Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12587 hozzászólás a témában

prof8

prof8

vendég

• fórumtag
  • 181 hozzászólás
Hali!

Venni akarok küllõket, bár a hosszát még nem számoltam ki, de nem is ez most a lényeg. DT competition-t néztem ki és a Revolutiont, mert 55 kiló vagyok csak. A lényeg, hogy a gyártó honlapján létezik belõle fehér és piros is a competitionból. Elkezdtem keresni, de hát inkább nem mondom, mekkora szivatás, csak azért mert nem fekete, már ha lehet kapni pár helyen. Fekete 200 Ft, a fehér az 600 Ft. Pirosat nem is találtam.
Tud valaki olyan helyet, ahol nem mûködik a "rasszizmus"? Igazából nem szívesen fizetnék plusz pénzt csak azért mert más a színe, vagy ha igen, az nem a háromszorosa lenne.

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 hozzászólás

kékért én is fizetek ennyit, ha akadna :D

Tegnap megrendeltem a kéket ebike-on... visszairták hogy pár hetet kell rá várni...
ja a crmo tengelyes 106g/pár---titán 89g/pár

"just chillin killin"

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
volt singletrackem, de sajna nem írtam fel.
googli elsõ oldal találatai mind 543-at mondanak 26"-osra

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
Single track felni(26) tulajok,legyen szíves valaki mérje le nekem a belsõ átmérõjét a felninek pontosan,majd írja le nekem!köszönöm
4 oldalt néztem,mindegyik mást ír,imádom!

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.011 hozzászólás

A piros a kékhez hasonlóan szintén nem titán tengelyes, tehát a 3000 ft-s verzió (valahol van tömeg adatom is róla, ha fontos). 1500 ft-ért odaadom bárkinek (a hátsó 3 rövid maratont futott, az elsõ új), annyiért viszont nem megyek postára, szóval ha nem sürgõs akkor Buda Maraton.

kékért én is fizetek ennyit, ha akadna :D

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
akkor tedd el nekem :)

igényt tartok rá :)

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
A piros a kékhez hasonlóan szintén nem titán tengelyes, tehát a 3000 ft-s verzió (valahol van tömeg adatom is róla, ha fontos). 1500 ft-ért odaadom bárkinek (a hátsó 3 rövid maratont futott, az elsõ új), annyiért viszont nem megyek postára, szóval ha nem sürgõs akkor Buda Maraton.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Gabe: lehet érdekelne a piros.....mi a matekja?

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Egy Yetibe illõ CK alma zöld kormánycsapágyat adhatok (ha végre meghozza a posta) :)

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 hozzászólás

Csaba, tökéletesen használhatóak azok az A2z gyorszárak. Jelenleg egy pár kéket használok (nem titán tengelyest), plusz van egy pár felesleges piros, amit korábban használtam.

Köszi...én is a kéket néztem ki :)

"just chillin killin"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
kerdezek

mikor adod nekem a CK agyaidat? :D
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Csaba, tökéletesen használhatóak azok az A2z gyorszárak. Jelenleg egy pár kéket használok (nem titán tengelyest), plusz van egy pár felesleges piros, amit korábban használtam.

Természetesen fehér Syncros-ra értettem.

Kérdezzen még valaki dt revo. küllõrõl vagy Chris King agyakról (ha már A2z és Syncros volt) :)

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás
Egy felni úgy tud sokkal jobban kinézni mint egy másik, hogy SLR-nek nevezik, még tiszta feketében is!

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

Ezek a szines a2z gyorszárak milyen minõségüek.. használt már valaki ilyet
köszi..

Mintha Novatech márkajelzéssel láttam volna már.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

boti

boti

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás

a fehérek törnek szép számmal, de a feketét is láttam már elrepedni, valami konstrukciós hiba lehet/lehetett, nem tudom hogy javították-e már!
Ha annyi pénzt áldozol rá akkor mavic 717, low budgetkéne meg 317...

Ebike-on a 3 felni közül a syncros a legolcsóbb a 717 a duplája:S. Engem is megfogott a fehér syncros kinézete és úgy gondolom, hogy egy matt fekete vázban nagyon jól fog mutatni. Remélem nem tévedek:).

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.011 hozzászólás

hogy tud egy felni sokkal jobban kinezni mint egy masik? a legkevesbe latvanyos eleme a bringanak. foleg ha fekete

az említett syncros fehérben is elérhetõ... gondolom arra értik az urak...

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 hozzászólás
Ezek a szines a2z gyorszárak milyen minõségüek.. használt már valaki ilyet
köszi..
http://ebike.hu/term...zár szett crmo/
Feltöltött kép

"just chillin killin"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
hogy tud egy felni sokkal jobban kinezni mint egy masik? a legkevesbe latvanyos eleme a bringanak. foleg ha fekete
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Másfél éve használom, hibátlan. Nekem túlépített engem túlélõ keréknek mondták, nem véletlenül 440 gramm. Emlékeim szerint a 717 cseppet drágább. Esztétikailag meg összehasonlíthatatlan a kettõ :)

mármint annyival jobban néz ki a 717 :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Másfél éve használom, hibátlan. Nekem túlépített engem túlélõ keréknek mondták, nem véletlenül 440 gramm. Emlékeim szerint a 717 cseppet drágább. Esztétikailag meg összehasonlíthatatlan a kettõ :)