és akkor máris egyenesben vagy, ráadásul az atomlab gizda

Az én machIV-em nem volt szépen illesztve , nem tudom hogy ez álltalálnos e vagy csak én kaptam ilyetKöszi; akkor tehát inkább ABT. A Mach4-et a pontatlan illesztés miatt kérdeztem...
X
BBB?? az biztos valami nagy gyártó matricás termékei lesznek...
na majd megérdeklõdöm a pacifictõl
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
L7-es oldalfal az a megmunkált oldalfalú a machIV csak ezzel van, a cr18-nál pedig opcionális , nekem nagyon nem jött be és van 1 olyan tippem , hogy attól rezonált a kerekem gyenge fékezésnél az ABT oldalfalú felni az lényegében sima .PP: ez a jelenség a Mach IV-re általában jellemzõ? Ezen, vagy a CR18-on agyalok én is mostanság. CR18-ban L7, vagy ABT? Van nagy különbség?
(Agynál nálam a Deore CL a befutó egyelõre; 460g gyorszárral, 6505 HUF)
X
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Hali
Ilyen alap kérdéseim lennének, amivel nem nagyon vagyok tisztában...
1.) Mi a radiális és a sima keresztre fûzött kerék között? (miben jobb, rosszab, másabb, mi az értelme) illetve a képen látható fûzés - http://univega.hu/2007/terreno_200.jpg - az minek felel meg? (és szintén miért jobb, rosszab, mikor, hol, miért használják?)
2.) U.e.: 32es 36os agyak esetén, melyik mikor, miért használatos?
Tudom, hogy nagyon bugyuta és alap kérédsek, de nem vagyok képben, és megköszönném ha tudnátok segíteni.
- ha van lap ahol szépen leírják minezeket az is kiváló volna!
Köszi