Havernak már vagy 4 vastagtengelyes XT szabadonfutót cseréltek gariban.
De a vastagtengely miért tört el olyan gyorsan ? Az illogikus, nem ? Vagy csak átok ült azon az agyon ??
Hol tört el?
Havernak már vagy 4 vastagtengelyes XT szabadonfutót cseréltek gariban.
De a vastagtengely miért tört el olyan gyorsan ? Az illogikus, nem ? Vagy csak átok ült azon az agyon ??
A sebesség mindent megold.
Te hol élsz ?? Simán csak használod, tönkremegy az néhány hónap alatt magától. A szabadonfutó 4 hónapot bírt, azután a 14mmes tengelye eltört. Más baja nem volt. (975ös agy)
A boltosom csak annyit mondott, "Hát, úgy néz ki, már az XTR sem a régi !"
Te hol élsz ?? Simán csak használod, tönkremegy az néhány hónap alatt magától. A szabadonfutó 4 hónapot bírt, azután a 14mmes tengelye eltört. Más baja nem volt. (975ös agy)De hogy lehet tönkretenni egy xtr agyat?
...add oda Danténak
Nekem még soha nem volt velük bajom. Sõt, évek múltán sem.
4-5eft között lesz a kónuszok darabja. Golyó 1-2eft, attól függ, hogy melyiket veszed. De hogy lehet tönkretenni egy xtr agyat?
Igen.annyiért már egy pár jó agyat is lehet venni
Elõre is köszönöm!
Nem nekem fog fájni, barátomnak kell, felkészítettem, tegnap keresgéltem neten és a szabadonfutója 100€, itthoni webshopban Dura 7700-ast találtam valami 6000 környélén.
hát igy fejbõl nem vágom, de holnap megnézem.
de készülj fel, nem szokik olcsó lenni az XTR pótalkatrész...
annyiért már egy pár jó agyat is lehet venniSzerintem 15e-bõl megvan agyanként.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
hát igy fejbõl nem vágom, de holnap megnézem.
de készülj fel, nem szokik olcsó lenni az XTR pótalkatrész...
Rob!
XTR 960-as hátsó agyhoz van kónuszotok, csapágygolyótok?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
taposas elvileg feszultsegmentesiteni kell a kulloket, hogy ne menet kozben helyezkedjenek.
Rob!
XTR 960-as hátsó agyhoz van kónuszotok, csapágygolyótok?