Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Keréképítés

- - - - -

• Please log in to reply
12576 replies to this topic

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
lassan 2 éve nem így hívják... szal sajna nem lehet.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
átütõsböl vegyél b+ v novát
igazábol nem lehet mit variálni egy ilyen agyon,ha szabvány a casapágy bene akkor meg örülsz is h cserélhetõ

jaja lesz átütõs xtr érdekes lessz a S paletta az tuti

tam,ez most elkeserít,már megörültem hogy megvan a felnim,de mégsem
d321et lehet egyáltalán kapni még?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
cc-ben engemis zavarna...:)
PV: nemtudom lejjebb mi lesz, érdeklõdj utána, már publikus minden információ úgytudom!
de az agyak és a fék élõben gyönyörû, az biztos:)

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts

Engem fél mm nyolcas már zavar, igaz hogy csak az állványon látom 2 centirõl, de akkor is:D

Engem is, de rettenetesen. :D
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts
Lehet, hogy rosszul, de én úgy tudom debrecenben nincs egy bolotban sem
küllõfeszesség mérõ!
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

Tamaska, ne hasnlitsuk mar az 525 -os Shimano agyat a Hope -hoz. Kurvara nem egy kategoria.

olvasd ujra mit irtam Pocok ;) koran keltel? :D

jo az a kullofeszesseg mero, de en szemre is eleg jo kereket fuzok mar. csak eleget kell csinalni, es akkor nem kell mas csak egy kullokulcs meg az alvany.

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2,025 posts
Egy újonnan fûzött kerék még deformálódhat egy darabig (egy keményebb rájd után beáll), utána érdemes újra belõni, ha tutira akarsz menni akkor a küllõk feszességét is lecsekkolod, a DT-nek (is) van erre szerszáma,normális bótba kell hogy legyen.
A mértékegység nemtom mi, de a DT mérõóráján nekem 1.8-2.1 körüli érték szokott lenni, ideális ha minden küllõ közel azonos.

Engem fél mm nyolcas már zavar, igaz hogy csak az állványon látom 2 centirõl, de akkor is:D
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
Van egy B+ agyam, egy Mavic XC717 felnim és DT 2 mm-es küllõm. Minden rendben van és remek, de egy picuri, icike-picike, nyolcasnak még jóakarattal sem nevezhetõ "kitérés" van benne. Namost, kell-e egy nemrég fûzött kerék küllõit újra meghúzni egy bizonyos idõ után, hogy még jobb legyen?
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2,025 posts

és lesz átütõs xtr! ez naccerû.
úgyis könnyebb kerekeket akartam :D szerintetek mennyi lessz egy elsõ agy? csak az a kár h csak cl-es van én az olyat meg nem tolerálom, mert maradi vagyok. (ja meg hope floating rotort is szeretnék majd eccer. és emiatt nem cserélnék agyat).
tudnátok mondani valami átütõs durvulós agyat? ami relatív könnyû is és nem veri az ára az eget.
ha az xtr is iparis lessz akkor gondolom a saint is. és nem csak az elsõ agyak. (lehet h lemondok a hope tárcsákról?)

lehet kapni adaptort centerlockról 6 csavarosra. Ha átütõs agyak játszanak, akkor gondolom az a pár gram úgysem számít.

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,505 posts
és lesz átütõs xtr! ez naccerû.
úgyis könnyebb kerekeket akartam :D szerintetek mennyi lessz egy elsõ agy? csak az a kár h csak cl-es van én az olyat meg nem tolerálom, mert maradi vagyok. (ja meg hope floating rotort is szeretnék majd eccer. és emiatt nem cserélnék agyat).
tudnátok mondani valami átütõs durvulós agyat? ami relatív könnyû is és nem veri az ára az eget.
ha az xtr is iparis lessz akkor gondolom a saint is. és nem csak az elsõ agyak. (lehet h lemondok a hope tárcsákról?)

:chin: Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!

http://tiszatavitekerok.hu/:bell:

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2,025 posts

várd meg vele a jövõévít, iparis, hibátlan cucc:)

frankón? csak az xtr, vagy mi? 1-2 hónapot még kibírok:)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Tamaska, ne hasnlitsuk mar az 525 -os Shimano agyat a Hope -hoz. Kurvara nem egy kategoria.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
várd meg vele a jövõévít, iparis, hibátlan cucc:)

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2,025 posts

paulvitti: csak a hope... utalom mikor azzal jonnek, hogy a shimano szervizelheto. hurra. szervizelje akinek ket anyja van. foleg ha eleget hasznalod es a tengely vegen elb.szodik a menet. mult heten jaccogattam egy 525-ossel vagy fel napot, senkinek nem kivanom.

hope feket nem ajanlom, hope agyat nagyon is.

Én ma baszkuráltam egy 525öst, másnaposan a legjobb, engem kifejezetten nyugtat...:glaszcze:
Csak attól tudok kilenni, ha a saját bringámmal baszakodok, mert az valahogy mindig 20szor annyi ideig tart:)

Hopera még oltogatom magam, kicsit fusztrál hogy az xtr olcsóbb és könnyebb is...persze az kónuszor, és csak centerlockos sajna:(

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
aha. de minek? abbol a penzbol mar inkabb CK
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
még mindig van titánkazis hope agy?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

a 321es az nem az mint ami régen is volt?vagy változott valamit?mert az régebben eléggé etalon felni volt

az d321 volt, hegesztett, 700grammos dh felni. ez meg xm321, illesztett, kb 500grammos am-xc felni. teljesen mas.

paulvitti: csak a hope... utalom mikor azzal jonnek, hogy a shimano szervizelheto. hurra. szervizelje akinek ket anyja van. foleg ha eleget hasznalod es a tengely vegen elb.szodik a menet. mult heten jaccogattam egy 525-ossel vagy fel napot, senkinek nem kivanom.

hope feket nem ajanlom, hope agyat nagyon is.

RAUH-Welt
B E G R I F F

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
jaja azóta néztem én a bulb ra emlékeztem,azt láttam közelröl és gyönyörûûû
de amit mondasz,az sem csúnya ;)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2,025 posts

hope az a nagy piros?mert az atom szép és jó is az biztos!!...

Nekem kék lesz ha lesz, de van még pár színbe:)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

.... estleg sapim küllõ??? (32db 140 gramm)

ha kapható, akkor miért ne.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.