küllöszámításhoz kéne nekem segitség. hol lehet utánajárni h pontosan mekkora küllö kell majdani kerekemhez? (novatec agy, mavic felni....)
A DT Swiss oldalán is találsz progit,nekem bevált.
küllöszámításhoz kéne nekem segitség. hol lehet utánajárni h pontosan mekkora küllö kell majdani kerekemhez? (novatec agy, mavic felni....)
hello.Városi szaladgálós gépbe kellene hátra egy felni és egy agy(v fékes).mit ajánlottok?lehetõleg olcsó legyen, és könnyü.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960biker honlap --- letöltések, a legutolsó egy ilyen cuccküllöszámításhoz kéne nekem segitség. hol lehet utánajárni h pontosan mekkora küllö kell majdani kerekemhez? (novatec agy, mavic felni....)
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
"felni Sun DS2-XC 2db 10K.
B+ Travel disc elsõ agy 32L 8K BikePositive'06 Travel Disc disc/tárcsás hátsóagy (16retesz 2csap.32L) 9,5K
DT Küllõk x K+réz küllõ anyák"
Így akkor korrekt lesz a kerék? Fûzést hogy javasoljátok 32L-ra?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
RAUH-Welt
B E G R I F F