Képeket merre lehet még találni a Sportograf-on kívül?
72-es pályáról tényleg hiányoztak a technikás részek, ami volt benne (Gosau-tól lefelé a rövid, köves szakasz) a DM után sétagalopp volt. Cserében a shotteres lejtõkön be lehetett lendülni és könnyen el lehetett szállni féktávon. Aki itthon középtávot nyomja gondolkodás nélkül indulhat rajta, nem fog jobban elfáradni. Ez volt az elsõ Salzkammergut-om, érzésem szerint sok idõt hagytam a pályában, fõleg mert a komfort zónás rajtom miatt Én is beneveztem a hallstatti hegyikerékpáros toló versenyre. Pedig csütörtökön elsõ próbálkozásra sikerült kitekerni a 11 szintbõl 10et, egyszer pörgött ki a kerék, mert visszaváltottam. A ponyvás szakasz után volt még egy tolásom, utána a 35%os részt leszámítva ment az a part. Szombaton ezzel szemben örültem, hogy a 35%-os rész után már nem kellett többet tolni a kerékpárt és kerülgetni az elsõ part aljáig kemény vagyok, a közepére lepény vagyok felfogásban versenyzõket. Jobban elfáradtam a 3-4km tolásban, mint amikor feltekertem

Utolsó 5ösben kellett egy jobbost fordulni és becsatlakozni a D távosok közé. Nem értem miért nekem kellett (volna) megállni és elengedni a rövidebb távosokat, amikor pillanatok alatt mind az 5 versenyzõt visszaelõztem, akit elengedtem....
A táj nagyon szép volt, a szervezésre, frissítõ pontokra nem volt gond. Akármerre jártunk mindenhol taps, dob, kereplõ, kolomp, kinél mi volt.
Jövõre csakis a B-n indulok, mire hátba csapom a C távosokat talán már könnyebb lesz haladni, a táv és szintemelkedés is kellemesebb lesz