Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12596 hozzászólás a témában

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Crossride: erõs, még nem kellett utánahúzni a küllõknek, nem épp könnyû, viszont árban nemrossz.

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás
kérnékszépen véleményeket a következõrõl:
Mavic Crossride Disc vs Syncros DS23 felnik DT küllõk Novatec light alukazettás agyak10centit mozgó maratonfullyba tenném

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

a nem szabványos csapágyméret miatt szidjátok? vagy van valami más ok is?

nekem a 68g-s is jól mûködik! de ez, ha jól tudom, szabvány csapággyal van ellátva...

általában minden második darabnak kb gyári szar volt a racsnija

a csapágy a kisebb gond

elsõvel nekem semmi gondom nem volt, az a mai napig ott rohad a garázsban
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Bigtibi

Bigtibi

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 hozzászólás
Nem. Látszik rajta a fogsor nyoma de nem vészes.

Az aluminium kazettatest hogy bírja? Nem maródott be nagyon.

Bigtibi

Bigtibi

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 hozzászólás
Úgy rémlik a csapágyak élettartama volt a legfõbb probléma. Én nem szidom, elégedett voltam vele. Két évig volt a bringámban, (akkor még merida mission) az elsõ aggyal nem voltam elégedett, nem valami merev szerkezet. Az akkori telómmal durva köves lefeléken nem mindíg arra ment amerre szerettem volna. A hátsóval semmi bajom nem vot, három éves korában kellett csapágyat cserélni benne, most a nejem montijában van, semmi baja.

nekem a 68g-s is jól mûködik! de ez, ha jól tudom, szabvány csapággyal van ellátva...

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Sziasztok Fanok,

Egy kis segítséget szeretnék kérni. Az lenne a lényeg, hogy szeretnék venni egy spd cipõt+pedált. Elég tapasztalatlan vok a témában, de az biztos, hogy lehetõleg olyan pedált szeretnék, ami kétoldalas, tehát nemcsak spd pedállal tudom használni. Milyen tapasztalatotok van? Egyáltalán ajánljátok ezt a formát? Vagy nem? Egyáltalán milyen spd pedált vegyek?

Ezt ide hogy sikerült?
Kérdés átmásolva az érintett topicba: http://forum.bikemag...read.php?t=1612

dusan25

dusan25

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás
Sziasztok Fanok,

Egy kis segítséget szeretnék kérni. Az lenne a lényeg, hogy szeretnék venni egy spd cipõt+pedált. Elég tapasztalatlan vok a témában, de az biztos, hogy lehetõleg olyan pedált szeretnék, ami kétoldalas, tehát nemcsak spd pedállal tudom használni. Milyen tapasztalatotok van? Egyáltalán ajánljátok ezt a formát? Vagy nem? Egyáltalán milyen spd pedált vegyek?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Tavaly nagy vita volt ezzel az aggyal kapcsolatban itt a fórumon. Sokan szidják, nekem mûködik. Szabványon kívüli csapágyak kellenek bele, és a forgalmazó nem áll(t) tavaly a helyzet magaslatán a pótalkatrész ellátással.

Az aluminium kazettatest hogy bírja? Nem maródott be nagyon.

A sebesség mindent megold.

Bigtibi

Bigtibi

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 hozzászólás
Tavaly nagy vita volt ezzel az aggyal kapcsolatban itt a fórumon. Sokan szidják, nekem mûködik. Szabványon kívüli csapágyak kellenek bele, és a forgalmazó nem áll(t) tavaly a helyzet magaslatán a pótalkatrész ellátással.

ezt néztem hátsó agynak:http://ebike.hu/term...o/v-fekes/2333/

gondolom ez a tömeg gyz. nélkül van... de így is nagyon könnyû!

ha ezzel az aggyal számolok: 220(agy)+400(felni)+141.5(küllõ)+30(felniszalag)+10(küllõanyák)+80(gyorszár)=881,5g

és akkor ez a 80g-s gyorszár még nem is biztos, hogy 80g(a Sun UFO felni meg nem 400g)

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
ezt néztem hátsó agynak:http://ebike.hu/term...o/v-fekes/2333/

gondolom ez a tömeg gyz. nélkül van... de így is nagyon könnyû!

ha ezzel az aggyal számolok: 220(agy)+400(felni)+141.5(küllõ)+30(felniszalag)+10(küllõanyák)+80(gyorszár)=881,5g

és akkor ez a 80g-s gyorszár még nem is biztos, hogy 80g(a Sun UFO felni meg nem 400g)

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
hátsó agy... van...:D, csak B+ Sphere... valami komolyabbat szeretnék...

anyagilag... nem sürgõs a dolog... a jövõ idényre kéne, addigra meg összejön...

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
van egy 6csavaros DT370s hátsó agy az apróban, szerintem jó áron....:)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Ja és természetesen alu küllõanya.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

szeretnék valami újítást az elsõ kerekembe... na jó... térjünk a lényegre...;): könnyebbet szeretnék!: az agy adott... American Classic Micro 68(vagyis nem tárcsás)... a többirõl még nem döntöttem... a fõ szempont, hogy könnyû legyen!

a hátsót is cserélni szeretném(könnyebbre), mivel ez az 1099g... hát... nem is tudom, nem a legjobb tömeg... javaslatokat kérnék!

Elõre felninek mavic x517 vagy xc717 vagy sun ufo, küllõ dt revolution 2-1,5-2, fûzés radiál (ha bírja az agy) vagy 2 kereszt. Hátulra felninek ugyanezek, küllõ dt revolution 2-1,5-2, fûzés 2 vagy 3 kereszt, agy amire van pénzed minimum egy új xt.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
mire használod, hány kiló vagy (gondolom nem vagy nehéz...), mennyit szánsz rá? hátsó agy van már?

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
szeretnék valami újítást az elsõ kerekembe... na jó... térjünk a lényegre...;): könnyebbet szeretnék!: az agy adott... American Classic Micro 68(vagyis nem tárcsás)... a többirõl még nem döntöttem... a fõ szempont, hogy könnyû legyen!

a hátsót is cserélni szeretném(könnyebbre), mivel ez az 1099g... hát... nem is tudom, nem a legjobb tömeg... javaslatokat kérnék!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Semmivel se nehezebb felrakni rá a hagyományos külsõt, valamint Presta szelepes, és a gyári UST szelep sem szûkítõs, így az Auto/Schrader szelepes belsõk hanyagolandók.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Mavic X317 Disc (ugyanaz mint most a 717Disc) felnikrõl szeretnék a közeljövõben valami erõsebbre váltani. Az XM 819 Disc-et néztem ki magamnak. Kérdésem az lenne, hogy nehezebb-e felrakni a normál gumit a 819-esre mint a 717-esre, nem tudom mennyit számít, hogy a 819-es UST.

A másik kérdés, hogy belsõvel használva a 819-es csak prestás belsõvel kompatibilis, vagy a gyári UST szelep is szûkítõvel van beépítve, és mûködik a felni autószelepes belsõvel is?

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.179 hozzászólás

vélemény illetve más ötlet valakinek?

maradj az erdeti építõs elképzelésnél (XT+DT+Mavic)

vagy vedd meg az eladó kerekeimet. :)
(Author+DT+Mavic. nincs benn apróban, küldj privit ha érdekel)

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"