Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12596 hozzászólás a témában

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

De a küllõanyákat illik ilyenkor újra cserélni.

akkor meg kb ott van, hogy egyszerûbb/olcsóbb küllõt is venni

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.689 hozzászólás
De a küllõanyákat illik ilyenkor újra cserélni.
Marci

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
persze állapottól ill. használattól is függ, de használható még...

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Ha agyat cserélek és kifûzöm a régi kereket a küllõk használhatók még, vagy abból is újat célszerû beszerezni? Értelemszerûen csak megfelelõ méret esetén használnám fel :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 hozzászólás

annyi ha veszel egy pár nova agyat, xm 719 felnit, valami rendes küllõket, annyi különbség lesz hogy cca fele annyiba fog kerülni, nem fehér és erõsebb felnid lesz. de ha neked a szín meg a felirat megéri a 2x-es árat, eszembe nem jut lebeszélni :)

Értem. Azért most nem fogom eladni a szettet :D. Igazából nem akartam fehéret, de nem már bánom. Közben a villám is fehér lett. Az ára meg szó szerint baráti volt.

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

de ha neked a szín meg a felirat megéri a 2x-es árat, eszembe nem jut lebeszélni :)

igyexem nem magamra venni :D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

[I]"De akkor most mégis: azon felül, hogy túlárazott, jók ezek a kerekek? Objektív vélemény? Amúgy szerintem semmi bajuk, de mivel sokan szidják a márkát, gondoltam rákérdezek, hogy miért is? A nyergem is egy Syncros FL és nagyon bevált. Igaz ez ízlés és farpofa kérdése...

annyi ha veszel egy pár nova agyat, xm 719 felnit, valami rendes küllõket, annyi különbség lesz hogy cca fele annyiba fog kerülni, nem fehér és erõsebb felnid lesz. de ha neked a szín meg a felirat megéri a 2x-es árat, eszembe nem jut lebeszélni :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Abban az esetben, ha maga az agy erre fel van készítve. Sajnos nem úgy mûködik a dolog, hogy általános konverziós kit használható a különbözõ márkájú elsõ agyakhoz.

attila07070

attila07070

vendég

• fórumtag
  • 85 hozzászólás
Hali!Lenne 1 kérdésem.venni akarok 1 elsõ kereket átütõ tengelyes és nekem az nem pászol a telóba:D esetleg lehet valamiféle átalakítót kapni hozzá? ha igen 1 linket dobjatok lécci ahol lehet ilyesmit venni:)

Nem estem el, csak így szoktam leszállni

:rocketman

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
VV lekéstem, de igy érthetöb számodra :)

Számomra is meghalt a márka, az emlitett kormányszár minösége miatt.
Azthiszem a Bike tesztelt kerékszetteket és egy 3 mast kapott a teszten (D28?)
Puha, se könnyü se nehéz, se jó se rossz, az árát nem éri meg. Valami ilyesmi volt vonala latt a szetröl.
AM, Enduro szekciot pecálta meg a Syncros üzlepolitikájuk, lehet azért, mert a Ritchey már a grammániásoknál bejött.

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 hozzászólás

Köszönöm. Ezt nevezik kimerítõ tájékoztatásnak.:D

Utóbbi idõben sok gond van például az "általuk gyártott" agyakkal.
A fõ gond az a márkával, hogy sem teljesítményben, sem minõségben nem nyújt többet, mint az ún. kommersz márkák, és akkor az árazásáról még nem is beszéltünk.

Igazán nincs mit. Én is sokszor hallottam már, hogy a Syncros az igazából Ritchey már, de én is csak ma néztem utána.

Tehát túl van misztifikálva a márka? Megnéztem az webshopjukban pl az FL agyakat. Az elsõ agy $149.- Húzós. Itthon nem is forgalmaz agyakat a Boneshaker. Már majdnem DT árban van...

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Köszönöm. Ezt nevezik kimerítõ tájékoztatásnak.:D

Utóbbi idõben sok gond van például az "általuk gyártott" agyakkal.
A fõ gond az a márkával, hogy sem teljesítményben, sem minõségben nem nyújt többet, mint az ún. kommersz márkák, és akkor az árazásáról még nem is beszéltünk.

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 hozzászólás

Ezt a "Ritchey megvette dolgot" már nem elõször hallom. Hivatalos infó róla? Sajtóanyag, bejelentés, stb...?

"In order to broaden its product , in 2003 Ritchey Design acquired Canada-based Freeride brand: Syncros, which develops and markets products specifically for XC, All Mountain, Freeride and Downhill mountain bike enthusiasts under the Syncros brand."

Forrás: http://www.ritcheylo.../about_rd.phtml

"Q: Is syncros owned by Ritchey Design Inc?
A: Our parent company is Ritchey Design Inc., the well known, long time manufacturer of high-end bicycle components. Syncros is managed as a separate brand, catering to freeride, all-mountain and slopestyle riders. Syncros benefits from the 30 years plus engineering and design experience Ritchey brings to the table, but boasts its own R&D and product development."

Forrás: http://www.syncros.com/faq.htm

De akkor most mégis: azon felül, hogy túlárazott, jók ezek a kerekek? Objektív vélemény? Amúgy szerintem semmi bajuk, de mivel sokan szidják a márkát, gondoltam rákérdezek, hogy miért is? A nyergem is egy Syncros FL és nagyon bevált. Igaz ez ízlés és farpofa kérdése...

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

legfeljebb nem fehérben

Hiába, drága a festék. És a divat.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Lehet mert a Syncrost a Ritchey vette meg és azóta nem stimmel a minöség?
Az én Syncros kormányszáramról is kezd egy picit lepörögni a festék.
Szóval nem "kult" minöségi termék többé.

Ezt a "Ritchey megvette dolgot" már nem elõször hallom. Hivatalos infó róla? Sajtóanyag, bejelentés, stb...?

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás

Sokan szidják az "új" Syncros termékeket és nem értem

Lehet mert a Syncrost a Ritchey vette meg és azóta nem stimmel a minöség?
Az én Syncros kormányszáramról is kezd egy picit lepörögni a festék.
Szóval nem "kult" minöségi termék többé.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

A Syncros AM komplett kerekekrõl mi a véleményetek? Sokan szidják az "új" Syncros termékeket és nem értem miért.
Hátsó
Elsõ

mert az egykori nagy névre alapozva iszonzatosan túlárazott tucattermék

ezt a kerékszettet kb a felébõl ki tudod hozni ilyen agzakkal jobb felnikkel. legfeljebb nem fehérben
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
hello,
DHra a Sun MTX és az S-type közül melyiket érdemesebb venni? leginkább tartósság a szempont.

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 hozzászólás
A Syncros AM komplett kerekekrõl mi a véleményetek? Sokan szidják az "új" Syncros termékeket és nem értem miért.
Hátsó
Elsõ

endru

endru

vendég

• fórumtag
  • 63 hozzászólás
Sziasztok!

Véleményt szeretnék kérni, hogy ez mennyire veszélyes felállás:
28-as, 36 küllös kontrás kerék, lánckerék oldalán 2 kereszt, másik oldalon sugár? ilyenhez van fekete küllõm, nincs kedvem drága pénzért venni.....

köszi a véleményeket, nem csináltam még ilyen felemás fûzést..