fogat a nagytányérból elért az elsõ átdobóm :(. (2× már úgyis mentem ezen a távon, ezzel vígasztalom magam.) Ha valaki azt mondja mentális problémák miatt nem indul akkor megmosolygom; hát most ez történt velem...

Persze másnap full jó idõ volt, kárpótoltuk is magunkat egy kis tekeréssel ;).

Pár meredek fotót csináltam startnál; esõkabát nélkül rövid mez és gatyában asszem c vagy d távon a srác :D.
Ja, és mindig jókat röhögök a mûanyag flakonból és kábelkötegelõbõl tákolt vázsárvédõkõn; fél millás bringákra ezer forintos vackot megvenni luxus vagy mi? :D

Tombolával bekaphassák...

Jövõre remélem 71en ;)