Jelentkezz be Regisztrálj
Salzkammergut Trophy | Bad Goisern
Posted 2010. January 09. - 12:46
A tavalyi beharangozó pedig még 76-ról szólt.
Gondolkodik valaki a bejáráson való részvételen? (Rajtam kívül )
Posted 2010. January 09. - 12:26
Az kérdésem az lenne, hogy Szilvás közepe, és az itteni 76 km-es táv között van-e valami hasonlóság? Remélem érthetõen fogalmazok....terepviszonyokra, szintre értem.
Posted 2010. January 09. - 12:12
Ezek a kedvenceim Csak nyeregbenEgyébként minden távon alap, hogy van 1-2 örökké folyós saras-gyökeres-köves lefele, amin nemhogy bringával, még gyalog is necces a lejutás.
Úgy érzem ilyen terepen nekem a 100 fölötti táv kicsit sok.
Ez van, ha az ember élménybringás...
Posted 2010. January 09. - 11:34
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Posted 2010. January 09. - 11:26
még pár ilyen hozzászólás és még a bringázástól is elmegy a kedve
Nehezen. Egy 140-et mozgó fully-val és egy merevfarúval edzegetek ilyenkor télen is, terepen. Legutóbb tegnapelõtt mentem reggel egy kört a HHH oldalában (Hûvösvölgy, Határnyereg, Virágos-nyereg és felfelé, hogy igazán fájjon!). Ja igen, és a ~12 cm hóban, mert már nem vagyok teljesen normális. (Persze sisak, síszemûveg, -5 alatt maszk, térd- és könyökvédõ stb. az alap.)
Posted 2010. January 09. - 06:07
Idén szeretnék indulni az 53 km vagy a 76 km-en.Az érdekelne,hogy nagyjából mennyibõl lehet kihozni ezt a hétvégét,szállás,nevezés,utazás,stb,de semmi extra....Ketten mennénk de ha egyedül maradok akkor max. batársúlnék valakik mellé!
Köszi.
Posted 2010. January 09. - 00:27
2008 53 km 3:11 alatt 100-as merev farúval, jó a sípálya ,,nyeregben" is! A vége felé gyakorlatilag egy patakban jössz..Az 8-9óra "tömör gyönyör". De megéri. 2006-ban a fájós térdem miatt csak az 53-on indultam, de az megvolt 3:11 alatt, az meg túl rövid. Emlékeim szerint valami sípálya volt benne a legdurvább, ott ilyen ököl meg fejnagyságú kövek között pattogtam lefele 12centit mozgó fullyval nyereg mögé ülve...
Egyébként minden távon alap, hogy van 1-2 örökké folyós saras-gyökeres-köves lefele, amin nemhogy bringával, még gyalog is necces a lejutás.
Posted 2010. January 08. - 22:15
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Posted 2010. January 08. - 22:03
Gyere inkább a B távra
Az 8-9óra "tömör gyönyör". De megéri. 2006-ban a fájós térdem miatt csak az 53-on indultam, de az megvolt 3:11 alatt, az meg túl rövid. Emlékeim szerint valami sípálya volt benne a legdurvább, ott ilyen ököl meg fejnagyságú kövek között pattogtam lefele 12centit mozgó fullyval nyereg mögé ülve...
Egyébként minden távon alap, hogy van 1-2 örökké folyós saras-gyökeres-köves lefele, amin nemhogy bringával, még gyalog is necces a lejutás.
Posted 2010. January 08. - 21:40
Gyere inkább a B távraEgyre inkább úgy látom, hogy idén is megyek, de idén a 76-on kellene indulni.
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2010. January 08. - 21:10
Én az 53-ason voltam, meg kell mondjam, szerintem durva volt. Bár inkább a rendkívül zord idõjárási körülmények tették azzá. Az is igaz, hogy a nehézségek ellenére, az egyik legemlékezetesebb maratonom (pozitív értelemben).A 2009-es versenyen melyik útvonal mennyire volt durva? Ha egy magamfajta totálisan amatõr kocabicajos a három legrövidebb út közt vacilál (27, 37, 53 km)
Azért volt olyan lefelé, ahol azért kellett megállnom, mert a fékezéstõl és a sziklák rázásától begörcsölt a csuklóm (130-as rugóút mellett). Igaz a hideg is segített biztos...asztallap simaságú dózerutakon megy a maraton... szerintem ott még egy merev villával is ellenél.
Pedig a tudatlanok boldogságával nekivágni az igazi kihívás...Na meg lehet, hogy megpróbálom valamelyik hazai könnyebb maratont is, hogy ne ez legyen már életem elsõ ilyen megpróbáltatása.
Egyre inkább úgy látom, hogy idén is megyek, de idén a 76-on kellene indulni.
Posted 2010. January 08. - 20:50
Posted 2010. January 08. - 20:40
Srácok, köszi a válaszokat!
Úgy vagyok vele, hogy inkább megkérdezem, mire számíthat az ember, mint hogy ott sóhajtsak fel, hogy nem lett volna rossz a full face sisak meg egy garnitúra 661 minden porcikámra.
Na meg lehet, hogy megpróbálom valamelyik hazai könnyebb maratont is, hogy ne ez legyen már életem elsõ ilyen megpróbáltatása.
Talán elnézitek nekem ezt a fotót, hadd dobjam már fel a háttérrel - ha magammal ily' reménytelennek is érzem így az elõtérben! Nem kicsit gyönyörû ez a vidék...
Még egy nagyon fontos dolog! Téli ruhát mindenképp vigyél magaddal!!!
http://laciklon.fotoalbum.hu/index
Posted 2010. January 08. - 20:18
Úgy vagyok vele, hogy inkább megkérdezem, mire számíthat az ember, mint hogy ott sóhajtsak fel, hogy nem lett volna rossz a full face sisak meg egy garnitúra 661 minden porcikámra.
Na meg lehet, hogy megpróbálom valamelyik hazai könnyebb maratont is, hogy ne ez legyen már életem elsõ ilyen megpróbáltatása.
Talán elnézitek nekem ezt a fotót, hadd dobjam már fel a háttérrel - ha magammal ily' reménytelennek is érzem így az elõtérben! Nem kicsit gyönyörû ez a vidék...
Posted 2010. January 07. - 23:59
Mint talán láttad, ott asztallap simaságú dózerutakon megy a maraton, szóval a te bringád tökéletesen elég oda. De szerintem ott még egy merev villával is ellenél.
Bigyesz !
Mi a rajt elõtti napon érkeztünk és haver a központban az iskola kollégiumában is kapott szállást. Ez kb. 20m-re volt a rajttól. Na persze györökkel ne ide menj. De a neten lazán találsz valamit.
Posted 2010. January 07. - 23:24
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2010. January 07. - 22:16
Szóval, nálam csak az a cél, hogy végig bírjam tekerni, technikai és egyéb gond nélkül valamelyik távot.
Posted 2010. January 05. - 19:12
Posted 2009. October 14. - 21:13
Eljutunk Koma . Eljutunk ! Csak Pozitívan !! (és ez nem a reklám helye)
:bananadan:bananadan:bananadan
Ez csak természetes :ok:! Pozitív vagyok vazze!
Posted 2009. October 13. - 13:36
Remélem jövõre neked is jobban sikerül majd, és hogy én meg eljutok egyáltalán!
Üdv.
Eljutunk Koma . Eljutunk ! Csak Pozitívan !! (és ez nem a reklám helye)
:bananadan:bananadan:bananadan