Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Keréképítés

- - - - -

• Please log in to reply
12576 replies to this topic

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,505 posts
másik pozitív tapasztalat: ugyanebbena szervízben, ha a srác épp nem ül ott, és még beférek a mûhelybe, akkor még azt is megengedi általában h lecentírozzam magamnak a kereket, csak egy köszönömért. (de mondjuk mindig hagyok neki borravalót ha veszek valamit)

:chin: Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!

http://tiszatavitekerok.hu/:bell:

vitya_95

vitya_95

vendég

• fórumtag
  • 220 posts
Értem! már dönöttem! holnap megyek a szervizbe és megcsinálják nekem h majdnem középen legyen:D

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,505 posts
ezért kell spanolni vidéki szervizesekkel. nekem pl még segitett is a srác megcsinálni, mert még nem fûztem túl sok kereket. de vidéken az a tapasztalatom h sokkal segitõkészebben állnak hozzá az emberhez. (ja ott még értenek is hozzá :D) legalábbis ahova én járok ott ez van

tamaspc

tamaspc

vendég

• fórumtag
  • 165 posts
Kb 1 centivel hoszabb küllõket adtak. Visszavittem és azt mondták átfûzik. Állítom direkt csinálták így h náluk legyen befûzve. Ja és ezt a miskolci marikoo csinálta :@

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
3-4 mm lehet, hogy sok? Ezt majd az okosok megmondják, de azt tudom, hogy nem lehet teljesen középre belõni (mondjuk ez függ a mit?, kivel?, hogyan?-tól). Legalábbis én így tudom.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

vitya_95

vitya_95

vendég

• fórumtag
  • 220 posts
Hellosztok!
Az gond ha egy hársókerék az egyik támvillához közelebb van mint a másikhoz (tárcsafelöli t.villa 3-4mm)? v haggyam az egészet?

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2,025 posts
A téma egy kicsit bonyolultabb annál, hogy látatlanba azt lehessen mondani, hogy 4x-el jó lesz...

http://www.dtswiss.com/index.asp <--itt klikk a "spokes calculatorra", aztán azzal lehet játszani.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

HLev

HLev

vendég

• fórumtag
  • 123 posts

Ha 3 kereszttel hosszúak a küllõk akkor átfûzzem 4 keresztre vagy csere rövidebb küllõkre?????

Ha elég hosszúak a négy kereszthez, akkor én megpróbálnám. Nem tudom, milyen küllõket használsz, de 1-2 ezer Ft-ot megspórolsz.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Ha 3 kereszttel hosszúak a küllõk akkor átfûzzem 4 keresztre vagy csere rövidebb küllõkre?????

Én rövidebbre cserélném, de neked kell dönteni.

A sebesség mindent megold.

tamaspc

tamaspc

vendég

• fórumtag
  • 165 posts

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,505 posts
már kezdek gondolkozni 36 küllõs 24-es single trackeken, nova agyakkal, hátul 10 milis átütõs (az a vastagtengelyes ugye?) elöl 20 mm-es átütõs. meg dt küllõk. szerintem korrekt kis kerekek lennének.
ja és könnyebbek mint a mostaniak

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Sun jóóó pufa felniket gyárt fõleg
de legalább nem törnek
és sztem jók, mióta az eszemet tudom, ilyenekkel megyek, pár Mavicot leszámítva (Ds1/2XC, 24' DW, Rhyno, Singletrack és Singlewide)
és igen, a fent említett durvulós felnik, ha más nem, sokkal jobb súly/erõsség arányt mutatnak fel, mint duplázott társaik
kár, h nincs nekik UST felnijük :( (mûködõ)

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts
Egyik kedves ismerõsöm akinek én fõztem kerekét úgy ütötte fel a double track felnijét, hogy belül kirepedt. az már csak hab a tortán, hogy nem kapott defektet.....
Persze volt alatta húsz centi rugóút...
Szóval bárhol bármit ki lehet nyírni csupán ész kell (vagy nagyon nem) kell hozzá.
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,505 posts
én adok neki csak lehet h nem vagyok elég nehéz ahhoz h meghaljon

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts

a magyar disorder szereplõkrõl:
kis alföldi városkámban vannak okos triálos barmok (nem a triálosok a barmok, hanem ezek a triálosok, vagy inkább csak a többség). olyanokat csinálnak, h fsa isis középrészt 2 hónap alatt kinyírtak úgy, h hosszában elrepedt az egész. én is láttam, és tényleg nem vágva volt, hanem kitört egy olyan 30-40 foknyi rész hosszában.
szal ezek után egy felni se örökéletû, és a többi és a többi... aki meg bármit is fikáz úgy h nem volt neki, v van csak nem használja ki de elmondja h szar az bújjon el.
az én 32 küllõs 24-es double wide felnim standard 2mm-es dt küllõkkel a nyolcasról még nem is hallott, ugyanez a helyzet a rhino lite felnimmel is, ami ugyanúgy 32 küllõs, de 26-os, ugyanolyan küllõkkel. lehet h az én 70 kilóm kevés neki, vagy csak karban van tartva (küllõk feszesek, ellenõrizve vannak mindig stb stb)?

ha nem adsz neki, természetesen szinte örök életü lesz.
ez nem is votl kérdés!

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,505 posts
a magyar disorder szereplõkrõl:
kis alföldi városkámban vannak okos triálos barmok (nem a triálosok a barmok, hanem ezek a triálosok, vagy inkább csak a többség). olyanokat csinálnak, h fsa isis középrészt 2 hónap alatt kinyírtak úgy, h hosszában elrepedt az egész. én is láttam, és tényleg nem vágva volt, hanem kitört egy olyan 30-40 foknyi rész hosszában.
szal ezek után egy felni se örökéletû, és a többi és a többi... aki meg bármit is fikáz úgy h nem volt neki, v van csak nem használja ki de elmondja h szar az bújjon el.
az én 32 küllõs 24-es double wide felnim standard 2mm-es dt küllõkkel a nyolcasról még nem is hallott, ugyanez a helyzet a rhino lite felnimmel is, ami ugyanúgy 32 küllõs, de 26-os, ugyanolyan küllõkkel. lehet h az én 70 kilóm kevés neki, vagy csak karban van tartva (küllõk feszesek, ellenõrizve vannak mindig stb stb)?

sajtosp

sajtosp

vendég

• fórumtag
  • 200 posts
Megpróbáltatom "nagyjából" megcsináltatni. Holnap lesz idõm elvinni mûhelybe hosszabb idõre.

Köszi

Sp

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
amugy "nagyjából" megcsinálni 5 perc, korrektül megcsinálni alaphangon fél óra.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,881 posts
Az meg hogy csak pár küllõ laza, és nincs nyolcas az annyit tesz, hogy a többi is laza. Szal otthagy.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
Én úgy tudom (lehet, hogy rosszul), hogy ha ész nélkül meghúzod a laza küllõket, akkor akkora nyolcas lesz benne, hogy na. Valszeg ott kell hagyni, ha épp van munkájuk.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.