a tavaly ugyanitt fûzetett B+ Zero felni, Novatec + Alivio agy, 36 DT küllõs kerekek meg 500 MTB és 500 tandem kilométer után jelentik, hogy semmi bajuk

még jó , hogy....
súlyra neked mennyi? tartós is?
még jó , hogy....Hehee.. ugyanez a kerékszett Nekem is
De feketében ám, mert az a dögös!!
Üdv.
Grande
köszi...nekem 6 kilót mondtak a kettõre, meg vagy félnapos munkát... megbízom a srácban:) 717-DT-XT-alu küllõanyák... lett a végleges... ha lúd legyen kövér..
4-10e ft.
mennyibe kóstál általában két kerék fûzése?
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
jó az kezdésnek, ráérsz akkor lecserélni mikor elkopott a fékezõfelülete.SZiasztok, nem tudom vol-e róla már szó, de egyCaprine Epik 70-eset vennék és abban van egy MACH 210 dupla falú, betétes felni, amirõl szó lenne. Milyenek a tapasztalatok? Nem csak aszfaltra használnám. :-D CC-re lesz.
annyira nem olvasom, -németül sem tudok- inkább a tecnikai adatok....ha vmi nagyon érdekel annak neki esek szótárral, de az elég hosszadalmas
részletes fénykép nem volt, csak le voltak fótózva, ha lesz idõm elõásom a cikket és beszkennelem...
annyira nem olvasom, -németül sem tudok- inkább a tecnikai adatok....ha vmi nagyon érdekel annak neki esek szótárral, de az elég hosszadalmasEnnek a legjobban örülök. Ez rendesen excenterrel rögzül, mint a hagyományos gyorszárak? Nem volt egy rendes fotó/ábra véletlen az újságban? (Te olvasol német Bike-ot, ha jól tudom.)
Ezt ugye a tárcsafék kártékony sarugyilkolása ellen találták ki?
akkor nem hinném hogy kihaló mert elég új, asszem idei cucc, és eléggé szeretik a tesztekben....
akkor nem hinném hogy kihaló mert elég új, asszem idei cucc, és eléggé szeretik a tesztekben....Igenis. Én sem tudnám szebben körülírni.