idén már szerintem senkiIdén indul valaki a Salzon?

idén már szerintem senkiIdén indul valaki a Salzon?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Nem tudom, nem ismerem ami nem meglepõ mert egy embert ,,ismerek" az SZKSC-bõl Balázs Armand. Egyedül volt mint versenyzõ, amúgy meg a barátnõjét láttam még vele, szerintem ott lehetett a Mátra körön és egyúttal bepróbálta a Karancsot is, hát csóválgatta a fejét lefelé jövet...
Ki lehetett az?
Hát igen a sóbányához vezetõ szerpentinen az ember mindig várakozva tekint be hogy vajon ez volt-e az utolsó és mindig van még egy kanyar nagyon sokáig, itt tényleg jó ha az ember fejben is egyben van. Meg akkor is mikor rájön hogy +1 és +9 fokban végig szakadó esõben vagy éppen 35 fokban száz ágra sütõ napban ( árnyék nélkül) kell még 4-5 órát tekerni aztán hirtelen 10 perc alatt 15 fokot hül a levegõ jön a vihar és a felhõszakadás.
emiatt már feladták páran. Már sokszor mondták hogy hiába erõs az ember ha fejben szétesik.
Ma egy csapat társad volt a Karancs Királyán, lehet Õ már a Salzra készül...
Jól mondja Zézó, ilyen, én még azt tenném hozzá az erõn kívül mentálisan is fel kell készülni mert teljesen mások a dimenziók mint itthon, csak mész felfelé és mész és még mindig csak mész, ezt szokni kell agyilag és lássuk be Ti erre otthon nem igen tudtok edzeni...
Egyrõl beszélünk?
Jövõre mennénk 3-an a szegedi csapatból úgy néz ki..tud valaki jó szállást? Vannak elõtte hazai összetartó bulik a helyszínen?
két "tébolyodott" csapattársam az A-távon akar menni.Én szerényen "csak" B távra gondoltam...Végignyomta valaki a B-t innen?
Én igen, simán végig nyomható inkább erõ kell rá ( bár ennek ellent mond hogy én is végig mentem rajta). Technikás szakasz 3-5 km csak a többi aszfalt, dózer bár a dózeren 60-70-80-al közlekedni már igen csak technikás ugyan úgy ahogy a sotteren errõl a sebsebégrõl rövid féktávot hagyni és abból esés nélkül abszolválni a 20-ik kanyart is amibõl elég sok a 180-as visszafordító.
Szia,
Sportograf 2010 itt ha beírod a rajtszámod kiadja az összes fotót amit csináltak rólad, és ezt megvásárolhatod (ha sok kép készült érdemes megvenni a csomagot 20 eurét)
de ezen kívül tavaly egyszercsak kaptunk egy borítékot postán elõhívott fotókkal egy másik fotós társaságtól, plusz egy átutalási megbízást, hogy ha tetszenek a képek fizessünk x-et, ha nem kellenek a képek akkor küldjük vissza (ez azért komoly nem? ez nekem nagyon nyugati hozzáállás)
Üdv.
Andi
felmész ide, beirod a rajtszámod megnézed kicsiben a képeket, ha kellenek akkor letöltöd jó píínzért