Kereket kell építenem, mert gyorszárasról váltok átütõre. Namármost a célfelhasználás dirt/street és jó nagy darab vagyok, szal terhelés az akad, de vhogy a stílusom mégsem lehet annyira durva, mert a jelenlegi Single Track is meglepõen jól bírja elöl, szal nem kell annyira vadmalac kerék, de azért bírja a zúzást...
Elõszzör a felnit szeretném kiválasztani: 24"-ost keresek és tárcsafékest, (V-fékes bután néz ki...mindegy ez az én hülyeségem...) és egyenlõre csak az elsõt kéne megtervezni. Elõny, hogy ha van fehérben is, ha nem az sem baj, majd megoldom én a fényezést.
Szóval a 24" miatt a hazai piacon nemsok minden maradt, kb. Alex rims, SUN ringlé és kész.
Viszont körbenéztem CRC-n és ott egész jó árban láttam 24"-os ugri-bugri felniket, viszont véleményeket nem hallottam róluk.
Ami szóba jöhet: DMR, Halo és Atomlab (tudom utóbbi, itthon is van, de horror-árban

, jobban járok ha onnan érkezik a cucc). Szóval ezekrõl a felnikrõl mi a vélemény, elég megbízható, komoly márkák vagy csak ilyen "ritkaságszámbamenõ, flancolós, kirakatbringás presztizsmárkák"?