Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salzkammergut Trophy | Bad Goisern

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1873 hozzászólás a témában

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Megint a "sotteren nincs technika" szövegelés? Gyerekek, kónuszon kell bele tekerni 80-al, s sodródva menni semislick gumival, s nem szövegelni.

Dante, nem is mondtad, hogy ilyen rotorlábú vagy!:D
Szerinted hány fordulat/perccel kell tekerni, hogy 80-nál gyorsítani tudj?
Olyat én is tudok tanácsolni, amit nem tudok megcsinálni, sõt, csak olyat. Mint te.:P
Még aszfalton is necces a 80, nem hogy a versenyzõk 95%-ának sotteren. Mert több biztos nem tud/mer menni rajta annyival.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Aki ott még látja feltekerni az elõtte menõt, de õ már leszáll az én fogalmaim szerint még mindig nagyon erõs.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

A hanyattesõs aszfalt nem az a rész, ahol beszûkül az út és mindkét oldalt házak vannak?

Szerintem arra gondol, igaz nem tudom, hogy hány % körül van, de az még a halandóknak aka nekem is tekerhetõ:)

Bocs a buta kérdésért: A sóbányához fel hány % tud feltekerni? Egyáltalán érdemes ott erõlködni?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Megint a "sotteren nincs technika" szövegelés? Gyerekek, kónuszon kell bele tekerni 80-al, s sodródva menni semislick gumival, s nem szövegelni.

:) .

A sebesség mindent megold.

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Böngészd át a sportograf best of Salz albumát, mert két képen is ott a szokásos vicsor :)
Sportograf @ Salzkammergut Trophy 2011

Megtaláltam! Köszi!
Team Heavy Pedál Szeged

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

A vicces az, hogy amíg a C-ben nincs, a D-ben van pár egész technikás szakasz.

With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
zscs, a google face részen már túl vagyok, nem dobott ki semmi használhatót...

Számomra meglepõ volt, hogy alig volt magyar a jó 200 kocsi közül a campig-ben, talán 4 magyar kocsit számoltam összesen. Horváth Ági - Veingartner Balázs párossal beszélgettünk egy jó órát, nekik le a kalappal a B távhoz :) No meg Andrisnak és a párjának is, velük csak futólag találkoztam.

Még sosem láttam élõben titán vázat, de itt....elõször egy Nicolai Lefty-vel futottam össze, aztán egy Moots váz lóg az expon (megkérdeztem, 3600 euro, de azért ilyen drága mert életfogytig garis :D, próbált gyõzködni az eladó, nem sokan akarhatták megvenni, mert nagyon gyõzködött), Yeti Arc titán, aztán egy Lynskey 29-es szintén Leftyvel és zárásnak a holland leányzó Litessped Sewanee-ja.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Dallas

Dallas

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás

Köszi!!!!!
http://foto.testbike...&gid=7986&id=98

Böngészd át a sportograf best of Salz albumát, mert két képen is ott a szokásos vicsor :)
Sportograf @ Salzkammergut Trophy 2011

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Sikeresen megérkeztünk a trophy-ról.

Töltöttem fel pár képet a tegnapi Salzkammergut 2011 fotóalbumba, és felkerültek Annamari Salzkammergut 2011 pályafotói is.

Köszi!!!!!
http://foto.testbike...&gid=7986&id=98
Team Heavy Pedál Szeged

hefi

hefi

vendég

• fórumtag
  • 49 hozzászólás
Sikeresen megérkeztünk a trophy-ról.

Töltöttem fel pár képet a tegnapi Salzkammergut 2011 fotóalbumba, és felkerültek Annamari Salzkammergut 2011 pályafotói is.

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás
https://picasaweb.go...437219229117410

A legfrissebb...
Team Heavy Pedál Szeged

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

A hanyattesõs aszfalt nem az a rész, ahol beszûkül az út és mindkét oldalt házak vannak? Az amúgy még nem durva, az A,B,C-n van 35% is aszfalton, ott tolás közben csúszott a cipõm tavaly. :)
A rettenetes hosszú köves-gyökeres rész hol volt? Ewige Wand után? Hegycsúcsokról lefele általában mindig van valami durva gyökeres-köves-sártenger, de utána csak dózer van mindenfele.

Tavaly nem tûnt fel, de az idén igen ha teli talpra léptem csúszott a cipõ a stoplin hátra, sarokra kellett lépegetni. Ewge elõtt volt sáros, köves ahol mindig is szokott, plusz Hütenecke alm után ahol bevisznek az erdõbe egy darabon, ez is a szokásos, mindig ilyen sáros.

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás
Õrület volt a 120... de a 210 se kutya! :D
Team Heavy Pedál Szeged

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Igen a sóbányához vezetõ út több mint kellemes:)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
A hanyattesõs aszfalt nem az a rész, ahol beszûkül az út és mindkét oldalt házak vannak? Az amúgy még nem durva, az A,B,C-n van 35% is aszfalton, ott tolás közben csúszott a cipõm tavaly. :)
A rettenetes hosszú köves-gyökeres rész hol volt? Ewige Wand után? Hegycsúcsokról lefele általában mindig van valami durva gyökeres-köves-sártenger, de utána csak dózer van mindenfele.

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.321 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

Megpróbálok írni a szervezõknek, hogy adják meg nekem a holland leányzó mail címét, írnék neki 1-2 sort, hogy köszönöm, meg hasonlók...remélem megadják, ha megindoklom.

99. D1074 Smits Nicole 1981 NED Helmond AK II 37. 4:43:39 +2:02:26. Többi megy egy kis Google, Facebook stb. ;-)

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Látom be még nem számolt senki, megteszem elsõnek :)

Hazaértem, mivel ma kb. 30 fok volt és erõs napsütés, így élve az ingyen strandbelépõ lehetõségével 10-tõl 3-ig a Bad Gosiern-i strandon hédereltünk :)
Idõrendben: péntek érkezés 13 óra körül, délután esõ, éjjel mocsok hideg és esõ...nah mondom jól indul. Sátraztunk, nehezen aludtam el, ellenben könnyen ébredtem 4 utána hajnalban, amikor elkezdtek készülõdni az A távosok. Csodaként éltük meg, hogy 7 körül kisütött a nap, amely végül egész nap így is maradt, így gyakorlatilag kiváló idõben tekertünk.

Versenyrõl: D távon indultam. A 2. kapuba álltam, mondván 4 órán belül teljesítem (naív voltam). A rajt után az elsõ emelkedõn kb. 3 km-ig tartottam a tempót a nálamnál jóval erõsebb csapattársaimmal, aztán leszakadtam, mondván sok lesz ez. Itt még arra is volt erõm, hogy a szurkolókhoz kimentem és menet közben pacsiztam. Volt egy olyan aszfaltos emelkedõ, ahol attól féltem hanyatt esek :) 7-8 km környékén mocsokmód elkezdett fájni a gyomrom, úgy tûnik nem bírja a powerbar szeletet. Az elsõ hegyrõl lefelé 2 Hegyimazsolával mentem, persze volt ahol toltam, pl. a sípályás rész nagyon nem az én világom. A lejtõzés aljára a gyomrom is rendbe jött. Következett a 2. emelkedõ, aminek a 2. kilométerénél mintha agyonütöttek volna, a lábam nem húzott, tekerhetõ emelkedõn le kellett szállnom, nem tudtam tekerni. 2 km-t toltam, aztán utolért egy Gödöllõi pár Kona bringákkal, õk bíztattak, felültem tekertem velük a frissítõig, ott elhagytam õket, betoltam életem elsõ géljét. A lábam megint nem húzott, szégyen nem szégyen megint leszálltam és toltam. A helikoptert meghallva megint visszamásztam a nyeregbe és az utolsó 1 km-t tekertem. A csúcson a helikopter szele majdnem lefújt az útról. Jött a maradék 18 km, aminek örültem volna, aztán kiderült, hogy nem lesz ez olyan jó. Öklömnyi kövek és gyökerek, mindezek vizesen, méterenként 10-20 darab (mindez jó 8 km erejéig), csúsznak mint a jég, jó pár helyen oldalt szakadék, vagy erdõ, de ott sem esnék le...Itt már idegbõl mentem és csakazért sem szálltam le, szedtem le az elõttem lévõket. Káromkodtam minden megcsúszásnál, tehát úgy jó 500 alkalommal. 40 km környékén az egyik káromkodásnál mögöttem nõi nevetés, na mondom egy magyar csaj utolért, hátranézek, egy holland nõ, mint utólag kiderült sejtette, hogy káromkodok és szép hangzatosnak ítélte, bár nem értette. Az alagútban kiment alólam a bringa hátulja a korom sötétben, a falnak vágtam a hátsó kereket, kiabáltam is a csajnak, hogy szálljon le. Utána a maradék 13 km-t együtt mentük végig, én húztam õt, õ meg diktálta mennyi és milyen terep van hátra. A végén döbbentem rá, hogy egy Litespeed Sewanne titán fullyval ment (így már nem a mzecserén, hanem a bringacserén járt az agyam). Nem tudom honnan, de az utolsó 5 km-t 30-as átlag körül tekertem végig mögöttem a leányzóval. A végén még szólt a városba érve, hogy Can we go faster? :D Szerintem ha nincs jó fél órával megyek többet annyira nem volt erõm. Bad Goisernben érve még jó 20-25 embert elõztünk meg, néztek is, hogy hova sietünk ennyire hátul. Végül egy Gimme' your hand-el értünk célba, mindezt jó 40-es tempónál, úgy, hogy a befutó 2 szélén 1-1 versenyzõ tekert, kíváncsi is vagyok a célfotóra :) Beértem a 906-nak, 4:43:39-es idõvel. Utólag belegondolva ez nem rossz, ha azt veszem, hogy idén eddig 350 km-t tekertem, abból kb. 50-60 km-t terepen (ezekben a városi tekerés nincs benne).

Megpróbálok írni a szervezõknek, hogy adják meg nekem a holland leányzó mail címét, írnék neki 1-2 sort, hogy köszönöm, meg hasonlók...remélem megadják, ha megindoklom.

Az technika ismételtem hibátlanul mûködött, ez a verseny méltó búcsúnak tûnik az Epic-tõl :)

ui: a szlovákok a camping-ben jó parasztok voltak, a 2 mellettünk lévõ társaság is felkelt fél 6kor (ma, azaz a verseny utáni reggel) és óbégattak jó hangosan a hallgathatatlan nyelvükön...Azért lehetne egy kicsit kulturáltabban.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.321 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

A B és A táv se jelent technikailag nagyobb kihívást?

A vicces az, hogy amíg a C-ben nincs, a D-ben van pár egész technikás szakasz.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

De, fõleg az A-ban vannak igen jó lejtõk.

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

Ezt elõre lehetett ám tudni. :)