Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12576 hozzászólás a témában

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

segítsetek légyszives...
mitõl lehet az, hogy a Crossmax kerekem (SL Disc) "ereszt"? Megnéztem, és 2-3 küllõ mellett ereszti a levegõt. :( Mit lehet csinálni vele? Találkozott már valaki ilyennel?

Asszem mintha lenne valami tömítésszerûség ott, de a legjobb, ha bemégy a Probike-ba, mert õk a Mavic forgalmazók/tudokrok.
Én most ismerkedek a tubeless rendszerrel, de már a külsõ felrakáskor megutáltam:( -3db Tacx külsõleszedõ...
Üdv:Thy

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
me' elírtam.:mybad:

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás

Igazolás
Kibertér,
2007.12.11 Aláírás, pecsét.

lehet h a poénnak ezt a felét nem értem, de nálam 2006 van.
jövõ karira is ilyet kap dave? lehet örül majd neki nemtom :D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nekem is dt agyam van. ketto is. akkor en is orokeletu vagyok? :D
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
a dt agy, ami nekem hátul van a fisherben az konkrétan '98-as.
amig nem alu a kazettája, hanem acél, addig örökélet + 2 nap.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Igazolás

Mi, a Bikemag fórum olvasói/írói, nevezett DaveRider kérésére kijelentjük, hogy a DT agy jó.
Ha normálisan használja örök életû.

Jelen igazolást DaveRiderPapa kérésére adtuk ki.

Kibertér,
2007.12.11 Aláírás, pecsét.

U.I.: Nem igaz azonban, hogy a DT aggyal szerelt kerekeken a defekt is ritkább...

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Ne aggódj már a kerék miatt! :) Egy tuti cuccot vettél! Egyébként mindig benne van a pakliban, hogy valami tönkremegy...dehát ez már csak egy ilyen sport. Különben meg nem lehet örök életû, egyszer el fog kopni a fékezõfelület :) Az agy meg valszeg örökéletû a kevés kilód alatt.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
tehát ha normálisan használom, akkor örök életû egy ilyen?

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.156 hozzászólás
nincs mi "elromoljon" bennük. Legfeljebb csapágyat kell cserélni, de azt már fentebb leírták

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
na holnap meglesz az a dt 240- xc 717 kerék:)...amúgy ezekre a dt agyakra mennyire jellemzõ, hogy "elromlanak"? csak mert apu aggódik, hogy hát mégis használt cucc, és mi van, ha 1 héten belül tönkremegy?

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás
segítsetek légyszives...
mitõl lehet az, hogy a Crossmax kerekem (SL Disc) "ereszt"? Megnéztem, és 2-3 küllõ mellett ereszti a levegõt. :( Mit lehet csinálni vele? Találkozott már valaki ilyennel?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
ha MTB-t szeretnél akkor 26'.
ha 24es szeretnél akkor pedig 24';)
csak ha a váz nem kifejezetten 24'-t fogadó, akkor csak tárcsafékkel lesz jó...

wishmaster

wishmaster

vendég

• fórumtag
  • 30 hozzászólás
Még elég kezdõ vagyok a bicajok terén, ezért kérnék valakitõl segítséget. lehet idétlen a kérdés, de 14"-es vázhoz melyik az ideális kerékméret: 24" vagy 26"?

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Ha átalakítós, akkor a két külsõ perem külön alkatrészként kerül az agy és a teló lába közé. Lásd a képen http://www.chainreac...x?ModelID=16090

Dissection

Dissection

vendég

• fórumtag
  • 178 hozzászólás
Üdv!

Egyik ismerõsömnek van egy fölös Novatec elsõ átütõs (20mm) agya amit elbizniszelnék vele de nekem jelenleg még nem átütõs a telóm de tudnám használni ezt az agyat egy átalakítóval ugyebár.Namost néztem neten ennek az agynak két verziója van egy sima meg egy átalakítható.A srácnak fingja sincs hogy melyik jelenleg itt van nálam (még nem bizniszeltük el).Megtudná mondani valaki hogy pontosan hogyan lehet átalakítani, hogy jön szét mi jön szét stb stb mert nem akarom buzerálni meg feszengetni meg hát amíg nem tudjuk biztosan hogy melyik verzió addig nincs biznisz!

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

Az SKF-es számuk szerintem 61802 ill. 61902.

www.gordulo.hu

(Gördölõ kft.)

Nem hiszem, hogy a DT-aggyal ráfáznál.

ott a pont, valóban így van. :clap: tehát akkor ez ilyen szabványos méret. nagyszerû.

én sem hiszem, szerintem a dt-717 kerék lesz.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Az SKF-es számuk szerintem 61802 ill. 61902.

www.gordulo.hu

(Gördülõ kft.)

Nem hiszem, hogy a DT-aggyal ráfáznál.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
értem. és a csapágyon konkrétan hol lehet megtalálni ezt a számot?

ezt találtam a manulban:

Ball bearing 6802 (Ø15/24x5mm) stainless -> elöl
Ball bearing 6902 (Ø15x28x7mm) stainless -> hátul

ezek mondanak valakinek valamit?

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

ebben a dtben legalább valamiféle szabványos csapágy van? tehát olyan, amit mondjuk minden második csapágyboltban lehet kapni...?

hát ezt nem tudom. de sztem ha megkéred a boltost, hogy nézzétek már meg, mert csak akkor fogod megvenni, sztem megteszi neked, hgoy kihúzza a tengelyt, s akkor már meglátjátok a csapágy oldalán a számot. ezt felírod, megkérded a csapágyboltban, hogy van-e és mennyibe kerül. én így tennék

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

kell neked mindenképp másik kerék?

egy hátsó mindenképpen kell, mivel abban jelenleg egy hatalmas nyolcas van egy kisebbfajta tojással kombinálva és centírozni ezt már nem lehet tovább, eddig 5x volt idén..tehát egy jófajta hátsókerék mindenképpen kell...és gondoltam van ez a dt, elég jókat olvastam róla, esetleg....amúgy azt az xt+317-es árat én is sokallom, a kettõ közötti árkülönbségnél szerintem lényegesen jobb az a dt...és btw ebben a dtben legalább valamiféle szabványos csapágy van? tehát olyan, amit mondjuk minden második csapágyboltban lehet kapni...?