Ha megadod az adatokat én kiszámolom neked, aztán akkor megtudjuk, hogy mivel van a gond.
Köszi, megvan a gond.
A gond az, hogy ezek a felnik gyárilag is egy kicsit tojglik. A másik, még fûzetlent is megmértem több helyen, és 2mm-nyi különbségek adódtak a belsõ átmérõben. Ezt meg, ami alapján számoltam, csak egy helyen mértem meg, a szeleplyuk, illetve az illesztés közeli küllõlyukak között (így volt ugyebár a legkönnyebb beazonosítani az egymással pont szemben lévõ külõfuratokat). Márpedig ennek az illesztésével is van egy kis gond, úgy éz ki...
A másik felnin mért adatok átlagával már csak 282-es küllõhossz jön ki, olyanom viszont csak 17 db van, az is anya nélkül... (vékonyabbak).
Kérdés, hogy most mit csináljak. Tépjem meg jól, aztán flexeljem le a kiálló végeket? Vagy fûzzem át 4 keresztesre? (Azt ugyan nem tudom, hogy hogyan kell, de majd rájövök. Igaz, ahhoz meg már 288 mm-eseket hozott ki a program...)
Mert ha minden küllõt újonnan kéne megvennem, egy ilyen kategóriájú komplett bicót kapnék csak a 72 küllõ + anya árából használtan...
Nyekereg a láncom, mint egy részeg kórus, nem segíthet rajta, csak a tribológus!