Jelentkezz be Regisztrálj
Salzkammergut Trophy | Bad Goisern
Posted 2010. June 04. - 13:53
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Posted 2010. June 04. - 13:48
Itt viszont lehet spórolni - már aki akar. Mi a falusi sportpályán campingeztünk, ami 6-8€/fõ + a kocsiért valamennyi. A központ 500m-re van. A kilátás itt is gyönyörû. Érdemes Pénteken már korán érkezni és akkor még kapsz jó helyet.Szia! Mi itt szoktunk megszállni 35 euró reggelivel, kicsit meg állt az idõ úgy 77 környékén,szóval retró fíling, szerintem csak a verseny idejére nyitnak ki. A versenyközpontól 4 km, az egyik oldaláról a háznak nagyon szép a kilátás a tóra. Gasthof Pension Seeblick, Steeg am Hallst
Posted 2010. June 04. - 13:42
Ezt a vonatozást szerintem át fogjátok gondolni. Ausztriában rohadt drága a vonat. Bécs és Bad Goisern oda-vissza kb. 100€/fõ + bringaszállítás. Utána még gondolom Bécsbõl is valahogy haza akartok jönni. Vagy tekerni ? :-))Sziasztok! Ha valaki megy a Salzra és S-etleg lenne hely nála két utasnak és a lováknak szóljon legyen szíves. Mondjuk szeretnék még a Salz után néhány napig maradni, szóval elképzelhetõ, hogy vissza vonattal jönnénk.
.
Posted 2010. June 03. - 23:25
Sziasztok! Ha valaki megy a Salzra és S-etleg lenne hely nála két utasnak és a lováknak szóljon legyen szíves. A potyautas szerénységem és Zeezoo lenne. A költésgek ránk esõ részét természetesen álljuk. Mondjuk szeretnék még a Salz után néhány napig maradni, szóval elképzelhetõ, hogy vissza vonattal jönnénk.
Ha valalki tud valami ócsó jó szállást legyen szíves szóljon. Én amúgy a 72km-el szemezek.
Szia! Mi itt szoktunk megszállni 35 euró reggelivel, kicsit meg állt az idõ úgy 77 környékén,szóval retró fíling, szerintem csak a verseny idejére nyitnak ki. A versenyközpontól 4 km, az egyik oldaláról a háznak nagyon szép a kilátás a tóra. Gasthof Pension Seeblick, Steeg am Hallst
Posted 2010. June 03. - 11:46
Ha valalki tud valami ócsó jó szállást legyen szíves szóljon. Én amúgy a 72km-el szemezek.
Posted 2010. June 03. - 10:57
:: Salzkammergut Mountainbike Trophy
Elég lazára vették a limitidõket...
Posted 2010. May 05. - 19:23
Mi is tekergünk bringával és gyalog is; Adamekhütte nem maradhat ki idén sem pl
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Posted 2010. May 04. - 19:16
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Posted 2010. May 04. - 16:40
Posted 2010. May 04. - 16:12
ODiN-os nevezésnél sehol nem kérte a póló színét. Gondolom majd a helyszínen kiválaszthatom.
Kérdés: mivel mi a kedvesemmel úgy mennénk, hogy még a verseny hétvége után maradunk pár napot, lehetõség van a hegyek közt bringázni az erdõben, vagy az csak a maraton ideje alatt lehetséges? Ha jól tudom, akkor mintha nem engednének bringásokat az erdõbe az erózió és egyéb problémák megelõzése miatt.
Öööööö...
Nem (M)Agyarország, hanem Ausztria!
Több száz kilométernyi kijelölt kerékpárút van a Salzkammergut régióban. A Kellys és a KTM által is támogatott, igen népszerû Dachstein Biketour útvonalát a trophy útvonala többször is érinti.
Egy szó mint száz, HAJRÁ!
Mi ugyan ezt tesszük a párommal évek óta. Elõtte és utána pár nap örömbringázás a környezõ vidéken.
Nem hogy tilos, hanem egyenesen kötelezõ!
Posted 2010. May 04. - 14:10
Kérdés: mivel mi a kedvesemmel úgy mennénk, hogy még a verseny hétvége után maradunk pár napot, lehetõség van a hegyek közt bringázni az erdõben, vagy az csak a maraton ideje alatt lehetséges? Ha jól tudom, akkor mintha nem engednének bringásokat az erdõbe az erózió és egyéb problémák megelõzése miatt.
Posted 2010. May 04. - 13:45
Ilyen pólót csak a leghosszabb táv teljesítõi kapnak?
Ha jobban megnézed, a fekete jár az extrém táv teljesítõinek, a többi valószínûleg választható, színben és méretben is.
Posted 2010. May 04. - 10:56
Posted 2010. May 04. - 09:32
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Posted 2010. May 04. - 09:21
Posted 2010. April 15. - 09:30
Posted 2010. March 01. - 20:19
http://www.salzkamme...reibung-pid1498
Ott van feketén-fehéren, rajt: Obertraun, cél: Bad Goisern.
Posted 2010. March 01. - 16:25
"New route stretches 68 km and covers 2155 m in altitude "
A 'közép' viszonyításképp 52.9 km and 1450 m of altitude.
Érdekesmód:
2010 wird es auf allen Strecken Teilnehmerlimits geben. Die beliebten Distanzen über 52,9 und 114,3 Kilometern werden mit jeweils 1500 Startplätzen limitiert. Auf den beiden kürzesten Distanzen sowie der neuen 68-km-Strecke können jeweils 400 Biker an den Start gehen. Die Extremstrecke wird mit 600 Plätzen begrenzt.
Ez összecsengene azzal hogy a 68km máshonnan (Obertraun?) indul...
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám