Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12596 hozzászólás a témában

outcast

outcast

vendég

• fórumtag
  • 194 hozzászólás

nem hinném, hogy könnyen észrevehetõ különbség lenne a húzott és normál küllõk közt.
ha esztétika kell, akkor fûzesd csavart küllõsre. ilyenkor meg van csavarintva két-két küllõ, mielõtt a felnibe ér.
majd ha találok képet ilyenrõl, megmutizom Neked
:)

Láttam olyat de nem tetszik...:)
A lényeget elfelejtettem a 2 mm-es az fekete lenne,így ezek a 4-es "legyezõk" szembetûnõbbek lesznek.Hogy aztán a végeredmény milyen lesz az elképzelthez képest,majd kiderül.

Bögre

Bögre

vendég

• fórumtag
  • 208 hozzászólás
Üdv,
elsõsorban Janihoz szól a kérdés, de ha más segít az sem baj.
Szóval két hónapja írtad, hogy XT-agy+XC717felni és Crossmax Enduro közt vacillálsz. Végül melyiket választottad? Vagy feltételezhetõen melyik a jobb választás?

Eddig 2 kerék között gondolkoztam (az egyik elsõ: xt'08/xtr'03 agy 2-1,5-2 küllõ xc717, hátsó: xt'08 agy 2-1,8-2 küllõ xc717, a másik meg a crossmax enduro) és az elmúlt 2 napban az enduro mellett döntöttem, nehezebb, de állítólag erõsebb is, most viszont újra gondolkozhatok...

Konaman08

Konaman08

vendég

• fórumtag
  • 160 hozzászólás
Köszi! Szerintem akor elõre tökéletes lesz

RIDE OR DIE! :scared:

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
nem hinném, hogy könnyen észrevehetõ különbség lenne a húzott és normál küllõk közt.
ha esztétika kell, akkor fûzesd csavart küllõsre. ilyenkor meg van csavarintva két-két küllõ, mielõtt a felnibe ér.
majd ha találok képet ilyenrõl, megmutizom Neked

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

outcast

outcast

vendég

• fórumtag
  • 194 hozzászólás

nem lehet gond, de értelmét nem látom...
milyen apropóból fûznéd így?

Esztétika..design...:)

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
nekem elöl van, még soha nem kellett centírozni, nincs benne 8as, max naon kicsi, jól néz ki olcsó meg minden szal egyértelmûen ajánlom. hátul nemtom mennyire bírnná, de az elsõ kerék is kaoptt tõlem jópár csõröst meg ilyesmit. nagyon megéri azért az árért, igaz nem a legkönnyebb súlyban. és még soha nem ütöttem fel, bár elöl sztem nem is nagyon lehet felütni, meg általában 3 bar körülire fújom a kereket.

Konaman08

Konaman08

vendég

• fórumtag
  • 160 hozzászólás
Van valakinek tapasztalata Rodi DH felnivel? megéri? könnyen felüthetõ? megéri ilyen olcsón? nem dh versenyre hanem csak normál freeride dh dirt felhasználásra.

RIDE OR DIE! :scared:

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
nem lehet gond, de értelmét nem látom...
milyen apropóból fûznéd így?

outcast

outcast

vendég

• fórumtag
  • 194 hozzászólás
Kivánok ,
lehet gond abból ha úgy fûzetek kereket,hogy oldalról nézve ,négyesével követnék egymást a húzott és a 2mm-es küllõk? 32 lukas fenirõl van szó 3keresztes fûzésben.

Rabbit

Rabbit

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.031 hozzászólás
  • LocationKelenföld

Hello!
Olyan kérdés, hogy DT 340 átütõs elsõ agyat át lehet alakítani gyorszárasra? (tudom, ha veszek egy gyorszárasat...):D

Jó eséllyel.
http://bike-componen...de4a8b3ec96d7d9

retizotyo:
"Olcsó" Mavic helyett inkább Rigidát (régen volt olyan hogy Aries - ezt sokan szerették-, szerintem hasonló profilút ma is gyártanak), netán Ambrosiot. Én most épp egy pár "Camel"-t szereztem (elfekvõ készlet), hasonló célokra. Sun-t passzolom...

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás
Normál kirándulós/xc-s felhasználásra szeretnék felnit. Merev montiban fogom használni, és 75kg vagyok.
Ezeket néztem:
SUN CR18, Sun Mach IV,
Ambrosio Keba,
Mavic 317

illetve ajánlották a Rigida felniket.
Segítsetek nekem egy sorrendet felállítani!

frontway

frontway

vendég

• fórumtag
  • 125 hozzászólás

Airline XRP hátsó 24 küllõs agyat lehet csapágyazni ha szorul? Tehát a cél az lenne, hogy ne kelljen komplett agyat beszerezni, hanem a rossz csapágyat kivenni és a golyókat pótolni, esetleg új csapágy.
???

Tehát nem tud nekem senki valami bíztatót mondani?
Esetleg olyan kérdésem lenne még, hogy a csapágyat a hátsó agyból csak melegítéssel lehet kiszedni, vagy van rá megvásárolható eszköz?

Akinek esetleg lenne tudomása egy Vuelta Airline 1 XRP elsõ eladó kerékrõl az kérem dobjon egy PÜ-t vagy írja be ide. Elõre is köszi!
Scott G-Zero FX, Csepel Royal 3* flip-flop, Bulls Cross Nexus 8

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
Hello!
Olyan kérdés, hogy DT 340 átütõs elsõ agyat át lehet alakítani gyorszárasra? (tudom, ha veszek egy gyorszárasat...):D

Chris_8

Chris_8

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Köszönöm szépen a kerékkel kapcsolatos válaszokat és infókat!:)

P.rider

P.rider

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás

hello!
az lenne a kérdésem, hogy most nézegetem az országuti felniket és látom hogy van ami szegecselt és van ami meg nem (asszem az olcsóbb fajták a nemszegecseltek), és arra lennék kíváncsi, hogy mi a különbség a két fajta között? tartósság, erõssé, súly? és ha esetleg a szegecseletlen a rosszab akkor kb mennyivel? megéri azt hogy feleannyiba kerül?
elõre is kössz a álaszt!! (és bocs ha esetleg már valaki feltette ugyan ezt a kérdést, én megpróbáltam rákeresni, de nem találtam semmit...)

nah, ennyire bonyolult volt a kérdésem? senki nem tudja a választ?:(
vayg rosszul fogalmaztam meg?
vagy már annyira alap dolgot kérdeztem, hogy senkinek nincs már kedve válaszolni rá??:D

itx

itx

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 hozzászólás

Hát most már abban se vagyok biztos hogy jól fûzték be, mert ma reggel megpörgetve láttam valami olyat ami nem oda való.( 8 ) Úgyhogy hétfõn megyek és rátekerem a szerelõ fa...ra az egészet!!! :-) Azért köszi a választ. Tényleg ha már itt tartunk. Nem tud valaki ajánlani nekem a III. kerület környékén egy megbízható kerékpárszervízt? Ezek után váltanom kéne!!!

tudom ez itt nem a reklam helye, de nekem a KTM bolttal jok a tapasztalataim: III., Emod u. 48.
http://www.ktmkerekpar.xls.hu/
"keep the rubber side down."
- If you tell the truth you don't have to remember anything. - Mark Twain

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás
Szerintem sem, centíroztasd ki és húzass rajta.
Friss keréknél elõfordulhat,hogy nyolcast kap de a küllõfeszesség fontos.
És mindezt természetesen INGYEN!
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
nem biztos, hogy váltani kell.
az elsõ befûzés után, ha nem mozgatják meg a kereket -ezt általában úgy szokták, hogy az oldalára döntik és két kézzel megnyomkodják a felnit, hogy a küllõk a helyükre "ugorjanak"-, akkor az elsõ út során igazodnak a küllõk -különbözõ mértékben nyúlnak-, s keletkezhet benne 8as.

Chris_8

Chris_8

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Hát most már abban se vagyok biztos hogy jól fûzték be, mert ma reggel megpörgetve láttam valami olyat ami nem oda való.( 8 ) Úgyhogy hétfõn megyek és rátekerem a szerelõ fa...ra az egészet!!! :-) Azért köszi a választ. Tényleg ha már itt tartunk. Nem tud valaki ajánlani nekem a III. kerület környékén egy megbízható kerékpárszervízt? Ezek után váltanom kéne!!!

P.rider

P.rider

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
hello!
az lenne a kérdésem, hogy most nézegetem az országuti felniket és látom hogy van ami szegecselt és van ami meg nem (asszem az olcsóbb fajták a nemszegecseltek), és arra lennék kíváncsi, hogy mi a különbség a két fajta között? tartósság, erõssé, súly? és ha esetleg a szegecseletlen a rosszab akkor kb mennyivel? megéri azt hogy feleannyiba kerül?
elõre is kössz a álaszt!! (és bocs ha esetleg már valaki feltette ugyan ezt a kérdést, én megpróbáltam rákeresni, de nem találtam semmit...)