Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salzkammergut Trophy | Bad Goisern

- - - - -

• Please log in to reply
1873 replies to this topic

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts
Most nézem, hogy az új táv nem is 76, hanem 68 km. Május 21-22-én lesz a bejárás.
A tavalyi beharangozó pedig még 76-ról szólt.

Gondolkodik valaki a bejáráson való részvételen? (Rajtam kívül :))
www.magicteam.hu

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts
Hmmm, köves-saras-dzsuva lefelé? Nyami-nyami! Úgy érzem, kezd megjönni az étvágyam!
Az kérdésem az lenne, hogy Szilvás közepe, és az itteni 76 km-es táv között van-e valami hasonlóság? Remélem érthetõen fogalmazok....terepviszonyokra, szintre értem.
" A Cube el van vetve! "

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts

Egyébként minden távon alap, hogy van 1-2 örökké folyós saras-gyökeres-köves lefele, amin nemhogy bringával, még gyalog is necces a lejutás.

Ezek a kedvenceim :) Csak nyeregben :)
Úgy érzem ilyen terepen nekem a 100 fölötti táv kicsit sok.
Ez van, ha az ember élménybringás...
www.magicteam.hu

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
nem is gondoltam komolyan :)
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

semmiho

semmiho

törzsvendég

• fórumtag
  • 637 posts

még pár ilyen hozzászólás és még a bringázástól is elmegy a kedve :D

:) Nehezen. :D Egy 140-et mozgó fully-val és egy merevfarúval edzegetek ilyenkor télen is, terepen. Legutóbb tegnapelõtt mentem reggel egy kört a HHH oldalában (Hûvösvölgy, Határnyereg, Virágos-nyereg és felfelé, hogy igazán fájjon!:)). Ja igen, és a ~12 cm hóban, mert már nem vagyok teljesen normális. :D (Persze sisak, síszemûveg, -5 alatt maszk, térd- és könyökvédõ stb. az alap.;))

Wave

Wave

vendég

• fórumtag
  • 72 posts
Sziasztok!
Idén szeretnék indulni az 53 km vagy a 76 km-en.Az érdekelne,hogy nagyjából mennyibõl lehet kihozni ezt a hétvégét,szállás,nevezés,utazás,stb,de semmi extra....Ketten mennénk de ha egyedül maradok akkor max. batársúlnék valakik mellé!
Köszi.

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

Az 8-9óra "tömör gyönyör". :D De megéri. 2006-ban a fájós térdem miatt csak az 53-on indultam, de az megvolt 3:11 alatt, az meg túl rövid. Emlékeim szerint valami sípálya volt benne a legdurvább, ott ilyen ököl meg fejnagyságú kövek között pattogtam lefele 12centit mozgó fullyval nyereg mögé ülve...
Egyébként minden távon alap, hogy van 1-2 örökké folyós saras-gyökeres-köves lefele, amin nemhogy bringával, még gyalog is necces a lejutás. :D

2008 53 km 3:11 alatt 100-as merev farúval, jó a sípálya ,,nyeregben" is!Feltöltött kép A vége felé gyakorlatilag egy patakban jössz..

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
még pár ilyen hozzászólás és még a bringázástól is elmegy a kedve :D
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

Gyere inkább a B távra
:)

Az 8-9óra "tömör gyönyör". :D De megéri. 2006-ban a fájós térdem miatt csak az 53-on indultam, de az megvolt 3:11 alatt, az meg túl rövid. Emlékeim szerint valami sípálya volt benne a legdurvább, ott ilyen ököl meg fejnagyságú kövek között pattogtam lefele 12centit mozgó fullyval nyereg mögé ülve...
Egyébként minden távon alap, hogy van 1-2 örökké folyós saras-gyökeres-köves lefele, amin nemhogy bringával, még gyalog is necces a lejutás. :D

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts

Egyre inkább úgy látom, hogy idén is megyek, de idén a 76-on kellene indulni.

Gyere inkább a B távra
:)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts

A 2009-es versenyen melyik útvonal mennyire volt durva? Ha egy magamfajta totálisan amatõr kocabicajos a három legrövidebb út közt vacilál (27, 37, 53 km)

Én az 53-ason voltam, meg kell mondjam, szerintem durva volt. Bár inkább a rendkívül zord idõjárási körülmények tették azzá. Az is igaz, hogy a nehézségek ellenére, az egyik legemlékezetesebb maratonom (pozitív értelemben).

asztallap simaságú dózerutakon megy a maraton... szerintem ott még egy merev villával is ellenél.

Azért volt olyan lefelé, ahol azért kellett megállnom, mert a fékezéstõl és a sziklák rázásától begörcsölt a csuklóm (130-as rugóút mellett). Igaz a hideg is segített biztos...

Na meg lehet, hogy megpróbálom valamelyik hazai könnyebb maratont is, hogy ne ez legyen már életem elsõ ilyen megpróbáltatása.

Pedig a tudatlanok boldogságával nekivágni az igazi kihívás... :D

Egyre inkább úgy látom, hogy idén is megyek, de idén a 76-on kellene indulni.
www.magicteam.hu

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Ugyanez igaz, ha a magyar maratonok közül a Szilvásváradit választod:D

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 posts

Srácok, köszi a válaszokat!
Úgy vagyok vele, hogy inkább megkérdezem, mire számíthat az ember, mint hogy ott sóhajtsak fel, hogy nem lett volna rossz a full face sisak meg egy garnitúra 661 minden porcikámra. :)
Na meg lehet, hogy megpróbálom valamelyik hazai könnyebb maratont is, hogy ne ez legyen már életem elsõ ilyen megpróbáltatása. ;)

Talán elnézitek nekem ezt a fotót, hadd dobjam már fel a háttérrel - ha magammal ily' reménytelennek is érzem így az elõtérben! :D Nem kicsit gyönyörû ez a vidék...

Feltöltött kép

Még egy nagyon fontos dolog! Téli ruhát mindenképp vigyél magaddal!!!
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

semmiho

semmiho

törzsvendég

• fórumtag
  • 637 posts
Srácok, köszi a válaszokat!
Úgy vagyok vele, hogy inkább megkérdezem, mire számíthat az ember, mint hogy ott sóhajtsak fel, hogy nem lett volna rossz a full face sisak meg egy garnitúra 661 minden porcikámra. :)
Na meg lehet, hogy megpróbálom valamelyik hazai könnyebb maratont is, hogy ne ez legyen már életem elsõ ilyen megpróbáltatása. ;)

Talán elnézitek nekem ezt a fotót, hadd dobjam már fel a háttérrel - ha magammal ily' reménytelennek is érzem így az elõtérben! :D Nem kicsit gyönyörû ez a vidék...

Feltöltött kép

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,662 posts
Semmiho !
Mint talán láttad, ott asztallap simaságú dózerutakon megy a maraton, szóval a te bringád tökéletesen elég oda. De szerintem ott még egy merev villával is ellenél.
Bigyesz !
Mi a rajt elõtti napon érkeztünk és haver a központban az iskola kollégiumában is kapott szállást. Ez kb. 20m-re volt a rajttól. Na persze györökkel ne ide menj. De a neten lazán találsz valamit.
Marci

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Teljesen jó lesz oda az a bringa a magyar maratonokon néha érdekesebb a terep, nem kell rá ösztelos csak kényelmesebb.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

semmiho

semmiho

törzsvendég

• fórumtag
  • 637 posts
A 2009-es versenyen melyik útvonal mennyire volt durva? Ha egy magamfajta totálisan amatõr kocabicajos a három legrövidebb út közt vacilál (27, 37, 53 km), elég lesz simán egy sima Deore-szintû merevfarú XC bringa levegõs villával, 80mm rugóúttal és V-fékkel ezekre? 2009-ben a verseny elõtt 2 nappal egy jó tizeniksz km-es távot megtettünk barátnõmmel a Dachstein runde-bõl (gyönyörû szakasz volt!), azt egész tûrhetõnek ítéltem. Inkább csak az volt jelzésértékû, hogy sok bringás ment 100-120mm rugóutas össztelós bringával, szóval a többi szakasz lehet, hogy sokkal durvább lehetett. :)
Szóval, nálam csak az a cél, hogy végig bírjam tekerni, technikai és egyéb gond nélkül valamelyik távot. :)

bigyesz

bigyesz

vendég

• fórumtag
  • 117 posts
Na akkor indul a nagy szállás vadászat, ha esetleg vkinek van jó tapasztalata ami még megfizethetõ és gyerkõccel is lehet menni és aránylag közel is van a starthoz értem ezalatt, hogy nem 50 km, annak köszi elõre is a segítséget.

bigyesz

bigyesz

vendég

• fórumtag
  • 117 posts

Eljutunk Koma . Eljutunk ! Csak Pozitívan !! (és ez nem a reklám helye)

:bananadan:bananadan:bananadan

Ez csak természetes :ok:! Pozitív vagyok vazze!

one77

one77

vendég

• fórumtag
  • 18 posts

Remélem jövõre neked is jobban sikerül majd, és hogy én meg eljutok egyáltalán!
Üdv.

Eljutunk Koma . Eljutunk ! Csak Pozitívan !! (és ez nem a reklám helye)

:bananadan:bananadan:bananadan