Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12587 hozzászólás a témában

vitya_95

vitya_95

vendég

• fórumtag
  • 220 hozzászólás
Értem!
most egy iedig nincs kedvem szervizbe menni a kereket használtan vettem/pár honapja/ uh már ki tugya miota lehhet ien (még magam se tudom h forog e és kattog vagy ugyanez és nem feszül majd holnap átnézem:)) jah és ha ien akkor gondolom nem most kezdhette el szval birni fogja legalábbis remélem...eddig birta...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
telefonos gyógyítás nincs:) ha nem tudod belõni mi a hiba, vagy legalább átnézni, úgy pontos orvosságot sem lehet rá mondani..
egy szervízben viszont kiszúrják, és megmondják mi a gond - hisz látják a pacienst.

vitya_95

vitya_95

vendég

• fórumtag
  • 220 hozzászólás
Valaki plz. segitsen fontos lenne h hétvégén tudok e igy menni rájdolni ha télleg fenn áll ez a probléma ... v go szerviz...?

vitya_95

vitya_95

vendég

• fórumtag
  • 220 hozzászólás
és ez a menet hol is taálható és mivel is lehhet orvosolni?
felni uj küllö v átfüzés mármint 32db uj küllö?
jah és okozhat gondot ha ugy hagyom mer feszesnek elég feszes és nem is kell rajta huzni....???
de még nem is tuti h ez van csak ugy felötlött bennem

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
Sztem is menet, vagy elnyalódott a küllõanya és nem is forog, csak a szerszám.

Húzott DT-t minden jobb bolt tud rendelni. Konkrétan az utóbbi egy hétben mondta a BikeArt, a RideBike, a Hugo... Raktárkészlet minden méretbõl sehol nincs, de hoznak ami kell. 140 Huf a DT Revo korrekt ára.

vitya_95

vitya_95

vendég

• fórumtag
  • 220 hozzászólás
ezt most nem nagyon értem a küllõkulcs nem forog el... akor vmi a felniben foroghet el? jah és ezt egy külõ cserével lehhet orvosolni v az egész kereket át kell füzni és ha nem zavar semmit/senkit akkor lehhet igy is használni? ugye uj felnit nem kell venni?mongyuk még azt sem tom h elforog e csak olyan fura volt mikor kicsit huztam a küllökön...majd holnap megnézem világosban:D

elõre is köszi :
vitya

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
a menet ment rajta szét, vagy a küllõanyán
Autist Team:)

vitya_95

vitya_95

vendég

• fórumtag
  • 220 hozzászólás
Hellosztok!
Az lenne a kérdésem h az lehetséges-s h van egy kerék és mongyuk huznám meg a küllõket és az egyik küllö csak kattog és nem feszül meg de mongyuk nem tök laza hanem közepesen feszes ilyen létezik v cak akkor nem feszül meg egy küllö ha eltör vhol? amit mongyuk nem látok ?

elõre is köszi:
vitya

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Tudom, hogy sokszor volt már téma, hogy lehet-e húzott DT küllõket kapni, de kérem valaki mondjon egy konkrét boltot ahol tényleg van.

húzottat lehet kapni, csak húzott feketét nem nagyon :) (a probike-ban van)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

gyurri87

gyurri87

vendég

• fórumtag
  • 239 hozzászólás

Ha már szóba került, egy aktuális árat is mondjon az a valaki (150?). Sapimra is, ha pont tudja (140?).

ez boltfüggõ..változó, de ekörül vannak

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
Ha már szóba került, egy aktuális árat is mondjon az a valaki (150?). Sapimra is, ha pont tudja (140?).

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Tudom, hogy sokszor volt már téma, hogy lehet-e húzott DT küllõket kapni, de kérem valaki mondjon egy konkrét boltot ahol tényleg van.

[Manitou]

[Manitou]

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás

[Manitou] jól látom, hogy Panaracer Fire XC külsõt használsz?
Hogy vált be? Van hely ahol olcsón lehet rendelni? :-)

Én szeretem :) . Az jó kérdés, hogy hol lehet rendelni, én sehol nem látok ilyen külsõt. Én is csak véletlenül akadtam rá egy sportboltban elég olcsón. ( nem kifejezettem kerósbolt)

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás
es gyujtesz tarcsara

[Manitou]

[Manitou]

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás

ha 517-esed van elöl, akkor csak hegesztett felnit illik hátra is venni
amugy tényleg az volt a baj, hogy nullára fékezted, plusz felmelegedett a felni oldalfala a sok fékezéstõl.
amit én vennék: mavic xm719 [tulajdonképpen azt is veszek, kettõt ] 25mm széles, hegesztett, 460 grammos felni. és véfékes.

Ja, csak az a baj, hogy szerintem az 517-esem is már cserére érik, nem mai darab az se már, nem szeretnék úgy járni mint a hátsóval. Szóval valószínü 1 pár felnit veszek, viszont túl sokat nem akarok költeni erre a témára ( mavic meg nem lenne olcsó móka egy pár) , ugyanis lehet hamarosan tárcsára váltok, akkor komplett kerékcsere lenne. Szerintem CR18 L7-es egy pár lesz olcsóban megoldva :D, ennyi pénzbõl jobbat nem tudok. Addig is elleszek a tartalék bicómmal.

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
ha beviszed a boltba, akkor max egy ezresért megcsinálják, és ebben már a tengely is benne van, ami 450 nálunk. de ezek vidéki árak, szal ne nagyon vedd figyelembe. és ha szerelõhöz viszed, akkor a kónuszt is beállitja neked, és még leszedõt se kell venned, ami ugyebár ezres fölött van. és kb évente 2x használnád, mert hugod úgyse zúzza le a gépet. szerintem. bár ha többször használod, mondjuk havonta, akor érdemes beruházni.

:chin: Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!

http://tiszatavitekerok.hu/:bell:

McPherson

McPherson

vendég

• fórumtag
  • 135 hozzászólás
A Salamandert gyorszárassal szerelik, az ominózus agy a régi bringámé, ami most a húgomé. Csak érted én zúztam szét, meg kell csináltatnom, de komplett hajtásláncot nem akarok cserélni. Amúgy van egy kis vígasztaló Krisz véleményében, eddig aszittem én zúztam szét a hátsó agyat, mer elöl izomból kipuhítottam a telót, aztán eléggé küldi, hátul viszont nincs semmi, azt gondoltam az zúzta szét a tengelyt. Viszont így húgom tudná használni lájtosabban is, õ nem zúz...

edit: és a racsnileszedõvel nem lesz probléma?
Köszi a válaszokat!
...And Justice For All

Krisz_88

Krisz_88

vendég

• fórumtag
  • 49 hozzászólás
Azt tudom tanácsolni amit Soto, hawerom régi montijában ilyen agy van, pogyog mindenfelé, asziszem hogy már az 4. tegelynél tart.

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
A tengely szabvány. Sztem ha annyit mondasz, hogy B+ anyás hátsóba kell, akkor jót adnak. A tuti kedvéért vigyél be egy rávaló anyát a boltba.

Soto

Soto

vendég

• fórumtag
  • 106 hozzászólás
Az én szerény tanácsom: dobd ki a fenébe azt a csavaros szutykot, biztos vagyok benne, h nem méltó alkatrész a vázadhoz. Vegyél egy kazettás kerékagyat, új fogaskoszorút és füzesd újra a kereked. Ezzel egy csomó további idegeskedéstõl óvod majd meg magad.

Edit: a kelliz salamandert csavaros aggyal szerelték fel?