Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salzkammergut Trophy | Bad Goisern

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1873 hozzászólás a témában

penczbike

penczbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 hozzászólás
Kemping:
:: Salzkammergut Mountainbike Trophy

A SV Bad Goisern focipályáján július 12. és 19. között lehet kempingelni. Az árak éjszakánként, következõ nap 12 óráig érvényes. A kempingben és a bad goiserni Marktplatz-on is lesz wifi.

Helyek: Euro
szgk 3,00
lakókocsi 4,00
sátor 3,00
lakóautó 5,00

személyek Euro
felnõtt 5,00
gyerekek 14 éves korig 3,00
gyerekek 6 éves korig ingyenes
minden ár magában foglalja az ÁFÁ-t és a kurtaxát.

Nem sajnálkozok a Ewige Wand miatt, csak csodálkoztam, hogy azt kihagyták, mert az 54 is átmegy rajta, mondjuk valszeg így jött ki a 70akármennyi, hogy az elsõ kanyart kivették, azért is van messzebb a rajtjuk.
Mi is mindig felmegyünk a verseny elõtt, meg körbebringázzuk a Halstatt-i tavat, az még gyönyörû! Az "A" , "B" táv is elmegy itt a tó mellett, rövideseknek érdemes megnézni elõtte, nem egy nagy táv, szinte végig sík. Tavalyelõtt a fenti tavat is körbetekertük, Gosausee, ott jön le a hegyrõl a két hosszútáv, nem rossz helyek...:)

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Köszi a választ!
Még egy kérdés!
Sátorozó helyekre milyen lehetöség van?

Akkor 8-körül legyetek Kecskemétnél az M5-ön...
Team Heavy Pedál Szeged

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Köszi a választ!
Még egy kérdés!

ismerõsömék valami focipályát emlegettek, hogy ott van hely - jelképes pár euroért, amit annyira nem is ellenõriznek.
csütörtökön mennek már, hogy legyen (jó) helyük :)
mi vasárnap este sátrazunk egyet, bízom benne, hogy addigra már újra lesz elég szabad hely :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 hozzászólás
Köszi a választ!
Még egy kérdés!

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Aki járt már a 119-en irja már le milyen a pálya,föleg a felfelék!?
27/34-el tekerhetö az eleje?Ahogy nézem olyan 10% körül van a két nagy hegy.

Tekerhetõ. Ahol nem, ott nem az áttétel a gond, hanem a tapadás. :) Tavaly nagykerékkel mentem az A-távon, 36-24-es tálakkal és 11-34-es sorral, ez kiskeréknél kb. 27-40 körülit jelent elõl. A lényeg, hogy alapozó zóna tetejénél nem kell jobban nyomni, aki erõs úgyis elmegy. Majd 3-4óra múlva lehet kezdeni elõzgetni, addigra elfogy a puskapor azoknál akik bekezdtek az elején.
Végig tartalékon kell menni, legalább a nagy hegyig. A sóbányához nyugis pörgetés, már amennyire a stabil 20-25%-ot nyugisnak lehet nevezni. :D
Utána kis lejtõ, aztán tovább fel 1500-ig. Innen kb. 700m szint lejtmenet, aztán ha még van erõ, akkor az utolsó "buckát" meg lehet nyomni.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.662 hozzászólás

Hali!
Nem akarok vitatkozni, mert még nem indultam a C távon, csak D-n; de az ewige wand-ra nem nagyon megyünk majd fel.
Ha jól tudok térképet olvasni :)

Mit sajnálkoztok az Ewige Wand-on ? 1 óra alatt fel lehet tekerni a városközpontból. A verseny elõtti vagy utáni napon is megcsinálhatod. Megéri felmenni, nagyon szép a kilátás.
Éjjel ki van világítva !
Marci

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Ez bátran nézegethetõ:

Long term forecast for Bad Goisern in Upper Austria (Austria)

Meteorológus munkatárs szerint messze ez a legmegbízhatóbb, de pl. Sopronba vagy Salz'-ra a hegyekbe 2 napnál elõrébb lutri bármit is mondani, szóval majd csütörtöktõl érdemes sasolni.

Pillanatnyilag semmi kedvem menni, sátorozni.. Még, ha csak a tekerés lenne... Nincs valaki, aki már szombaton jön vissza és kidobna Sopronnál? :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

h_geri

h_geri

törzsvendég

• fórumtag
  • 459 hozzászólás

Hát én mindjárt tököm szúrom magam. Most nézem, hogy végig esõt mond, mikor ott leszek a családdal. Csütörtöktõl jövõ szerdáig gyakorlatilag végig esni fog. Inkább elcserélném a szombati nem esõt, a többi napra. :mad:

Nyugi, ebben nincs egyetértés más oldalakkal:
Salzburg Wetter :: wetter.at :)
Még bármi lehet, de lehûlés lesz az látszik...

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 hozzászólás
Hát én mindjárt tököm szúrom magam. Most nézem, hogy végig esõt mond, mikor ott leszek a családdal. Csütörtöktõl jövõ szerdáig gyakorlatilag végig esni fog. Inkább elcserélném a szombati nem esõt, a többi napra. :mad:

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
72bõl kiindulva sóbányánál fel lehet menni 27-34el... (sztem elég, kiindulva hogy én hogy bírtam 22-32vel) Nem tudom ennél durvábbak vannak-e.

Vasárnap túráznánk az Adamekhüttéhez (gyalog, http://adamek.at Gosau felõl), érdekel vkit?

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 hozzászólás
Aki járt már a 119-en irja már le milyen a pálya,föleg a felfelék!?
27/34-el tekerhetö az eleje?Ahogy nézem olyan 10% körül van a két nagy hegy.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Beteltünk!

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Tavaly azon mentem, nem ment fel. Népszerõségét csökkentheti hogy sotter-aszfalt 98%ban. Bár szépnek szép, egynek elmegy.

penczbike

penczbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 hozzászólás
Érdekelne 119-es nevezés, ha lehet, ffi...)

Hátha valaki nem tud elmenni, vagy valami...

Pite! Én nem néztem még, de nem megy fel a 72 a Ewing Wandra? Érdekes... Pedig az lehet a legnépszerûbb táv. De így...

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
1 fõnek lenne nálunk hely, szállás is, 14-19. Leginkább bringa nélküli fõnek örülnénk :).
Vagy ha csomaggal túlvállalták valakik magukat... Ha érdekel, telefonon keress. Köszönöm.

(A 72 nem megy fel az Ewige Wandra ami a képen van.)

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Hali!
Nem akarok vitatkozni, mert még nem indultam a C távon, csak D-n; de az ewige wand-ra nem nagyon megyünk majd fel.

Jól tudod, sõt még le sem jöttök rajta.:)

julien72

julien72

vendég

• fórumtag
  • 42 hozzászólás
Hali!

Cbetti

Cbetti

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Sziasztok!

A Salzkammergut Trophy-ra keresünk utast az autónkba, péntek reggeli (07.15) indulással, 1 fõ számára. Ketten vagyunk, de egy harmadik embert is el tudunk vinni, bringával, csomaggal együtt. Visszafelé vasárnap jövünk.
Budapesti indulás és érkezés, dízel üzemanyag költség 1/3-át kérjük majd kifizetni.

Tudtok valakit, aki még keres fuvart és egyedül van?

Ide írjatok légyszi, ill. küldjetek elérhetõséget is.

Köszi!

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Az tök jó, hogy be vagyok írva mint bezahlt, ha rákeresek a nevemre, de ha kilistázom az összes indulót a D távon, ott nem vagyok a magyarok között :D
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

Ha lazán megy a szilvás hosszú, akkor nem lesz gond.

Akkor lesz gond! De hát ezért csináljuk, hogy legyen! :-)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_