Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12596 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

10-et mozgó könnyû(?) össztelõsban érezhetõ vajon a különbség:singletrack vs syncros ds23?

könnyû össztelesba minek egy olyan kõnehéz felni (singletrack) ?
egyábként keréken pont érzõdik
bárhol máshol azt mondanám szard le azt a 200 - 250 grammot de pont itt számít a legtöbbet
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás
10-et mozgó könnyû(?) össztelõsban érezhetõ vajon a különbség:singletrack vs syncros ds23?

Merida-harcos

Merida-harcos

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás

sztem inkább hozzá még egy tizes és mavic crossride,

Erre gondoltál ? Mert ez itt példul olcsóbb is...

http://www.bikeexpre...b-black_206.php#

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

Hello!

Segítsetek kicsit légyszi !
Ez a kerékszett érdekelne.
http://ebike.hu/term...zett/mtb/11436/
Mennyire éri meg az árát, mennyire használható ? Mekkora a teherbírása ? Közel vagyok a százhoz. Engem kibírna ?
Elõre fûzött kereket lehet centírozni ? Kapni hozzá küllõt, ha esetleg törik ?

Köszi elõre is !

sztem inkább hozzá még egy tizes és mavic crossride,
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Merida-harcos

Merida-harcos

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás
Hello!

Segítsetek kicsit légyszi !
Ez a kerékszett érdekelne.
http://ebike.hu/term...zett/mtb/11436/
Mennyire éri meg az árát, mennyire használható ? Mekkora a teherbírása ? Közel vagyok a százhoz. Engem kibírna ?
Elõre fûzött kereket lehet centírozni ? Kapni hozzá küllõt, ha esetleg törik ?

Köszi elõre is !

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
ez mtb felni:)de biztos jo

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
kössz

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás

Hello all! http://ebike.hu/term...-mtb-disc/5284/ én errõl a felnirõl érdeklõdnék tapasztalat jó,rossz bármi jöhet

mire kéne?
Ajánlom h nézd meg ezt helyette:
http://speed-way.hu/...D=232&katID=241
Másfél éve ilyenem van elõl, saját fûzés ráadásul, amióta befûztem, azóta az úgy van, merev, könnyû, Mavic:) És nem kímélem.

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
american classic cr420 kéne info,mennyire birja a magyar utakat és hány kg-ig jo?kössz

attila07070

attila07070

vendég

• fórumtag
  • 85 hozzászólás
Hello all! http://ebike.hu/term...-mtb-disc/5284/ én errõl a felnirõl érdeklõdnék tapasztalat jó,rossz bármi jöhet

Nem estem el, csak így szoktam leszállni

:rocketman

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás
errõl a kerékrõl tudna nekem mondani valaki valamit?:
http://speed-way.hu/...D=232&katID=241

freeride és dh-ra kéne a 60egy-két kilómhoz

outcast

outcast

vendég

• fórumtag
  • 194 hozzászólás

vidd vissza. legrosszabb esetben nem cserélik ki.

Meggyõztek,hogy nem lesz az gond,úgyhogy befûztem.
Szépen összehúzták a küllõk a hézagot,ha nem tudnám ,hogy problémás,észre se venném.
Ezt csak azért írom,hátha más is belefut ilyen szituba.
Igaz a tesztelés még odébb van.

soospety

soospety

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Kösz a tanácsokat tengelyhez, megfogadom, a drága dolgok általában késõbb behozzák az árukat, az idegeimet is megkímélem így (elég melós volt mindig szétkapni).

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Üdv mindenkinek!
Kérdés: hátsó tengelyem igen gyakran cserés, magellan hydrám van, fõleg aszfaltom nyomom, nem durvulok, mégis az utolsó tengely 2 hónapot bírt. A hátsó agy még az eredeti shimano, amivel pótolni tudom, az noname, a boltokban nem tudnak "erõsebbet" adni, létezik egyáltálán? A hajtás csendes, minden szimmetrikusnak és pontosnak tûnik. Vagy a 75 kg sok neki?

Kösz

a menetes hátsóagyak mindig ilyenek lesznek. cseréltesd le kazettásra. nem lesz olcsó, mert fogaskeréksort is cseréni kell, meg ugye újrafûzni a kereket, ha nincs szerencséd küllõ is kell majd... de ez a probléma örökre megszûnik egy normális hátsóaggyal.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ennyit bir. olcso hatso agy, olcso tengely. at kellene fuzetni egy jobb agyra a kereket
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

soospety

soospety

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Üdv mindenkinek!
Kérdés: hátsó tengelyem igen gyakran cserés, magellan hydrám van, fõleg aszfaltom nyomom, nem durvulok, mégis az utolsó tengely 2 hónapot bírt. A hátsó agy még az eredeti shimano, amivel pótolni tudom, az noname, a boltokban nem tudnak "erõsebbet" adni, létezik egyáltálán? A hajtás csendes, minden szimmetrikusnak és pontosnak tûnik. Vagy a 75 kg sok neki?

Kösz

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

Urak,
"szegecseléssel" illesztett felninél normális dolog,ha a 2 vég között 0.1-0.15 mm hézag keletkezett?nincs befûzve a felni,csak észrevettem az illesztést a felnin ahogy meg volt repedve a festék,csuklóból megmozgattam kicsit hogy most szétjön e vagy sem,vagy mi ez itt.
Az "áldozat" egy syncros DP25.
Szakmából kifolyólag nem szeretem az ilyet,ezért kérdezem,befûzhetõ-e,vagy vigyem vissza?

vidd vissza. legrosszabb esetben nem cserélik ki.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
sajnos elofordul olyan felniknel amik sokaig nincsenek befuzve. Mavic XM321-eseket lattam hasonlo allapotban. epp be akartam oket fuzni. szerencsere eszrevettem, es kicsiereltettuk oket.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

outcast

outcast

vendég

• fórumtag
  • 194 hozzászólás
Urak,
"szegecseléssel" illesztett felninél normális dolog,ha a 2 vég között 0.1-0.15 mm hézag keletkezett?nincs befûzve a felni,csak észrevettem az illesztést a felnin ahogy meg volt repedve a festék,csuklóból megmozgattam kicsit hogy most szétjön e vagy sem,vagy mi ez itt.
Az "áldozat" egy syncros DP25.
Szakmából kifolyólag nem szeretem az ilyet,ezért kérdezem,befûzhetõ-e,vagy vigyem vissza?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Köszönöm mindenkinek.

nekem is van egy ilyen adapterem, de mavic felnim már rég nincs :D
no de nem egészem értem a kérdést. az enyém ugy néz ki hogy befele picit kúpos az alja és fent van egy pereme. a perem akad meg a felnin kint. fordítva valószinüleg be se menne ;)

Az enyém is olyan, természetesen nem arra voltam kiváncsi, hogy az adapter melyik felét kell beledugni, hanem arra, hogy a felni melyik oldalába.

A sebesség mindent megold.