idén már szerintem senkiIdén indul valaki a Salzon?
Jelentkezz be Regisztrálj
Salzkammergut Trophy | Bad Goisern
Írta 2010. december 30. - 15:14
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2010. december 30. - 14:43
Írta 2010. szeptember 06. - 12:19
Nem tudom, nem ismerem ami nem meglepõ mert egy embert ,,ismerek" az SZKSC-bõl Balázs Armand. Egyedül volt mint versenyzõ, amúgy meg a barátnõjét láttam még vele, szerintem ott lehetett a Mátra körön és egyúttal bepróbálta a Karancsot is, hát csóválgatta a fejét lefelé jövet...
Balázs Amand....a mátra körön sok szegedi volt.Tavaly pl. szegedi nyerte a felnõttet a Hemmert Janó...ennyit a hegyekrõl : P
Írta 2010. szeptember 06. - 09:35
Ki lehetett az?
Nem tudom, nem ismerem ami nem meglepõ mert egy embert ,,ismerek" az SZKSC-bõl Balázs Armand. Egyedül volt mint versenyzõ, amúgy meg a barátnõjét láttam még vele, szerintem ott lehetett a Mátra körön és egyúttal bepróbálta a Karancsot is, hát csóválgatta a fejét lefelé jövet...
Írta 2010. szeptember 06. - 06:50
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2010. szeptember 06. - 06:48
Hát igen a sóbányához vezetõ szerpentinen az ember mindig várakozva tekint be hogy vajon ez volt-e az utolsó és mindig van még egy kanyar nagyon sokáig, itt tényleg jó ha az ember fejben is egyben van. Meg akkor is mikor rájön hogy +1 és +9 fokban végig szakadó esõben vagy éppen 35 fokban száz ágra sütõ napban ( árnyék nélkül) kell még 4-5 órát tekerni aztán hirtelen 10 perc alatt 15 fokot hül a levegõ jön a vihar és a felhõszakadás.
emiatt már feladták páran. Már sokszor mondták hogy hiába erõs az ember ha fejben szétesik.
Ha akartok, akkor se tudtok demoralizálni... : )
Írta 2010. szeptember 06. - 06:46
Ma egy csapat társad volt a Karancs Királyán, lehet Õ már a Salzra készül...
Ki lehetett az?
Írta 2010. szeptember 05. - 20:49
Jól mondja Zézó, ilyen, én még azt tenném hozzá az erõn kívül mentálisan is fel kell készülni mert teljesen mások a dimenziók mint itthon, csak mész felfelé és mész és még mindig csak mész, ezt szokni kell agyilag és lássuk be Ti erre otthon nem igen tudtok edzeni...
Hát igen a sóbányához vezetõ szerpentinen az ember mindig várakozva tekint be hogy vajon ez volt-e az utolsó és mindig van még egy kanyar nagyon sokáig, itt tényleg jó ha az ember fejben is egyben van. Meg akkor is mikor rájön hogy +1 és +9 fokban végig szakadó esõben vagy éppen 35 fokban száz ágra sütõ napban ( árnyék nélkül) kell még 4-5 órát tekerni aztán hirtelen 10 perc alatt 15 fokot hül a levegõ jön a vihar és a felhõszakadás.
emiatt már feladták páran. Már sokszor mondták hogy hiába erõs az ember ha fejben szétesik.
Írta 2010. szeptember 05. - 19:51
Írta 2010. szeptember 05. - 08:26
Írta 2010. szeptember 04. - 22:42
Egyrõl beszélünk?
Jól mondja Zézó, ilyen, én még azt tenném hozzá az erõn kívül mentálisan is fel kell készülni mert teljesen mások a dimenziók mint itthon, csak mész felfelé és mész és még mindig csak mész, ezt szokni kell agyilag és lássuk be Ti erre otthon nem igen tudtok edzeni...
Írta 2010. szeptember 04. - 21:10
Jövõre mennénk 3-an a szegedi csapatból úgy néz ki..tud valaki jó szállást? Vannak elõtte hazai összetartó bulik a helyszínen?
két "tébolyodott" csapattársam az A-távon akar menni.Én szerényen "csak" B távra gondoltam...Végignyomta valaki a B-t innen?
Halihó,
Aham én végigtoltam, spórolósan, mert rá egy hétre Taupltiz 24 órás duóztam , elõször voltam kint maratonon, sõt pláne alpokban bicóval, és nagyon coool tényleg jó, sottert(finom murvát) szeretni kell, mert csak az van fullym van, 10cm-et mozogna a hátulja, abból 5-t mozgott ki, igaz keményen használom, ez kicsit jelzi, hogy ennyi km-en max a lépcsõ volt ami mozgatta
Hozzá kell tennem, hogy nem hosszúztam 24 órás duó ill. 10órás szólókon kívül 2006 óta, csak itt Salzon rögtön B 119Km-en, ugye majdnem 4000 szint, és érdemes volt bevállalni.
Ja igen szállás... hát nekem mások intézték, sajnos nem tudok sokat hozzátenni azon kívül h Gossauban szálltunk meg
r!de forever for live
Írta 2010. szeptember 04. - 19:39
Én igen, simán végig nyomható inkább erõ kell rá ( bár ennek ellent mond hogy én is végig mentem rajta). Technikás szakasz 3-5 km csak a többi aszfalt, dózer bár a dózeren 60-70-80-al közlekedni már igen csak technikás ugyan úgy ahogy a sotteren errõl a sebsebégrõl rövid féktávot hagyni és abból esés nélkül abszolválni a 20-ik kanyart is amibõl elég sok a 180-as visszafordító.
Egyrõl beszélünk?
Írta 2010. szeptember 04. - 17:23
Írta 2010. szeptember 04. - 14:31
két "tébolyodott" csapattársam az A-távon akar menni.Én szerényen "csak" B távra gondoltam...Végignyomta valaki a B-t innen?
Írta 2010. augusztus 12. - 06:29
itt minden infót megtalálsz írhatsz is válaszolnak. Az igazi kihívás a 211km 7175m szinttel, azt azonban hogy neked mi a kihívás azt mi honnét tudjuk?
Írta 2010. augusztus 11. - 22:39
Van-e korhatár?
Mennyibe kerül körülbelül egy ilyen versenyzés? (utazás, kaja, innivaló, nevezés minden)
Milyen távon érdemes menni, ami szép is, meg kihívás is? mert látom itt a 72-est nem preferálják, de az 54 sokaknak tetszik... lehet nekem is azt kellene elsõre?
Írta 2010. augusztus 02. - 22:02
Szia,
Sportograf 2010 itt ha beírod a rajtszámod kiadja az összes fotót amit csináltak rólad, és ezt megvásárolhatod (ha sok kép készült érdemes megvenni a csomagot 20 eurét)
de ezen kívül tavaly egyszercsak kaptunk egy borítékot postán elõhívott fotókkal egy másik fotós társaságtól, plusz egy átutalási megbízást, hogy ha tetszenek a képek fizessünk x-et, ha nem kellenek a képek akkor küldjük vissza (ez azért komoly nem? ez nekem nagyon nyugati hozzáállás )
Üdv.
Andi
Nagyon nyugat! Furcsa is volt hazaérkezni, látni, hogy autópályán nem tudjuk, mi az a jobbra tarts, a tolongás, a dudálások Budaörsön, a szelektív kukában a kommunális hulladék meg a satöbbi... Kultúrsuck. Na de mindegy. OFF: Megjegyzem, múlt héten Csehországban voltam egy hetet (munka), és gondoltam de jó lesz majd, akklimatizálódni. Hát, bár ott tartanánk már, mint õk!... ON.
Szóval, 13 kép készült, szerintem megveszem mégis. Elsõre ijesztõ volt az 4 EUR/kép ár, de így csomagban már egészen baráti. Pláne, hogy ilyen fotókat ismerõsök nem tudtak volna készíteni, pláne olyan helyeken, amelyekre nem engedtek mást a versenyzõkön és a fotósokon kívül.
Írta 2010. augusztus 02. - 21:48
Említettétek, hogy van, akirõl készült fotó. Errõl sms-ben vagy e-mailben küldtek értesítést? (Kérni kértem anno a regisztrációnál, hogy kérnék képet.)
Szia,
Sportograf 2010 itt ha beírod a rajtszámod kiadja az összes fotót amit csináltak rólad, és ezt megvásárolhatod (ha sok kép készült érdemes megvenni a csomagot 20 eurét)
de ezen kívül tavaly egyszercsak kaptunk egy borítékot postán elõhívott fotókkal egy másik fotós társaságtól, plusz egy átutalási megbízást, hogy ha tetszenek a képek fizessünk x-et, ha nem kellenek a képek akkor küldjük vissza (ez azért komoly nem? ez nekem nagyon nyugati hozzáállás )
Üdv.
Andi
Írta 2010. augusztus 02. - 21:48
Sportograf 2010
felmész ide, beirod a rajtszámod megnézed kicsiben a képeket, ha kellenek akkor letöltöd jó píínzért
Wow, köszi!
Potom 20 ajró és mind a 13 kép az enyém!? Ehh...