Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12596 hozzászólás a témában

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Egyébként még mindíg számítok a 80 kilós maratonozók véleményére kerékügyileg. ;)

én olyan 72-75 kiló vagyok, tárcsafékkel használok DT Revolution 2-1,5-2es küllõket - 32 db jut egy kerékbe.
http://www4.hibike.d...eID=1&groupID=1
versenyzek is vele, lassan egy éves, semmi baja

az apróban van egy dt agyas kerék! ;)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

ppeter

ppeter

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás
fontos!

Shimano agy nem barátunk inkább ruházz be novatech agyba !
Ja és a sun felnirõl nem nehéz leszedni a gumit és bõven jó a a dt 2mm-es küllõ

ppeter

ppeter

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás
Egyébként még mindíg számítok a 80 kilós maratonozók véleményére kerékügyileg. ;)[/quote]

Szóval én is 80 kg os maratonozó vagyok és pont keréképítési tippeket kapok:)
Egy jó tanács B+ ne vegyél a sun felnikkel is csak óvatosan!

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Igen, ez az adat a Biker honlapjáról van, a jelek szerint kissé idejétmúlt. Akkor a húzotthoz is túl magas árat találtam?

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Az alap DT-nek 45-50 Ft körül mozog az árja.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
Sapim leader: 15120 - 50db
Sapim laser: 7140 - 100 db
Min vitatkoztok?

X

Egyébként még mindíg számítok a 80 kilós maratonozók véleményére kerékügyileg. ;)

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Küllõk 1500, fûzetés 2000. Itt legalábbis.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
35-40 ez milyen adat? sebesség? súly? évi rízstermelés megosztási aránya kínában?
mind2 variánsod teljesen jó xc-re
fõleg hogy most a crossride csak 40 mátyás (párban úgytudom, a képpel ellentétben van tárcsás is, meg v fékes)
http://www.bikeexpre...n&productID=222
de rakhatsz is össze; fûzetésre,küllõkre számolj fel egy 5-öst kerekenként

ppeter

ppeter

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás
Van 1 kis bibi a kerekemmel !

35-40 körül xc felhasználásra mit tudnátok ajánlani?

persze elsõ hátsó kerék kell.
a crossride szett meg novateck agy mavic felnivel van a fejemben.
Szóval ezekre gondoltam elsõkörbe , de más bevált dolog is jöhet.

Ja azt még elmeséélem hogy bike+ agyak meg sun mach IV van most !

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Azonos Single Track és Disc Bull - illesztett - közül a "Bika" erõsebb. Saját gyakorlati tapasztalat (azonos agyak és küllõk mellett). A hegesztett ST valószínûleg erõsebb.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

én úgy gondolkoztam, hogy ha a Single Track bírta, akkor talán ez is bírná...jah, láttam már 6500 körül is...:chin:
De ha valaki azt mondja, hogy ST erõsebb egy lehelletnyivel is akkor inkább az 6000-ért v. bármi más ami 24"-ban szóba jöhet...

erõsebb
de akkor már miért nem mavic 521 avgy 325???
mavic anyagában erõsebb..

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
Sziasztok. Kerékvásárláson / építésen gondolkodom és t-k átnyálaztam a topic-ot. 80 kg vagyok, XC, maraton érdeklõdési körrel.

Annak idején szemezgettem a WTB Laser Disc Lite agyakkal szerelt MTB kerekén. Disc-es agyakkal, de V-fékes felnikkel adták valamivel 40k alatt, párban. Kapni vajon még ezt valahol? Ha nem mi lehet versenytársa súlyban-árban-minõségben?

Építés:

-ha nem kapok kereket, vagy olcsóbb építeni ragaszkodjak a Mavic-hoz, vagy szóba jöhet a Sun (CR18, UFO, stb.)? A Sun felniknél tényleg nagyon gáz a külsõ-csere?

-A 2-1,8-2 mm-es küllõket preferáljam, vagy elmehetek a könnyebbek irányába is?

-Agyban mi az ami amellett, hogy megfizethetõ, megbízható és könnyebb mint a Shimano-család?

Elõre is köszi,
X

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*

• vendég
én úgy gondolkoztam, hogy ha a Single Track bírta, akkor talán ez is bírná...jah, láttam már 6500 körül is...:chin:
De ha valaki azt mondja, hogy ST erõsebb egy lehelletnyivel is akkor inkább az 6000-ért v. bármi más ami 24"-ban szóba jöhet...

Csuporka

Csuporka

törzsvendég

• fórumtag
  • 608 hozzászólás
Nekem volt disc bull felnim, igaz 26"os, de az birta a kiképzést, de én vaságyal vagyok 60kg és fél évig volt csak, az alatt semmi bajom nem volt vele de félek töle hogy ez semmit sem bizonyit...

Viszont annyit tudni kell hogy sokkal jobb áron lehet kapni mint ez a 8100 jo magyar valuta...

• vendég
Nemrosz...ismerem, de 15 rugó... Még hátra be is invesztálnék egy ilyenbe, de elõre nem hiszem, hogy kéne ennyire erõs.
Közben mutattak egy ilyet:
http://www.bikefun.h..._Bull_2426.html
fekete ugyan, de ha a fényezést magamnak intézem még mindig 10 alatt leszek.
Szóval szerintetek? Érdemes CRC-rõl nézegetni Halo-t, DMR-t, Atomlab-et?
Vagy ugyanazt a minõséget hozza az MTX és a Rigida Disc Bull is?
Most nézem...MTX is drágább, mint gondoltam :P 12 000 HUF-al az is kiesett...

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
Syncros FR DPS32?
van 24-esbe,matt fehér
az ajánlott ár 15 ropi

• vendég
Kereket kell építenem, mert gyorszárasról váltok átütõre. Namármost a célfelhasználás dirt/street és jó nagy darab vagyok, szal terhelés az akad, de vhogy a stílusom mégsem lehet annyira durva, mert a jelenlegi Single Track is meglepõen jól bírja elöl, szal nem kell annyira vadmalac kerék, de azért bírja a zúzást...
Elõszzör a felnit szeretném kiválasztani: 24"-ost keresek és tárcsafékest, (V-fékes bután néz ki...mindegy ez az én hülyeségem...) és egyenlõre csak az elsõt kéne megtervezni. Elõny, hogy ha van fehérben is, ha nem az sem baj, majd megoldom én a fényezést.
Szóval a 24" miatt a hazai piacon nemsok minden maradt, kb. Alex rims, SUN ringlé és kész.
Viszont körbenéztem CRC-n és ott egész jó árban láttam 24"-os ugri-bugri felniket, viszont véleményeket nem hallottam róluk.
Ami szóba jöhet: DMR, Halo és Atomlab (tudom utóbbi, itthon is van, de horror-árban :(, jobban járok ha onnan érkezik a cucc). Szóval ezekrõl a felnikrõl mi a vélemény, elég megbízható, komoly márkák vagy csak ilyen "ritkaságszámbamenõ, flancolós, kirakatbringás presztizsmárkák"?

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
van a sima gyorszáras, amit ilyen lábba tudsz tenni:
Feltöltött kép
és van az átütõtengelyes, amit ilyenbe:
Feltöltött kép

értelemszerûen az átütõtengelyes lényegesen merevebb, viszont nehezebb is mint a gyorszáras.

Tsipet

Tsipet

vendég

• fórumtag
  • 108 hozzászólás
Hali!

Parszor/sokszor mar olvastam, hogy leteznek atuto tengyeles agyak is. Namost ez hogyis van? Hany fele agy van (tengelykialakitas szempontjabol), es melyiknek mi az elonye?

Udv
Tsipet

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
mavic DeeTraks kerékszett hátsó agyat át lehet valahogy alakitani 12mm átütõre?

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/