Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salzkammergut Trophy | Bad Goisern

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1873 hozzászólás a témában

vdavid

vdavid

vendég

• fórumtag
  • 242 hozzászólás

Hali!megérkeztünk Bad Goisernbe.az idöjárás:lóg az esö lába és 15fok.a magasabb hegyeken némi hó is van!jó utat akik holnap indulnak!

Nagyon köszönöm a fontos infót, holnap indultam volna egyedül, de akkor lehet mégsem teszem... :-( Annak a napos idõnek jobban örültem volna...

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 hozzászólás
Hali!megérkeztünk Bad Goisernbe.az idöjárás:lóg az esö lába és 15fok.a magasabb hegyeken némi hó is van!jó utat akik holnap indulnak!

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Valahol biztos... Én 18at látok.Akik Gosau (meg Obertraun) környékén túrázni akarnak a napokban: 20/980-8296

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

h_geri

h_geri

törzsvendég

• fórumtag
  • 459 hozzászólás
Face-en megosztott a Salz verseny rendezõsége egy idõjárás jelentést. 28 fok lesz holnap holnapután :)

penczbike

penczbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 hozzászólás
Hallstatter See körbe, arra megy a verseny is, nagyon szép. Au felé kezdõdik, megtaláljátok!

h_geri

h_geri

törzsvendég

• fórumtag
  • 459 hozzászólás

Mi a Gossauban leszünk, és a verseny utáni délutánra, ill egész vasárnapra még nincs meg a program. Mivel még nem voltunk arra, senkinek semmi lövése a látnivalókról. Rutinos Salzosok! Mi az amit mindenképpen kötelezõ megnézni a környéken? Elsõre a két tavat gondoltuk (Gosaus, Hallsatter See), de ott konkrétan hova?

Mi tavaly ezt megtoltuk. Barátnõmmel idén egyik nap ide megyünk, mert ez talán bírni fogja:
https://maps.google....,4,5,6&t=m&z=14 a kis tavat megkerüljük. nagyon szép, 70%-ban sotter, van kis gyökeres is benne :) És a rövidebb úton van egy leágazó egy gyönyörû vízesés felé!!

Van valakinek Navitel kompatibilis térképe a környékrõl?

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Gosaut körbesétálni, illetve a fent említett lápos rész is könnyû (oda-vissza kb 4-6 óra) túra. Mi vasárnap megyünk valószínû Adamak Hütte túrát, az egész napos. Obertraunnál az 5 ujjat is kereshetitek (tiszta idõben) vagy a mamut vagy a jégbarlangot,sóbányát; de ott a felvonó felé is mehetsz, bármerre követheted a túristákat :). Szállásadód tudni fogja mit érdemes megnézni, csak legyen nálad térkép.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

mayor

mayor

vendég

• fórumtag
  • 212 hozzászólás
Mi a Gossauban leszünk, és a verseny utáni délutánra, ill egész vasárnapra még nincs meg a program. Mivel még nem voltunk arra, senkinek semmi lövése a látnivalókról. Rutinos Salzosok! Mi az amit mindenképpen kötelezõ megnézni a környéken? Elsõre a két tavat gondoltuk (Gosaus, Hallsatter See), de ott konkrétan hova?

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Körbelövitek, de egyik sem a lápos rész(Löckermoos).
De a hütte felé: http://img2.iwiw.hu/...9_1248982825033
Obertraun: http://img2.iwiw.hu/...9_1286574560848
Gosau felé: http://img2.iwiw.hu/...9_1286574564670
Szállásról :http://img2.iwiw.hu/...9_1286574571038

zskovacs72

zskovacs72

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Saját kép:
https://plus.google....877839863959649

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Irtam nekik és válaszoltak.Rendben van a nevezésem.Azt irja volt egy kis "átfedés".Gondolom 2x regisztráltam én is.
Jön már valaki esetleg holnap reggel?

Igen mi is reggel indulunk.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
(has)Pókember, ez a völgy, és egy ritka szar kép :)
Voltam már fent, gyönyörû, elhiheted, saját képeim neten nincsenek kint de küldhetek;)

(has)Pókember

(has)Pókember

törzsvendég

• fórumtag
  • 486 hozzászólás
Nahát az a prospektus, ez meg a valóság:

Feltöltött kép

Azért jó móka lesz :-)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Mi holnap reggel indulunk.
És pénteken megyünk Gosau fölé is túrázni egyet.Naturerlebnis Löckermoos » Urlaub im SalzkammergutFeltöltött kép

vdavid: Próbáld meg amit nemrég írtak a fórumban, ha azok már nem is szabadok, általában körbecsörögnak ismerõs vendégházaknál hogy van-e hely még.

vdavid

vdavid

vendég

• fórumtag
  • 242 hozzászólás
Sziasztok! Tud esetleg valaki felszabadult, olcsó, szálláshelyrõl max. 2 személy részére? Egy kolléga hirdet nevezést, de szállás nélkül nem merek belevágni....

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 hozzászólás
Irtam nekik és válaszoltak.Rendben van a nevezésem.Azt irja volt egy kis "átfedés".Gondolom 2x regisztráltam én is.
Jön már valaki esetleg holnap reggel?

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

Hát a nagy az túlzás én 3 jegyet simán le ettem.

Na jó, a "nagy" relatív. Én jóllaktam vele. :)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Igen, jó nagy tál, és fincsi.

Hát a nagy az túlzás én 3 jegyet simán le ettem.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

A péntek esti tésztaparty náluk is azt jelenti mint nálunk?A résztvevõknek egy tál ingyen kaja?

Igen, jó nagy tál, és fincsi.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

CSEKONICS

CSEKONICS

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 hozzászólás
A péntek esti tésztaparty náluk is azt jelenti mint nálunk?A résztvevõknek egy tál ingyen kaja?
Akár azt gondolod,hogy képes vagy valamire,akár azt,hogy nem,mindenképp igazad van!