akkor sorry nem szóltam, bocsánat
szerintem eloszor illene megismerni a szitut, mielott eszt oszt az ember
akkor sorry nem szóltam, bocsánat
A sebesség mindent megold.
. Amugy is szerintem egy rossz beidegzodes,
hogy cc-re csak virsligumit lehet hasznalni.
de pl ha megnézed a súlyát, mely pl a v-fékes verzióben 440g, ha valaki ezt használja dh-ra, vagy bármi durvulósdologra az vessen magára ha szétverõdik, mert a felni fala ilyen súlyban ugye elég vékony és nem biztos hogy szereti az alacsony nyomáson lejtõzést példának okáért
de pl ha megnézed a súlyát, mely pl a v-fékes verzióben 440g, ha valaki ezt használja dh-ra, vagy bármi durvulósdologra az vessen magára ha szétverõdik, mert a felni fala ilyen súlyban ugye elég vékony és nem biztos hogy szereti az alacsony nyomáson lejtõzést példának okáért
egy 400akárhány grammos felnire mi a büdösk..vaéletnek kell 2.3-as gumi (jók ok addig ajánlott), de cc felnire ?
mondjuk annyi eszed lehetne, hogy nem hülyeségbõl vannak különbözõ katégóriák
RAUH-Welt
B E G R I F F
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960Biztos, hogy belemart (nem csak a felületkezelés kopott le)? Mert, ha jól tudom acélból van. Nehéz lesz hozzá szerezni.
rx100 hátsóagy pereme nem ajánlott radiális fûzéshez, mert nincs meg a 3mm a küllõfurat és az agyperem széle közt. csak azok a shimanok fûzhetõek radiálisan, amik már megvannak 3 mm "magasak" a küllõfurat felett.hajtas oldalt muszaj keresztezni, mert amugy elcsavarodik. Azert ez nem Mavic aero alu kullo...
szoval masik oldalt lesz a radial. Mavic X517 felni, RX100 hatso agy (tengely cserelve 135-osre), full ezust, kek alu kulloanyaval. mmm
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.